Update

God kväll

Nu sitter jag här i soffan, för ovanlighetens skull kan jag lova. Vårt vardagsrum är inte speciellt välanvänt.. men blir nog ändrig på det när vi tar tag i att fixa så att TVn fungerar. :)
Är ensam hemma också, även det för ovanlighetens skull!
Malin är och på biteline med tess, josef o hans vänner, jag kände mig för pank för att unna mig den lyxen. Så jag vandrade bort till ica förut och köpte en gurka och dipp, och en tidning med filmen the holiday i som en liten present. Har precis sett klart den.
Och nu ringde min älskade och sa att hon är på väg hem! Det låter otroligt trevligt, för jag började precis få lite tråkigt. Och på söndag så åker hon till luleå en hel vecka, hur ska jag då klara mig? Antagligen finemang, hoppas jag iallafall. Får inte göra som när jag bodde på storgatan, åka hem till mamma när inte T sov hemma! haha
Jag hinner ju faktiskt fylla tjugo år innan M åker, och då borde jag vara vuxen nog att klara mig ensam...... :D

Jaja, nu har jag uppdaterat! möte imorgon klockan åtta. Hur ska jag komma upp? God natt

Om jag kunde drömma.

Tjenixen

Jag köpte en bok i måndags när jag var i birsta med min älskade Lina, om jag kunde drömma av Stephenie Meyer. Det är alltså första "twilight"-boken. Jag kan bara säga såhär, det är andra boken jag någonsin har köpt i hela mitt liv, och jag är helt såld. Jag ska börja köpa massa böker, till att börja med alla "twilight"-böckerna. Jag läste precis den sista sidan i boken, vilket jag är uppriktigt nerstämd för. Jag önskade att den aldrig skulle ta slut, och åtminstonde inte så här fort... Vad ska jag nu längta efter? Suck.

Snart fyller jag år, och då önskade jag mig andra boken av Linis, hihi. Jag tänker bli en riktig bokmal.
Som sagt så var vi i birsta i måndags och vi strosade runt i flera timmar. Det var riktigt mysigt. Brukar mest bli en lunch här och en lunch där, lite kortare visiter. Men nu fick vi chansen att prata i flera timmar! Det ska vi göra oftare.
Sen har jag jobbat på, som vanligt, och igår efter jobbet åkte jag ut till Ziri i birsta och "hjälpte" henne att stänga, sen tog vi bussen in till stan och gick och satt oss på Svenssons, Ida kom också och vi babblade på i timmar och drack lite drinkar. Sen fortsatte jag och Z till memento och där var det proppat med folk. Vi hade riktigt roligt. Sen blev det tillochmed efterfest! haha, en vanlig onsdag sådär... :D
Imorse mådde jag som jag förtjänade, men det gick över rätt snabbt, och sen vandrade jag till jobbet och det har varit en riktigt rolig dag, tiden har gått fort :)..

Nu blir det sängen för min del, och imorgon ska jag jobba och sen tror jag nog att jag ska se på idol med Ziri och Ida? :P Måste ringa Z imorgon och höra. Malin och dom ska på casinot och fira tess. Det känns jätte kul att man kan hänga på............ men om 9, nä klockan är över tolv, 8, dagar så kan jag också! Can't wait. Hehe
Men jag tycker det ska bli riktigt mysigt med idol med dom där två sötisarna också! :)

Jaja, God natt världen.



Jag har en konstig känsla i kroppen, det pirrar, konstant. Men ändå vill jag bara gråta, konstant. Vad har jag för fel?

Dikt

Haha, satt och kollade igeom min gamla blogg nyss. hittade en fin dikt som tess har skrivit till mig för typ två år sen :)

Läs och njut!!

Diana är bra när hon är gla´
hon är bra på att prata och på att tjata
hon gillar mig för jag är hennes tjej
hon är lat men med lite tjat blir hon smart
när magen skriker är tacos det bästa att stoppa i den
jag lagar, diana klagar
om morgonen är hon trött speciellt när hon fött
en bajskorv så lång, oj vad hon är trång
på kareoke hon rockar, folk nästan krockar
när bilen hon kör så att nej man nästan dör
jag blir rädd, diana blir sedd
en gång när hon bada kom det en trana
diana tjöt när hon blev blöt
nu blev jag trött diana är en mört


Vagel

God morgon!

Nu är jag precis hemkommen, ska ta och fixa mig och sen träffa lina :). Och vill ni veta något kul? För ca 5 dagar sen så hade jag en vagel, som försvann efter någon dag, precis vid tårkanalen satt den. Och när jag vaknade imorse, ja då har jag fått en vageljävel igen!!! Jag fattar inte, fast denna gång på övre ögonlocket. Vad gör jag för fel? :(

Ne, nu ska jag skynda mig iväg och träffa lilla linis, och sen ska jag träffa upp malin och tess för en födelsedagsfika, iallafall om jag får bestämma :D
Åh, jag bara älskar födelsedagar!
haha, hejdå

GRATTIS

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år! Ett stort jävla grattis till min gulleplutt Tessi som fyller 20 bast idag (Måndag)!!
Nu får vi alla hålla tummarna för att hon får en riktigt fantastisk dag:)! 
Imorgon ska hon få världens största kram av mig när jag träffar henne!







God natt världen
 

ojoj!

Hej igen!

Nu ligger jag här i sängen och är heeeelt nyduschad, passade även på att ta och raka benen när jag ändå stod där och njöt... Vilket resulterade i jäkligt många skärsår.. Fan vad jag hatar engångsrakhyvlar. Rann blod från hela benen innan jag var klar! haha, jag har tappat stinget.

Nu var Malin precis in här och redovisade för mig, hon är så himla duktig min malin. 

Snart kanske jag ska åka på ett "hemligt uppdrag", hehe. Men man vet ju aldrig vad som händer.  Hade inte varit så tokigt dock.

Ne vet ni vad, nu måste jag kila ner till tvättstugan (rätt creepy att gå ner själv, ligger liksom i en "källare"...) och se om mina sängkläder har torkat :).. Imorgon blir en riktig tvättdag, har bara tvättat två maskiner sen vi flyttade in.. Så ni kan säkert tänka er hur mycket tvätt jag har.... suck

God kväll på er mina goa läsare (vilka det nu än är... hehe )

Senaste nytt

Hejsan

I'm back, åtminstonde för stunden! haha
Har inte bloggat på två veckor och två dagar... för att vara exakt.
Mycket har hänt och jag vet inte riktigt vart jag ska börja...

Flytten gick jätte bra. Malins flytt gick också jätte bra. Fick sova några nätter själv här i nya lägenheten när hon åkte hem och hämtade sina grejer osv. Och det gick kanonbra! Jag som är så spök & mörkrädd... hehe. Men här spökar det inte iallafall :).
Nu är nästan alla grejer på plats, det är tre speglar som måste skruvas upp, vilket vi känner att två av dom inte riktigt är tjej-göra. Sååååå, ska bjuda in papi nån dag och be han hjälpa oss ;).

Igår var jag, tess och Malin på ikea. Jag handlade nya sängkläder och lite ljus. Äntligen kommer jag ha sängkläder som faktiskt matchar varandra! Dom ligger i tvättmaskinen just nu och jag håller tummarna på att dom kommer torka tills jag ska hoppa i säng.
Och idag var jag och malin ut till birsta och inhandlade lite paket till lilla tessi som fyller hela tjugo år imorgon! =D Och vet ní vad det betyder?? Då är det bara tolv dagar kvar tills jag fyller år!! Kan säga att även fast jag har haft nitton födelsedagar så har jag inte lessnat än! Jag läääängtar! =D

Jaja nog om det.
I torsdags så var jag och åsa på afterwork på våningen, det var riktigt trevligt. Dom bjöd på mat, alkohol och daniel lemma. Han var helt sinnessjukt bra live! Härlig kille!
Har jobbat riktigt mycket den senaste tiden också, tagit på mig många extra pass osv. Behöver verkligen pengarna, speciellt med tanke på att vi måste gå ner på tid nu när chefen kommer tillbaka 100% inne i stan... Akassan nästa... hehe

Just ja, jag har inte berättat för er att en viss Diana Krook ska få brillor. Japp, ni läste rätt.. Brills. Har haft väldigt ont i huvudet den sista tiden, så jag chansade och gick och kollade synen. Översynt är jag och har brytningsfel på vänster öga. Så i tisdags var jag dit och fick linser som jag ska testa, det har gått bra, förutom att jag tror det är nåt fel på den ena linsen, ser jätte suddigt med den. Så jag ska dit på tisdag och höra mig för vad det kan vara för fel. Men tror jag ska köra mest på glasisar, iallafall i början.

Ja, vad har hänt mer då?

Jooooooo, jag var på twilight kvällen!!!!! I torsdags så visade dom både första och andra filmen på bio, lite sådär smygpremiär! Och jag säger då bara, new moon, må vara den bästa film (inkl. twilight ettan)!!! Fysatan vad jag tjöt. Hela jäkla filmen. Och när jag trodde jag började lugna ner mig, ja då satt det igång igen! Jag bara älskar filmen och jag ska försöka se den igen på bio.. hehe!

Nä, nu vart det här ett långt inlägg. Nu ska jag kika till tvätten. :) Ha det bra, och jag ska inget lova, men jag ska försöka skriva oftare. :)


Snabbt

hej allesammans!
Tänkte slänga in ett snabbt inlägg här nu när jag sitter på malins internet. Såklart strular telia med mig, så vi har varken tv, internet eller telefon. Så jäkla kul. Speciellt nu när malin har varit hemma i hällefors i tre dagar och jag har varit helt ensam! Men men =)

Nu har hon kommit hit och grabbarna sitter och skruvar med lite möbler. Riktigt fint kommer vi att få det!
Jaja, nu ska jag packa upp lite grejer och sen ska jag lägga mig, jag är helt dödstrött!!

Flytt!

Hello allihop :)
tänkte bara berätta att flytten har gått finemang! Håller just i detta nu på att laga min och malins första middag i detta nya hem. :) Kykling gryta och ris.
Har en massa att packa upp, men det blir nog nu i veckan medans malin är i hällefors. Jag kommer alltså att bo själv i tre dagar :| shit. Men det går nog bra :)
Kommer nog vara utan både internet och tv några dagar också... men men. skit telia.

Nääääee, nu blire fortsätta med maten, en viss malin ligger i min säng och sover... suck! ;)
Puss på er!