nighty

Tjenixen!

Jag och mallanbrallan var på stan en sväng förut, hon köpte en jätte snygg höstjacka och jag köpte typ, strumpbyxor.. H&M måste gå runt på mina strumpbyxköp (;
Vi satt oss iallafall och fikade och snackade en massa skit om allt och inget.
Sen gick vi hem och jag lagade korvstroganoff för första gången, och det vart riktigt gott. Är egentligen inte så förtjust i den maträtten, men nån gång ibland sådär är helt okej!

Efter maten så mötte vi upp malin o och vi gick och solade. Så nu har jag lite fler fräknar i fejjan igen.... suck!=P
Ska snart gå och duscha och sen ska vi lägga oss =) Jobb imorgon.. Rätt skönt att vara tillbaka faktiskt.
Imorgon kommer tessan hem också, mysigt :)

Godnatt

Slut på semestern för i år!

God morgon alla glada läsare

Nu är det slut på semester, och vill ni veta? Jag har varit vaken i snart 7 timmar, redan, fattar ni? Jag brukar kliva upp typ NU... mina ögon håller på att åka ihop och jag måste nog sova middag en sväng later..
Fick iallafall sluta tidigt idag, för vi hade inventering, därav den supertidiga tiden. Så nu är jag hemma och har precis ätit lite pasta carbonara. Var helt okej gott, hade nämligen fryst in en matlåda, och ja. det är väl kanske inte det godaste att värma i micron... om ni hajjar!

Snart ska jag och malin ta och hitta på nånting i guess. vi lär ju gå och fika en sväng hoppas jag, och sen ska vi nog gå en sväng på stan också. :)
nä, nu orkar jag inte skriva mer. Pussis


jag, malin och malin på oscars i fredags, rätt wasted!

ett litet inlägg sådär på kvällskvisten

just nu sitter jag och M o nördar med en varsin dator här brevid varandra på köksbordet. Ser nog rätt nördy ut. haha
Vi såg nyss på en film, tre timmar lång, den handlade om häxor... lite långdragen, men ja. Den var helt ok!
Vi har två filmer kvar, men det blir nog imorgon.
Vi kanske kanske kanske går ut och kollar läget på krogarna snart... men bara kanske..... he he

Var på oscar's igår iallafall, alla vi vart rätt fulla igår och vi dansade arslet av oss på dansgolvet ;)
Nä, nu ska jag fortsätta nörda. ;)
bye

Friday im in love

Just nu sitter jag här och funderar på vart jag ska börja min lilla storstädning. Har precis slängt in en tvätt, och funderar på att börja med badrummet. Ja, så blir det.
Ikväll kommer älskade malin tillbaka till sundsvall. Hon stannar en vecka. Mysigt med sällskap =) och absolut från henne.

Tess & josef är i spanien just nu, dom fick nån impuls i måndags och stack på en sista minuten! Kul för dom, jag är inte alls avundsjuk.... NEJ sa jag, inte alls....... eller? haha

Iallafall, så har jag verkligen fått för mig att det spökar här nu, extra mycket efter att dom åkte. Så när jag skulle sova helt ensam så kunde jag helt enkelt inte sova, hjärtat gick i hundratio och jag var skraj som tusan. Då ställde ode upp på att sova här (fast jag vill ju tro att hon faktiskt ville det... hehe) och då har det ju gått bra. Men igår kunde hon inte, och vet ni vad jag gör då? hahaha, jag åkte hem till mamma! Jag vet, jag är 20 år (snart iallafall) och åker hem till mamma för att sova när jag inte vågar sova själv i min lägenhet... (Y) tummen upp. Men det är bara för att jag har skrämt upp mig nå jävulskt nu, pratat en massa om det, fått bekräftat av andra att dom också har känt nåt osv. Och ja, då var det ju kört!
Mamma & Pappa välkomnade mig med öppna armar (fast dom tycker att jag är en fjant och att jag måste lära mig vara själv). Dom hade nog tyckt att det hade varit extra mysigt om jag hade kommit utan baktanke liksom. =P

Iallafall, mamma har en spikmatta som jag testade, ska tydligen få igång blodcirkulationen och man kan bli trött osv. Jag testade så villigt, gjorde sjukt ont att lägga sig och kliva upp från den, men därimellan så gick det bra. Dom går och lägger sig, och jag lägger mig återigen på spikmattan och kikar på tv, vaknar 3 timmar senare av att jag fortfarande ligger på den där jäkla mattan (om man är "nybörjare" så rekomenderar dom 10 minuter....) och har sjukligt ont! Hela ryggen är helt öm.. Huden känns som om den ska spricka, jag har lust att börja grina, men biter ihop och går o lägger mig på madrassen som jag skulle sova på. Idag känns det bättre, men är fortfarande öm i huden, går nog över snart.

Åkte iallafall med pappa hem när han skulle till jobbet klockan 8 imorse, la mig i soffan och däckade ett tag till. Nu är jag fortfarande lite seg, men så fort jag kommer igång med städningen så kommer det nog släppa.
Tänkte ta och laga lite middag tills malin kommer, så hon får fylla på kistan efter en 5 timmars lång tågresa. Funderar på att göra rullader, ni vet, lövbiff som man har rullat ihop och har fyllning i, som tex ost osv. Kul med nåt nytt!

Ja nä, nu ska jag öka takten lite =) Ikväll blir det nog en drink ute någonstans, så vi kanske ses i vimlet! ;)

Do you se the big change?? Sjukt snyggt!!

I jakt efter den perfekta partyblåsan!

Orkade aldrig skriva någonting igår. sorry

iallafall, igår åkte malin hem till hällefors, redan klockan 12 åkte hon. Känns tomt här utan henne! Lillen <3
När jag hade vinkat hejdå till henne så vandrade jag in mot stan och mötte upp min kära mor och min kära moster =P
Vi vandrade runt på stan i fem timmar i hopp om att hitta någonting att ha på sig på lördag, båda hittade såklart en outfit, men inte jag....... fan vad less jag blir. FEM timmar! och inte ens en enda som jag kunde tänka mig att ha... Får försöka smöra in mig hos t ikväll och tvinga henne att gå på stan med mig imorgon i jakt efter den perfekta partyblåsan! Brukar oftast hitta nånting när hon är med ;)

Idag så vaknade jag (nehe?! haha) och då var det bara att dra på sig kläder på en gång, t o j skulle nämligen äta frukost på coffee house, och jag var inte sen med att tacka ja till erbjudandet att följa med! haha.
Så vi vandrade bort dit och jag åt en varm macka med kalkon och ost =) Jätte god.
Sen har vi vandrat lite på stan, och sen satt vi oss på 1891 fiket och spelade yatzy! Haha, riktigt underhållande (;

Nu har vi precis kommit hem och ska väl ta och laga nånting att äta snart. Ikväll ska jag vara med M, undrans vad vi ska hitta på =)

Ha en fortsatt trevlig dag hurrni!
Pussis!

(Här ligger jag i sängen nu och skriver bloggen ;) osminkad och allt!)


Mamma

Mamma ringde för ett tag sen och frågade om jag ville följa med henne på stan en sväng imorgon. Hon måste nämligen hitta nånting att ha på sig på hennes fest. Och inte var jag den som tackade nej till det inte.
Ska bli mysigt att gå runt lite på stan med henne, och jag tänkte faktiskt försöka hitta någonting att ha på mig själv då också.
Nu ska jag gå och lägga mig.
God natt

Notting hill

Har precis sett på notting hill med malin & malin. Den är bra fin den filmen.
Och man måste ju bara älska låten...


Tisdag

Åkte ut på ikea förut, jag och malin gick runt och tittade på allt och jag var otroligt shoppingsugen! När vi kommer ut till bilen, gissa vad jag hade med mig?
......... en toaborste! Jippi vad kul. Inte ens pärmarna som jag åkte dit för att köpa köpte jag, för dom glömde jag helt bort.
Så när vi kom hem så sprang jag över på claes ohlson och köpte pärmar, så nu har jag ordning och reda på våra räkningar. Känns superskönt, speciellt med tanke på att vi råkade betala telias augusti räkning förra månaden och inte julis.... Så påminnelsen slank så fint ner i brevlådan för några dagar sen och jag vart helt snurrig! haha. illa illa.

Imorgon åker M hem. Jag vill såklart inte det, men hon känner väl att hon måste. Fan. Vad ska jag göra nu då, jag med min semester och allt. Alla bara jobbar jämt. Skärp er nu. =P

Nu ska vi gå och äta nånting. Vi hörs

(cambild he he)

God morgon alla glada (;

Jag är dödshungrig, och inte sugen för fem öre på en torr äcklig polarkaka. urk!
Iallafall, jag håller på och övertala M att åka ut till ikea med mig, jag vill spana lite på nåt som jag inte vet än. haha.
Ska iallafall köpa två pärmar, nu jäklar ska vi börja få lite koll på våra räkningar.

Nää, nu ska jag ringa mor och fråga om vi får låna bilen.
Pussis på er!

Malin Larsson

Nu ligger jag här i ena soffan och kollar på malin. Hon ser sådär, ni vet, sammanbiten ut!
Om jag fick chansen att höra hennes tankar just nu, skulle jag ta den? - tveksamt.
Hade hellre fått chansen när hon är jätte glad och sprallig! he he
Nu ligger hon och luktar på allt.... hmm.... undra om det luktar gott eller äckligt?! ;)

Nä, nu ska vi tydligen inte ligga här mer, hon är så himla tjatig! haha
hon kom även och viskade en liten rolig sak i mitt öra nu, så nu måste jag kila iväg på uppdrag :=)

Hon är bara för go min malin, you got to love her!


Ser ni nåt nytt? ;)


(skulle göra en pussmun, men ja, det blev inte riktigt så.... he he)

Today

Idag har jag lite saker att göra. Ska snart träffa upp malin, göra lite saker, sen blir det nog en fika skulle jag tippa på, sen ska jag klippa mig!! Ska bli riktigt kul.
Sen vet jag nog inte vad som händer. Det visar sig =)

Bye bye!

40-års present?!

Nu är det så att min älskade mamma fyller snart 40 bast. Vad köper man för present då??
Jag vill ju köpa någonting speciellt, inget man köper varje år liksom. Jag vill lägga lite pengar på den. Okej, jag vet att det är tanken som räknas, men ändå.

Jag har gått i banerna parfym, presentkort på stan, presentkort på resa, bodybutter & olika produkter, presentkort på olika behandligar, ja, you name it!

Presentkort känns ju inge kul, även fast det är väldigt uppskattat. parfym är så svårt att köpa (med tanke på att jag inte har en aning om vad hon vill ha för någon). Ja jag vet inte.

Ha ni några förslag?


LÖK

Detta är den mest lökigaste söndag jag har varit med om på länge! Enda gången jag och malin har gått utanför dörren idag är när vi gick till hempan för att köpa toapapper och panta lite.. Jag säger då bara, herregud!

Nu har vi precis sett på en film, ska väl slå på en till snart. Om det hade kunnat bli lite trevligare väder så är jag väldigt sugen på en prommis... Men i den här kylan, ja då ligger jag hellre under täcket och myser framför en film.

Malin i sthlm.

Söndag

Hej alla glada!

Just nu sitter jag här i soffan och rensar min mail... det är på tiden kan jag lova. Hade hela 2675 olästa.... Men alla ska bort, nu ska jag börja ta hand om min mail ;)
Igår så låg jag och malin hemma hela dagen, vi drog oss i kragen och gick ut och käkade! Vi åt på kermit, tacos & pizza buffé =) Väldigt gott.
Sen gick vi på videoteket och hyrde oss hela 5 filmer, och av dom hann vi se två innan vi slocknade.

Nu har vi precis käkat frukost och snart ska vi ta och vandra bort till affären. Handla lite smått och gott.

Have fun!

Seg lördag!

Hallo =)

Just nu ligger jag och malin i sängen................ ja, klockan halv 4 på eftermiddagen! haha
Vi sov ett bra tag, efter vi vaknat så förflyttade vi oss till soffan för att se lite på tv. Efter mycket om och men så tog vi oss i kragen och gjorde frukost, tog med frukosten till soffan och slog på en film, grand torino. Den var bra, rätt sorglig!
När den var slut så förflyttade vi oss till sängen igen och ja, här är vi nu.
Ska väl snart ta och borsta tänderna och klä på oss, vi funderar på att gå och ta oss en fika någonstans, kanske barista, och sen ska vi nog gå ut och äta middag någonstans. Efter det så ska vi förmodligen på bio. Ska bli supermysigt!

Ska lägga in alla bilder från stockholm så fort malin har pratat klart i sin mobil. Men ni får ett smakprov nu iallafall =)


Städa

Tjenixen!

Nu är jag hemma i kalla sundsvall igen. Vi anlände igår runt halv 10.
Då vandrade jag och malin oss hem till mig, efter en stund vart vi lite rastlösa, så vi tog och gick en promis. Skönt efter att ha suttit still nästan en hel dag.
När vi kom hem så gick vi och la oss nästan på en gång. SKÖNT MED EN SÄNG!

Idag när vi klev upp så kände jag verkligen för att städa vår _äckliga_ lägenhet, det var fullt med fläckar på golven och ja, you name it.... Så malin var supergullig, underbar och snäll som hjälpte till en massa =) <3 TACK!

Så nu har det blivit lite fräschare här iallafall. Nu ska vi ta och gå en massa ärenden på stan och sen ska vi ta och träna och sola! Ska bli så skönt.
Nu måste vi äta frukost, började städa innan vi ens åt liksom. galet hungrig är jag nu.

fortfarande i stockholm =)

Stockholm är underbart.
I fredags när vi kom hit så gick jag, malin och daniel ut. vi var på söder och hade jätte trevligt!
I lördags så åt jag och malin en romantisk middag inne i stan, drack nån drink och surrade som tusan :).. och igår så var vi på grönan, hahaha, jag har nog inte skrattat så mycket på länge! Fytusan vad rädd jag var, samtidigt som adrenalinet bara pumpade i kroppen! Kan skryta med att jag åkte fritt fall TRE jäkla gånger och insane vågade jag mig på hela en gång! haha, helt sjukt!

Nu håller vi på och fixar oss, ska snart åka in till stan och ta en fika =) Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Men säkerligen något skoj =)

Sthlm

Tjenixen

Just nu sitter jag här med min älskade syster och vi kollar lite på tv, har nyss duschat och jag håller på o drar mig lite för att börja fixa mig. Ska snart möta upp malin och vi ska på bio =) Hon har varit och badat med sin bror, men jag mådde inte så bra imorse plus att jag har glömt min bikini at home! såklart...

Igår var vi ut=) Det var faktiskt jätte trevligt och vi hade massa kul. Började dricka redan runt 4 så vi vart rätt på lyset!
Nä, nu ska jag blåsa håret (jag ber till GUD att gabben har lämnat sin hårblås hemma.........) och sen sminka mig! =)

Have fun

Huvudstaden soon! :)

Hej alla glada!

Vilket jäkla skitväder det är idag.. fan. jag som har semester och allt!
Idag ska jag och T hitta på något, hon är nämligen ledig idag =) ska bli mysigt.
På fredag så åker jag och M.L till stockholm! Ska bli så skönt att komma iväg, Vi stannar på obestämd tid. Blir förmodligen grönan på fredag iallafall :) Och syrran från götet kommer ner över helgen, ska bli så kul att träffa henne, var inte igår direkt, snarare några år sen...

Jaaao, ska försöka knäppa mycket bilder när jag är där nere och sådär =) dokumentera ... :D

jaja, ha de fint nu =) vi hörs!


Partaj

Hallå i stugan

Ikväll kommer girlsen hit på lite partaj. Ska bli riktigt mysigt att rå om alla igen =) det händer nämligen inte så ofta längre, tyvärr..
Nä, nu måste jag ta och rycka upp mig. En dusch, massa städ och sen är jag redo! haha. Undra vad man ska ha på sig ikväll då. Funderar på min spetsklänning från cubus, men det visar sig.

Have fun!