shit.....

fuck!

nu kommer ångesten fram, mår riktigt kasst nu, samtidigt som jag är jätte glad. Jag pallar inte det här, jag vet verkligen inte vad jag ska göra.. ='/ tårarna bara rinner och rinner, och jag har ingen jävla aning om vad jag ska ta mig till..


Jag älskar dig, jag gör det verkligen.

"du kommer grina när du läser dom"  - det kommer jag garanterat att göra..

<3 gah

får se hur allt blir imorgon osv.

hejdå....

sweet!

ihk, den här helgen kommer bli något utöver alla andra, i hope! (:

Sitter på skolan nu, som vanligt. Och det suger, men slutar snart! :D wiiiiho
ska vara lite med Elin då, sen ska jag fika med Evelina och nicklas och daniel skulle jag tro ! :)
sen ska jag träffa my baby! :) ihk

imoooorogon är det griiiillning! wiho, med Robert, Bengtsson och Evelina. =) massa mys, jag och Evelina ska dricka oss kanoners! ^^, haha

mjao! (:

Ha det phint!

Adjökens!
/D

Treeeevlans.

Hejhej, sitter hos jonas nu. Vi färgar håret på honom :) .. Jao, annars är allt bara bra, typ.

längtar till heeeelgen!

heeejs!

Mixed kind of feelings.

Jag känner mig jätte glad och lycklig, men ändå känner jag mig ledsen och får svårt att andas.

Jag känner mig så jävla dum mot dig, riktigt dum.. Men jag kan ändå inte hjälpa det. Jag har dåligt samvete och gruvar mig så sjukt mycket tills den dagen jag måste säga nåt.. Jag tycker ju om dig helt fantastiskt  mycket. Du är liksom one of a kind.. Men ändå.. gah. I love you.

Jag känner mig sjukt lycklig också, är så kär.. men allt blir bara motgångar tillslut. Får väl se hur allt slutar..

Lyckliga slut, finns dom?

Over and out

 / D.

Längtan.. ^_____*

Hallå där!

Sitter på skolan nu, det suger ju som vanligt! ;) har företagsekonomi, och jag oooooorkar verkligen inte! :o haha. vi hade klassråd förut, och då röstades det fram att jag och tess ska vara med i studentkommentén. Undrans ska flundrans om det är skoj. :p

Ikväll ska jag och tess och kanske evelina vara barnvakt åt lilla abbelabbe! :) sweet!

igår var jag med my baby såklart! :) haha, vi gick på en prommis och satt o snacka en massa skit! ;D haha jag bara gillar dig massa mycket Evelina! :)

oooooch, så längtar jag tills på lördag såklart. Då är du home och vi ska grilla o grejer! ;) feeeeett nice! (: ihk. jaja! :D <3 iminlöööv! ;D

Adjökens!

schooooool

Hallå där! :D igår var jag med Evelina! (: vi fikade och kollade på en asbra film! Dagboken hette den. mycket tårar kom det! ^^, haha. jao, sen åkte jag hem och pluggade lite (: också nice. jätte stolt måste jag erkänna! (; haha. mjao, nu har jag lektion, personlig försäljning, sen ska jag vara med Evelina :) .. PÖSS!

loooove ^_*

uh! :) jag är så inlove! helt amazing! Jaja! :)

Idag har jag varit i skolan, och det sög ju som vanligt ! =D haha. sen var jag med evelina och det är alltid bra! :) blir så glad av dig babe! ihk.

mjao ;) annars ville jag bara tilllägga att tess är den mest otroliga i hela världen ;).. haha!

(; pösselie

Endast för tess! (;

åhå, vad sweet jag är som skriver så mkt blogg hela tiden ;).. haha, men gör det endast för tess skull! :D sisådeså! (;

Igår så var jag och fikade med Evelina, vi satt och pratade om natten som varit osv! :) också fett nice! ;) haha =p..
Annars är jag på bra humör fast jävligt trött! >< det suger ju. Ska snart till sjukan också, urk! :p

Efter sjukhuset så ska jag träffa nicklas, hämta biljetterna, uppdatera mig själv lite, och prata sönder honom! :d bara för att jag är så sweet! ;) haha! Sen ska jag fixa till mig lite, träffa Eve och sen så ska vi på fotboll! : ) det är också nice. Sen kanske vi drar en fika också! =)

Förhoppningsvis får jag mina pengar idag utav papie också, :) det blir asbra! Så då har man en ny jacka också :) thx dadio! ;) haha.

MÅSTE bara säga att Tess är überbra! ;) och riktigt riktigt riktigt söt! :) hon gör mig så happy! =) Har kännts lite tomt här på lovet utan henne =/ menmen ;) .. that's life! ;) Nu är det straxens lunch, är inte speciellt hungrig heller, och det är väl bra, för det är äcklig jävla mat idag ^___* HATIGT! haha.

Och så måste jag säga att jag blir riktigt glad utav dig babe, det pirrar i hela kroppen bara jag tänker på dig. =) Du är helt underbar helt enkelt! I'm in love .. : ) och det känns heeeeelt bra!

Aja ;) hörs!

slut..

på lovet, urk!

Men inte fan ska jag klaga? :) har ju haft ett kanonlov! Det började med att jag skulle sova hos evelina tills på måndagen, men det blev tills idag .. :P lr ja, igår! så en och en halv vecka med my babe hela dagarna, helt najs!
Vi har varit en massa med robert och nicklas också :) ihk! jag är bara för glad alltså! Jao, vi har både sett film, spelat massa tvspel, supit och chillat under lovet! :) har sovit med sötisen 2 ggr också ;).. måste ju tillläggas!

Mjao, träffade tess idag också, hon har ju varit i fjällen hon, sötis! :)

Annars idag har jag och eve varit ute och solat mest hela dagen, sen gick vi o fikade runt åtta :P.. det var mys!

Grattis Eve ;) .. <3

och JAG ÄR KÄR! *__^

ändrade planer! :p

Hejsan ! :)



Jag vet att jag har varit sämst på att uppdatera här, men det är mest pga lathet skulle jag tro! men jag tar mig i kragen ibland och tänker på tess! (; då brukar det gå bra. :)

Det här lovet har jag tillbringat med Evelina vid min sida nästan 24/7 =) ! förutom en natt då jag sov på hemlig ort och inatt, för då sov jag hemma! :p ..

vi har iaf kollat massa på film, spelat burnout och mest chillat hela veckan! :) vi tog en utgång i lördags, som förövrigt sög, men sällskapet räddade kvällen enormt! :) Vi har sovit till 2-3 varje dag och känt osss bakis hela veckan. det har varit sjukt jobbigt :P! haha. Mjao, igår så gjorde vi inte så mkt, jag åkte och grattade Lina, som fyllde 18 hela år i måndags, och vi käkade smörgåstårta och myste en massa. :) Sen åkte jag till eve, vi sminkade oss lite osv och sen så gick vi ner och drog en fika! :) först var det jag och eve, sen blev det tess och ida, malin och karro och cattis! :p vi satt och tryckte vid vårt lilla bord och jag kämpade med min feber.. sen gick jag och eve hem till henne igen, spelade burnout och chillade, sen tänkte jag att det var lika bra o sova hemma natten som nyss varit :p. För idag kommer jag ha maaaassa o terrorisera eve med hela natten! =D ¨
om ett tag ska jag ner på stan och möta henne, vi ska färga hår osv! :) mys. Ikväll blir det film med Robert och Nicklas! :)

Imorse när jag vaknade så hade jag grymt ont i örat, så jag tror att en öroninflammation är på G o slå ut! >< det känns hårt. Aja, ska gå o knarka alvedon nu, om vi har vill säga... !

Men ni får ha det så bra allihopa, det var allt för mig idag! (: pusseliepuss!

Tack och hej, äcklig jävla leverpastej!

:) ihk!

Halllllon! sitter fortfarande hos evelina :) .. idag när vi vaknade så gick vi ut en sväng, sen så har vi stääääääädat! verkligen storstädat! hennes rum är numer kliniskt rent! :) mkt nöjd! nu stor hon i duschen och snart är det min tur =) , sen ska vi käka, gå förbi hos morfar och hämta lite saker och sen så ska vi tillbaka hit, göra oss lite fina och sen kommer robert och nicklas och vi ska se på filmer :p.. huhu! jao, vad som händer mer vet jag icke:) så ni får ha det så fint! :)

ska btw bo hos eve tills måndag (: den ni!

´<3

seeegt!

jag skriver ju aldrig nu för tiden! ;)

Jao, dagen började med en försovning såklart! sen så åkte jag ner till skolan hade lite webbdesign och sen slutade jag :P.. åkte hem och städade rummet efter mycket om och men, sov en stund och blev bortblåst när jag skulle gå till bussen som jag skulle ta till eve! :p

träffade tess och malin, satt och snackade ett tag och sen så gick jag upp till evelina :) vi pluggade lite, sen gick vi ner o fikade med Robert, bengtsson, tess och malin =) mycket trevligt må jag säga! xD

sen gick jag o eve o köpte godis och sen hem, har mest bara chillat :p nu ska vi gå ner en snabbis, sen sova skulle jag tro :d

har pratat en massa med söto idag med! :) så glad att du är hemmmmmma! :D