Take a walk on the wild side

Hello (:

igår så km både tess och robert till mig, vi var ute en stund först, sen gick vi till moi och kikade på lite bilder :P hahahaha, garvade sönder faktiskt! ^^, men ja (: sen fikade vi lite och tess gick hem :P då kollade vi på tv och myste lite sen somnade jag som en stock! :)

imorse så klev jag upp kl 7 och firade mamma, sen gick jag och la mig med robert igen som sov stenhårt :P.
vaknade runt tolv, då låg vi mest bara och kikade på tv och sådär :).. sen duschade han och vi käkade frukost :) ..
sen åkte han hem, och ganska precis efter det så fick vi gäster.. och det har vi nu också.

ikväll så ska jag vara med tess och malin, vi ska kolla på film här och sådär :) Roberto ska ut ikväll den tönten, så det blir inte till o sova med han inatt inte, kanske malin sover över :).. man vet aldrig ;P !

Nu ska jag gå och kramas lite med mormor faktiskt (:



sweet  :*




 

städning!

Japp! städat är det enda jag gjort i två dagar känns det som, och äntligen är jag klar! :)

idag har jag varit i skolan, fick datorn tillbaka, men såklart fungerar den inte. kasst!
sen åkte jag till manne som fyller hela 6 år idag, grattis! :)

kom hem för ett tag sen, och nu sitter jag mest o väntar på roberto, han har träning nu, sen skulle han komma :) . Mysigt. och imorgon fyller mamma år också. =P Jobbiga tider det här. ^^

jaja, nu ska jag röra på mig. Have a nice day and night! ;P

plutteeeeeen :)

Hellooooowsan!

Vi gick bort till micke igår och kikade på lite haj chaparaalll som man stavar det ;P
var skoj, sen gick vi hem igen och på vägen var jag väl en liten suris ett tag :P men det gick över..
Vi kollade på knocked up som var skitbra :) plutten var så söt också ;P

Sen gick vi och la oss, hade en massa mys och sov som fan! imorse blev det bara till för mig att kliva upp och åka till skolan, kändes hårt när plutt låg kvar och sov :( jag ville också.
men i skolan har vi gått runt på stan och fixat en massa så det har varit helt ok. käkade pizza gjorde vi också :P

mitt och tess lag kom såklart sist också, men äh! :P
sen gick jag på bellis igen och köpte lite saker sådär :) så nu kan torrvåfflan få vara kvar ;P.. I HOPE

och nu är jag hemma, orkade inte fika sådär idag :P känner mig så seg. ska lägga mig och kolla på tv nu hade jag tänkt.
ikväll vet jag inte vad som händer, ska ringa plutt och kolla om han ska vara med moi :)

och imorgon blir det skolan again, fy vad booring!  :P sen ska roberto kanske komma och sova hos mig för omväxlingens skull ;p..

jaja ;P känner att intressepilarna haglar. Meeeeeen, ja :) Herrå

rapa!

Hejsansvejsan

har varit i skolan idag, gick faktiskt bra. Var mycket duktig och var där hela dagen! :)
Känns bra det här (:
nu är jag hos robert och vi ska snart käka och så, ikväll vet jag inte vad som händer. :P
vi skulle kanske bort till micke later.

imorgon så ska jag kanske på skolan och ha en jävla skit dag med dom nya ettorna och tvåorna, blöh, men vi får se vad som händer.
Jao, hejdo

första skoldagen avklarad!

yes! och skönt är det!
det visade sig att vi fått tillbaka vår gamla mentor roland nu! (: helt underbart, han är den bästa lärare/mentor jag någonsin haft! and that's fact!
Ja, jag och tess drog oss in mot teatern och vi lyssnade på rektorn, sen har roland babblat på halva dagen, sen så gick vi på stan :) köpte en massa bra hårprodukter på bellis (: helt great!

sen fikade vi lite och nu är jag hemma, har nyss följt med papi och köpt en 40" platt tv ;P helt ok!
snart ska jag träffa tesseli! :)

imorgon är det skola igen, sen ska jag förmodligen vara med roooooobert! (Y)

yesbox, nu ska jag dra mig! pussen hej, you are a gay! ;P

dear penis

(8) haha!

jag och rasmus var på bio som sagt :) mycket trevligt faktiskt. Sen åkte jag till robert och vi var med anna och bengtsson ett tag (: chillade bah. Sen så åkte dom, och vi låg o pratade en massa sen så sov vi :)..
Sen igår när vi vaknade så kollade vi mest på tv och så, gick en prommis, lagade mat gjorde jag med åt oss :P.. haha, väldigt komplicerad mat, not som borat skulle ha sagt, korv och strips ^^, vi käkade och drack lite till maten, sen gick vi bort till micke som var med stefan och förade lite.
Sen kom benkeb och vi spelade lite sådär :P.. sen skjutsade dom mig till stan till malin, där tesseli också var :) vi kollade på film "G", den var helt ok. sen hade jag en liten private dance för dom ;P HAHA!

sen träffade jag upp robert och micke som hade varit på krollen och vi tog bussen hem :)
Jag och robert pratade om en massa på vägen hem och det var trevlans. (Y) sen sov vi typ :P..
idag så har robert mått väldans dåligt, så jag åkte på stan med tess och malin o vi fikade och drog några rundor, slutade med att jag köpte en jätte gullig höst klänning/tröja och en plånka, and i just love it! :)

sen åkte jag o tess hem till mig, vi käkade och kollade på film, sen åkte vi ner o fikade igen, så kom malini efter ett tag :)..

nu är jag hemma och ska strax hoppa i kojs, skolan börjar ju som sagt imorgon.. -.-
men det är ganska ok, för tess kommer hit imorgon bitti så ska vi käka frulle och göra oss iordning tsm :).. så det är mysigt. Hon bor ju trotts allt på min gata nu ett tag ;P ! haha. YES ;D

Imorgon efter skolan ska vi ta en till tripp på stan och se om vi hittar nåt kul. sen kanske jag ska vara med roberto, lär visa sig :). Men CIAO

image69

brännässlor!

uh! just hate them!

Igår var jag med robert hela dagen, vi typ gick en prommis i skogen i hettan och sen senare så gick vi en till prommis med benke och annapanna :) .. duktigt av oss.. Annars gjorde vi inte så mkt :P eller jo, vi åkte på donken och robert bjöd alla ;P tack så mkt!

idag så vaknade jag såklart en massa tidigt av borrandet, sen gick vi en till prommis, blandannat till ica där roberto bjöd mig på glass och cigg ^___^ haha, gulle han! :*
sen gick vi en jävla prommis och hittade en grotta som han blev mycket glad av att hitta :P.. och så gick vi på nåt jävla tågspår som inte har blivit användt på en massa år! :P men vi trodde ändå att det kom ett tåg och höll på o hoppa i diket ^___* haha!

Jao, sen åkte vi in till stan med stefan, jag tvingade dom o hänga med på claes olsson där jag köpte en platttång och hörlurar till mobben. =) sen skjutsade dom hem mig innan dom skulle på bolaget :P..

nu är jag barnvakt med rasmus, sen ska vi på bio, sen ska jag till rooooberto again, funderar på om vi ska sova på balkongen inatt, för jag är ju så jävla varm när vi ska sova, som han säger. ^__^ får väl se hur det blir med den saken ;P..

ska vara med benke och anna en sväng också tippar jag på :)

aja, nu måste jag passa det här lilla busfröt.
Men ha det trevligt!

me like you very much, plutti !

Way i are (8)

Hejsanhallå

igår när jag sa att jag skulle lägga mig så gjorde jag såklart inte det, jag gick o träffade brorsan och vi snackade en hel del faktiskt :).. känns bra!

sen gick jag hem och la mig och vred på mig hela natten, kan inte sova hemma längre :P och absolut inte själv. är så van att sova med robert nu för tiden, så det blir konstigt när man sover själv faktiskt.

Idag vaknade jag av en väldigt störig familj som tyckte det var massa kul och hålla på o störa mig! åh! :P
tillslut klev jag upp o gick till tvättstugan, måste ju tvätta typ alla mina clothes!

sen åkte jag och mamma och trassel och badade på sporthallen, (: kallt var det dock, men det funkade :P
och nu sitter jag här, väntar på att fredrik ska komma förbi, sen ikväll ska jag vara med benke och anna, och maybe roberto : ) isf får jag ju offra mig att se på jävla kukfotboll sverige - usa.. men det funkar ju när det är en stor match iaf (:..

Jappjapp, ska slänga mig i duschen nu innan freeedd kommer . BYE

somehow

Jepp, igår så var jag med benke och anna och malin, vi spelade bille och sen åkte jag till roberto. (: han spelade lite medans jag fick sitta och "ge tur" .. boooring! :P

Jao, sen sov vi, och idag så klev vi upp relativt tidigt, jag åkte hem och chillade ett tag, sen åkte jag ner och träffade tess och malin, lill stumpan har ju kommit hem igen från mami sin (:

Jag och tess tog oss en långprommis, jag trodde dock att jag skulle dö när vi gick upp för trappan på norra berget. UH, vad dålig kondis jag har. helt sjukt.
Säger bara, nu börjar jag och träna! :P

Jao, sen gick vi och kollade på tess blivande hus inom snart. Dom ska nämligen flytta, riktigt stort var det också, och såklart så planerade vi lite inför framtiden också ;P..

Sen gick vi till malin och såg lite " film " och det sög, och sen åkte jag hem. Nu sitter jag här och funderar starkt på att gå och lägga moi. Är väldans trött faktiskt.

så ha det fint. Tjarå!

suddenly I see


image68



-Jag tycker om att tycka om dig



wild world..

Halloj

Utgång blev det i lördags, ja! En sjujävla utgång som slutade med att jag glömt bort halva kvällen O___x duktigt diana!

Jag kan ju ta det jag kommer ihåg iaf ;p.. Jag, anna och bengtsson förfestade hemma hos anna på ön, underbar utsikt, vi gjorde oss iordning över något glas vin, sen satt vi ute och snackade och pimplade vin, och goooosh! jag blev askalas, tyckte först inte att det kändes nåt, sen helt plötsligt så ja.. packaaaaaaaaaade!
Vi åkte in på irish och fortsatte pimpla där, sen hade tydligen jag sprungit på robert på stan, helt själv var jag och jag skulle tydligen hem :P men det fick jag ju såklart inte, så vi gick till mickes jobb som hade fest, och sen på max, där kom anna och bengtsson och hämtade oss. Och jag o robert åkte hem till honom och förmodligen slocknade jag på momangen :P! igår mådde jag piss, så jag och robert såg mest på film och åt gott (:

idag skulle robert på arbetsförmedlingen, så jag bestämde mig att jag skulle vara lite snäll med min bror och åka hem o laga mat till honom, meeeeeen såklart så var inte papperna klara som robert skulle ha, och jag blev tvungen o vara snäll i onödan! :P haha, men det gör inte så mkt. Kanske träffar han ikväll igen (:

nu ska jag duscha, röka och ja. Krusa håret! (:
 
PUSS

just, grattis tess mamma som fyller år idag (;


chilla bah

Hallonblåbär


image66


















( åh, min snygging! )

Igår åkte jag till Victoria, vi hade mysigt mest hela kvällen. Jag såg på eva & adam, 4 födelsedagar och ett fiasko, och det blev ju lite blött i ögona på slutet ^__^ ohlord vad jag är känslig ibland :P

Jao, sen skulle jag vara med benke och anna, men jag var för slut för det :P så vi bestämde att vi skulle dra en utgång idag istället! (: Så man får väl hoppas på att det blir en bra kväll då. Roberto var inte så sugen på en utgång, men det har han ju inte varit nästan alla gånger vi varit ut :P .. satt, det går nog att ordna ;P !

Men nu ska jag gå ut och ta mig ett bloss sådär efter min kära frukost som innehöll yoghurt och flingor :) (Y) smarrigt!

Have fun, ciao

Sean Kingston - Beautiful Girls

Bio, udden och mer!

Hejhej

dagen efter att jag och angiee sett på bio, så åkte jag till robert, så kom bengtsson och anna och hämtade oss, så åkte vi in till bion då också :P då såg vi simpson the movie eller vad den heter ^^, den var ok!

Sen åkte vi hem och sov, sen så skulle robert på arbetsförmedligen, så jag åkte hem och chillade lite, sen åkte jag till farmor och farfar :).. var med dom några timmar och mös, sen så skjutsade dom mig till robert, och så väntade vi på bengtsson och anna igen, och sen åkte vi till udden och grillade lite och drack lite lätt :).. var massa trevligt faktiskt, Carro joinade oss också ett tag.. hon är bra allt gullig hon :)..

Sen skjutsade anna hem oss och vi la oss och sov på en gång typ :)..
Sen imorse vaknade jag av att jag var kissnödig kl 6 ! och då blev det bara till o dra på sig kläderna och pallra sig ut till andra huset där det står en "vagn" där det finns toa och dusch :P.. Dom håller nämnligen på att göra om roberts toalett. skitjobbigt! haha!

Ja, sen för ett tag sen åkte jag in till stan och träffade linn, vi tog en pizza och sen gick vi och solade :) .. så nu har man lite färg igen, men dock inte mycket! =/ .. menmen, ska försöka o bli lite brun nu till att skolan börjar igen, så det ser ut som att man har varit ute lite ;P haha!

Jaja, ikväll blir det nog till o vara med benke och anna, eller linn och robin :P det visar sig! :) heeeejpa!

this i now for sure

(8)

Tjolahopp!

Igår när jag kom hem från ikea så pratade jag lite med angiee, och vi bestämde att vi skulle gå på bio, så mycket riktigt gjorde vi det :p såg på ciao bella .. den var ok, ingen höjdare kanske, men den dög!
Sen satt vi och snackade tills det att min sista buss skulle gå, så roligt att träffa henne igen! :) riktigt saknad!

Sen åkte jag hem, och chillade lite tv med pappi (: sen gick jag och la mig. Låg och verkligen försökte sova, men tusen tankar i min hjärna snurrade bara en massa! blev så irriterad, men tillslut efter många timmars snurrande så somnade jag iaf!

Imorse vaknade jag av att robert ringde och väkte mig, han var på väg till en arbetsintervju, så lycka till! :)
sen kollade jag på en halv film med mamma, och nu ska jag kasta på mig lite kläder och sen åka till morfar och städa efter mig ><, sen ska jag förhoppningsvis till farmor en sväng :) hon är ju så gullig! och sen ska jag nog till roberto ;P

Yesbox, kommer väl mer sen. :P
PUSS

home sweet home

Hejhej!

runt fyra åkte jag från robert och mötte upp vicke på ikea, sen gick vi och träffade linn och käkade! :)
Nu har jag och vicke och abbe nyss kommit hem till moi och ska strax käka igen ;P haha!
Men ja, ikväll ska jag kanske vara med angieepangiepoh! :) vi ska kanske på bio, men det får vi se! :)
imorgon funderar jag på att åka förbi en sväng hos farmor och farfar (: kan bli mysigt!

Jaja, hejdo :)

oljud..!

Hallon i blåbärsskogen

är hos roberto, igår så var vi med bengtsson och anna en sväng och käkade glass, sen så åkte vi hem, la oss relativt tidigt och sen imorse exakt kvart över sju så börjar dom borra, som vanligt, och man får fan hjärnblödning av det där jävla oljudet, och inte har dom slutat än, nej! utan dom håller på till klockan 4 ! som tur är så ska jag strax på ikea med vicke, eller ja, om nån timma sådär :).. sen ikväll ska jag kanske vara med linn. Mys!

Jaja, nu ska jag lägga mig i sängen med trött/tråk robert och sen ska jag dra mig. Hejdo! :)


fis

Huhu

idag vaknade jag klockan 7, på morgonen! fy i helvete vad jag höll på o dö när dom började att borra här. >___< så runt 10 så kunde jag inte sova mer så då gick jag och la mig i soffan och kollade på lite tv ist. Eftersom robert bara sover hela tiden! blöh

Sen så har jag inte gjort mycket, åkte hem en sväng och fyllde i dom där jävla papperna till försäkringskassan, som jag gruvat länge på. ^^, men nu är det gjort!
sen åkte jag tillbaka hit och då har robert bara spelat det där jävla skitspelet och jag har fixat mina naglar typ :) ..

men ja, kanske ska träffa bengtsson och anna strax, får se om det inte blir försent ;)..
godnatt och hejdo

image22

Football Manager 2007

hejhejhallå

idag har jag varit med linn och robin. Vi har mest chillat. sen lagade vi lite mat också ;P
Sen åkte vi på statoil och handlade lite innan jag skulle till bussen, då kom det en konstig kille med två assöta hundar och snackade en massa, linn och robin hade inte kommit iväg från honom förns sent, men jag hade tur som fick sitta på en buss i 40 min ist. ^^ nöt

Åkte iaf till robert och han har suttit och spelat vääääääääärldens sämsta spel, football manager 2007 som suuger snopp. men han har iaf haft tur som haft mig här, så han har fått vunnit lite matcher iaf ;P
Jaja, nu så måste jag tydligen skynda mig. huhu

godnatt!
:*

det verkar så lätt

att bara stöta på.. (8)

hejhej.
är i söråker nu med linn och robin.
vi ska se film
åkte till mormor igår, för jag orkade ingen utgång. jag hade faktiskt en massa trevligt hos mormor. :)
Jao, ska förmodligen sova kvar här, om jag inte ska till robert. :)

Heeejdo!

My baby don't mess around

Hejhej

gårdagen var ok!
nu ska jag till mormor och mysa lite :) sen ska jag kanske vara med linn och robin :) om dom inte ska in på stan, för jag orkar inte dricka idag igen.
Men ja, jag kan uppdatera lite later!

som sagt, vi börjar fan bli vuxna nu, vi ska klara av det här.

och shit, hoppas jag inte gjorde något dumt. Lär visa sig sen när du ringer. Ja, men hejdo!

image65

utgång

Hallo

ikväll så har jag varit hos bella och matte, det var mys och träffa bella igen!
sen åkte vi in till stan och chilla.

och nu sitter man här, sämst!

jaja hejdå

Plutty

Igår så såg jag, robert, tess och malin på den nya rockyfilmen här :).. det var mysigt. Bengtsson skulle också komma, men vi tar det någon annan gång :).

Jao, Malin gick hem efter filmen, och tess och robert sov kvar =), dock, så har jag inte kunnat sova mycket i natt, pga att båda rullade närmare och närmare mig, så jag fick knappt plats, plus att det blev asvarmt ! haha, men det funkade ju ändå. =P

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska försöka slänga ihop något nu och äta, men det finns ju inte ett skit här. Så, jag vet inte riktigt hur det blir ^^, sen ska jag hem en sväng och lämna alla mina stuff. Sen ska jag kanske vara med Linn och robin. : ) Robert dissar ju mig ikväll ^^, haha. Nerå. meen, nu ska jag dra!

PUSS :*

Jag har världens bästa låtar!

image64

Everything

Hejhej

Ja, var ett tag sen jag skrev nu.. Vet inte riktigt vart jag ska börja.
Har varit hos robert mest hela tiden och vi har väl kollat på film och chillat en massa. I måndags så drog vi en utgång med carro och bengtsson, det var en massa trevligt. tills jag bröt min tumme, kändes iaf som det då! :P

Ja, sen åkte jag upp till stugan med linn, det var mysigt. sen igår så åkte vi från stugan till en annan stuga och firade gammelmormor som fyllde 86 bast! :P Sen släppte per av mig i sörberge och då kom robert och hans mamma och hämtade mig, och vi åkte hem till mig. Vi kollade på tv ett tag, sen kom bengtsson och anna, och då gick vi på irish och satt där och drack :) trevlans, ett stort tack till benke som bjöd hela kvällen också ;).

Sen gick alla hit och sov :) mys, dessutom tess! :) gullis.
Idag har alla varit en massa bakis, nu ska jag duscha, sen ska jag och robert kanske bort på max, sen ska vi ha filmkväll här, benke, tess och kanske malin kommer, och kanske anna. :) Jepp, men ha det fint! puss:*

Hey ya

sjukt grym låt!

mhm, är hos robert nu med benkebula. :)
Har varit här sen i måndags tror jag ^__^ haha, det är ju ett tag, vi har hunnit med o både festa och haft filmkväll :)

nu kollar dom på SÄMST fotboll, så jag passar på att sitta här lite då :)

ikväll ska jag antagligen ut med tess. :) blir nog nice, annars blir jag väl kvar här skulle jag gissa på :) ..

men ja, ha det finfint.

Hejdo!

stockholm

hejsan!

Nu har vi varit där, och det var hur skönt som helst att komma härifrån!
Vi festade lite sådär typ hela helgen ^^, var en sväng på grönan också, vilket sög. Känndes jävligt kasst att komma hem faktiskt, trots att vi stannade kvar en dag extra. men shit happens.
på bussen hade vi jävligt roligt malin och jag, till och från då vill säga. ^^ haha, "sos alarm......" hahaha!

När vi kom hem så åkte jag till Robert, bengtsson var också här och vi kollade på film. Det var trevligt, sen somnade allihopa och igår så chillade vi HELA dagen typ. Tror inte nån av oss gick utanför dörren. haha. Nu ska jag ta o försöka somna om, och sen så ska jag hoppa in i duschen, det är välbehövt! :P

Men ha det så fint! hejdo!