Helg

Förvånasvärt, jag vet.. Igår var jag bara hemma med Tess och kollade på film! Vi såg ps. i love you och mamma mia. Alltså ingen utgång! =)
Jobbade idag och det gick bra. Nu har vi precis käkat middag, jag, tess, malin, nathalie, oscar och emilia! Vi käkade tacos. Snart ska vi till laserhallen o spela lite! =P Fan vad roligt!

Imorgon blir det jobb, jobba på julskyltningen... men sen ska vi nog ta och baka lite och sådär =)

Seeeeeya


.....

Vet inte vad jag ska skriva....

Så varför skriver jag?


jag säger då bara....

jag älskar verkligen mitt födelsedagsbarn! haha, nu är hon o pluggar och jag är hemma o leker hemmafru, jag håller nämligen på att baka en TÅRTA! jag! resultat återstår att se, just nu håller jag på o vispa grädde, för hand. inte så kul. jävligt jobbigt faktiskt :P... haha

I helgen var jag ut, och det var helt okej! =)

PUSS

It ain't me, babe

Självklart så fick jag städa mitt rum själv igår, och lina hon låg bara o kollade på o myste i min säng! Fuck! ;P
Men rätt ok städat blev det iaf =)
Sen på kvällen gjorde inte vi så mycket, L åkte hem och jag o T kollade väl på satc såklart.

Imorse när jag precis hade klivit upp så ringde det på dörren, såklart blev jag livrädd.. wtf liksom :P Vi får aldrig oväntat besök! Men då var det fastighetsskötaren, jag ringde igår och sa att det typ var stopp i avloppen, så då kom han imorse och fixade till det. Jäkligt äckligt var det, dom som bodde här innan kan verkligen aldrig ha rensat där, och inte dom innan det heller för den delen! jag fick gå ut från badrummet för jag höll på o spy när han öppnade grejen under handfatet... URK. Fullt med hår och grejer. ewewewewewew...
Men snäll som han var så fixade han till det, duschen och inte nog med det! Han kollade till våra element som jag har tyckt att det har låtit från. Och rätt som man har, alla element förutom ett, som är i mitt rum, var det luft i.. Och det betyder att värmen inte kommer ut, utan dom är kall! Så han fixade dom också! =) Så idag efter jobbet kom jag hem till ett vaaaaarmt hem! Tack!

Var förbi Tant U också efter jobbet, hon var snäll och bjöd på kina mat hon! Det satt fint i magen!
Annars idag har det väl inte hänt något roligt, Sofie skickade nyss sms och undrade om jag skulle med ut, och jag kan säga att det lät verkligen lockande, men så kom den mogna sidan fram i mig och sa åt mig att jag jobbar imorgon, och inte nog med det så ska jag ut hela helgen. Så jag tackade vänligt nej........... |-)

Nu sitter jag o lyssnar på lite bob dylan och väntar på att min sambo ska komma hem från skolan. Kanske det blir lite mer satc? garanterat!

Jag ska fan ta o hoppa i en dusch nu så jag slipper göra det sen. Man måste ju vara fräsch imorgon! (;

iiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhh


Schaaaaalllå

Haalluuu

Idag har jag, som alltid, jobbat! höhö, alltid lika roligt o läsa om va? (;
På lunchen så kom sara och plockade upp mig och vi gick och shoppade lite, vad kan jag inte riktigt säga, eftersom typ ALLT är till min kära pingla som fylls år på söndag! Men lite smått och gott! Och jag köpte faktiskt ett par strumpbyxor och ett nagellack till mig själv! =)

På tal om min kära sambo så började hon jobba på Sandy's idag, och det hade tydligen gått riktigt bra! Så jag är superglad för hennes skull =) Och ännu gladare för mig, för när hon kom hem så hade hon med sig en baugett till mig. Alltså = NO KORV till middag!!!!!!!! Har aldrig älskat hon mer ;) haha

Nu är Lina på väg och vi ska väl bara chilla i think! Jag måste städa mitt rum, så kan det vara nå bättre tillfälle än att passa på då hon är här? Nä, tror inte det. För nu kan jag nämligen tvinga hon o hjälpa moi! (;
Eller ännu bättre, hon kan städa och jag tittar på? Låter som en TOPPEN idé!

HAHA, nu blev det en väldigt pinsam msn-situation..... hahaha. Sitter här helt röd i ansiktet och vill sjunka under jorden! Äh, jag är bra allt rolig ibland! ;)

Till  helgen blir det, såklart, utgång!! =D me lääääängtar!



Nu kom L, måste öppna dörrn!

.....

I helgen så var jag ut. I fredags så var jag ut en sväng med Malin o gänget. Rätt ok!
Sen igår var jag ut med Elin, sara, tessan o malinbralin. =) Hade rätt skoj! (;

Blev lite kortknäppande iaf, så dom kommer nog upp senare ikv!

orkar inte skriva mer nu.


PS.

Har jag berättat att jag har blivit storasyster igen?
Min kära far i el stockholmo har utökat deras familj, så nu är det Pappa, Gabrielle (pappas tjej), Denise 6 (syster) och lilla Aurora(tror det stavas så)! Hon föddes den femte november, exakt en månad innan moi.


..

fan, jag vill att du ska komma hem nu, I think I miss you..

Det här skulle ha synts för typ 21 timmar sen! Men bättre sent än aldrig

Men hallå där!

Idag har jag jobbat (såklart) och sen gick jag bort till morfar för att hämta bilen. Plockade upp tessan och sen åkte vi o handlade lite mat! Åkte hem och käkade sen har jag bara chillat! Har kollat på 2 avsnitt av gossipgirl och nu ska jag åka och hämta morfar o hans kompisar o skjutsa hem dom!

Ååååhh just! Idag har jag dessutom köpt ett par nya stövlar! Jag bara älskar skor! Och inte nog med det, så har jag lagt undan en klänning som jag funderar på att ha på nyår! Lär dock bli en "gå ut på krogen-klänning" (; men äh!

Imorgon är jag ledig, vilket känns uuuunderbart. Ska sova ut riktigt, sen tänkte jag kolla vad sara ska göra så kanske vi tar en sväng på stan! Vill shoppa lite.

Jaja, have fun!



Ps. Sofie frågade förut om jag skulle hänga med ut! Och fyfan vad sugen jag är. Synd bara att jag inte riktigt har råd o göra av med några pengar.. speciellt inte om jag ska köpa klänningen imorgon.. -.- SUCK.

Min lediga dag!

Hur skönt som helst o vara ledig idag!

Vaknade av ett besök av malin, satt o snackade ett tag sen blev hon tvungen o gå tillbaka till praktiken.
Sen gjorde jag och tessi iordning oss och gick till stan o fikade med Ida och Lilly =)
Drack en kaffe och drömde oss bort lite i våra små planer och sen gick vi förbi bikbok där jag köpte min älskade klänning! Så nu längtar jag till nästa helg då jag ska få använda den! (;

Nu har jag precis fått lite middag av min älskade rumsvän (; köttfärs och spagetti. Och nej. Jag glömde inte sås, det var _bara_ köttfärs! Men gott vare.

Vi sprang över på classe förut också o köpte brännskivor. Så snart så kommer det börjas spela BRA musik i vår lya! Kan inte säga att jag inte längtar! wonderfull

Snart kommer tess papie hit också, så äntligen vi kanske kan få börja kolla på lite tv. håller tummarna.
Och nu är det inte långt kvar tills vi fylls år heller. Sitter ,såklart, önskelistor på kylskåpet. Är man nörd eller är man? (;

OK, hejdå.


tjalå

Nu är jag precis hemkommen från el jobbo. Det var en rätt jobbig dag med tanke på att jag hade så jävla ont i magen. Men annars har faktiskt dagen gått fort! =) Lunchade med mitt hjärta också. :)

Nu ska jag laga lite potatisbullar till mig and tessan! Sen kommer förmodligen Sara hit =) Vi ska ha terapi.
Meeeeeeeen, hare fint! puss


..

Hel bloggen!

Jag & A har sett en riktigt bra film ikväll.. Men såklart kommer jag inte ihåg vad den heter.. typiskt mig!

Men jag tänkte bara säga god natt nu, för jag ska sova och sen upp o jobba igen. Usch och fy!


Gooooood natt!

Städat

Fy vad jag har varit duktig idag! Sjuk som jag är så har jag ändå tagit mig i kragen och dammtorkat hela lägenheten och dammsugit! Creds till mig! :D

Nu sitter jag och pratar med Sara på msn! Hon är bara föööööör söt!
Snart Gossipgirl och sen dusch och efter det, ja då blir det sängen!

Tjalå!


The Weekend

Ja, min helg bestod av en lätt utgång i fredags, vi satt typ på svenssons över en öl och snackade :).. Sen lördag då jäklar kurerade jag mig.. Tog mig utanför dörren en sväng o då mötte jag upp min kära kollega hos Jenny som hade maskerad. Dock var det jäkligt tråkigt där, så vi åkte till stan igen! Sen gick jag hem och kollade på Sex and the city! =)

Igår var det farsdag, så då åkte jag hem till mina päron o firade min far! Men det slutade med att jag o mamma åkte till sjukan o fick sitta där i hundra år. Jag mådde som sagt inte så bra. Jag trodde det var halsfluss, men icke. Så skulle dom ta tester för körtelfeber (eftersom mina körtlar är så sjukt uppsvällda), och det gör man genom en jävla sprutjävel i armen...... såklart började jag grina som en idiot och mamma fick stå brevid och hålla mig i handen! haha. Så sjukt töntig. Men vadå, man är ju extra känslig när man är sjuk? Det värsta är faktiskt att jag grinade mer innan själva sprutan än under tiden den var i mig! haha. Ja, vad säger man? Jag är en tönt!

Det visade sig iaf att jag inte hade det heller, vilket kändes otroligt skönt att höra! Så jag har fått nåt annat virus som känner för att plåga mig. Idag mår jag lite bättre, har inte så mycket feber, men det är den där jävla halsen som tar kål på mig!

Nog pratat om min otroligt ointressanta sjukdom :P

Inatt drömde jag en sjuuuuuukt obehaglig dröm.. Jag drömde seriöst att Tess dog!! Fyfan vad jag grinade, och jag vaknade tillochmed av att jag grinade och fortsatte grina! Usch och fy för sånna dumma drömmar. Men det sägs väl att om man drömmer om att en person har dött, då brukar dom leva ett långt och lyckligt liv?
Jag håller på den teorin iaf! :) Me just love my little roomie.

Nu ska jag kika i kylskåpet om det finns något smarrigt att äta, som inte gör allt för ont.. Och så ska jag såklart sätta på ett utav mina favoritprogram, nämligen Gossipgirl!

På återseende! =)

(ungefär såhär het känner jag mig idag..... -.- )

Min nya favoritsyssla?

Är verkligen min nya favoritsyssla att läsa mat-reklamen som kommer med posten?



Har jag flyttat hemifrån eller vadå? =P


Sjukling

Tjenispenis. Jag är rätt sjuk idag. fyfan. Men inte stoppar det mig inte. Vi ska ner på svenssons nu och ta oss en öl. Sen ska jag hem och kurera mig!

På återseende!

PUSS

höhö

Nu är jag hemkommen från jobbet. Har varit en otroligt seg dag och det sög ju. Men annars så har det väl varit okej.
Nu sitter jag hemma med Emma (höhö, det rimmar) och bara slappar. Tess ligger och sover och jag vet faktiskt inte vad jag o E ska hitta på =) kanske blir nåt satc avsnitt! :)

Jaja, PUSS

Haha, en mycket gammal bild på mig och min kära vän Lina ^_^, små vi var.

Jag säger bara _snyggtjej_

Ett av mästerverken lina skickade kommer här!


=)

Goood moooorning everybody! :P

Just nu håller jag på o steka ett litet ägg här faktiskt =) Smarrigt!
Snart ska jag börja göra mig iordning för jag ska nämligen jobba.. woho.. -.-

Har pratat rätt mycket med min superbästa vän lina dom senaste dagarna =) Hon gör mig så glad!
Hon håller på o skicka lite bilder på oss, så om ni har tur så lägger jag kanske ut nån snart ;)

Godmorgon mina vänner

(Jag och malin för cirkus ett år sen! Rätt ugly på mig, men äh! Malin är söt :).. )


Fy tusan vad jag är trött idag. Tack vare tess är jag uppe nu iaf, snacka om att jag är sämst på att kliva upp. Haha.
Nu sitter jag och funderar på vad jag ska äta till frukost/lunch.. Finns inget o äta, jo några rostmackor, synd bara att vi inte har någon _brödrost_ än.. Så då smakar dom bäääjs.
Så alla som känner att dom vill köpa en inflyttningspresent till moi vet ju vad dom kan köpa nu! =P
Blir nog pyttipanna till frulle idag.

Nu sitter jag o gruvar mig för att göra mig iordning, jag börjar om 2 timmar, men känner jag mig själv rätt så kommer det bli stressigt sista minuterna. Tidsoptimist.... -.-

vet ni vad jag ska göra ikväll? Jag ska se på film, med TESS. :O:O Hon frågade förut. Äntligen en kväll utan plugg. Wihooo! Nördy me!

PUSS

Åhhhh

vad tråkigt jag har det.... Tess sitter och pluggar, hon vill promt att jag ska hjälpa henne. Gjorde det en stund, men nu är jag alldeles för trött och rastlös för det. Och inte får jag gå o kolla på en film heller, för det blir retigt! Vad ska jag göra? HEELP ME.

Detta är nog den enda naktdelen med att bo med en pluggis, no fun for me either! ;)

Men jag älskar ju henne så vad gör man inte? Är jag en riktig vän eller vad?

Yesterday

Igår vart det utgång igen som ni kanske förstår. En helt oplanerad utklädnad vart det också. Fick ta det som fanns hemma liksom =P vilket resulterade att jag fick vara en 80-talare ;P

Här kommer lite bilder!


En väldigt het Diana sådär början av kvällen.. ;P

En glad malin =D

Ett gäng i tess klass :)

En väldigt läskig Nathalie

nästan hela gänget (;

Emilia och Malin var riktigt heta ;P

Haha, what liksom?? ;P

Tess, Oscar och Nathalie =P

Pooooosé ;P

Jag och min clown!

Malin och en chockad Dajana

Jag och tessan .)

Malin och tessan (:

HEETA

Jag och clownis igen

Gandalf

Och sist men inte minst läskiga Nathalie!

--

ett ord. och det är _bakis_

På återseende