äpple

Hallonbåt. tror jag bytt blogg lite sådär för tillfället :P..
http://nostook.blogspot.com

yes indeed!
nu ska bengtsson komma och hämta mig och vi ska åka till min älskling=)
Pussändprött

Banan

Hejsan!

Robert sov hos mig i måndags (: vi var med malin och kollade på tv och sådär, mys var det! Sen åkte malin hem och jag och robert sov typ :P vi gick till skolan på tisdagen och sen var jag med malin efter skolan. Vi åkte på ikea och jag köpte en ny jacka och knäppte ID-kort! :) Sen var vi hundvakt, och sen kom tess =)
sen gick jag och tess hem i ösregnet! uh!
Sen sov jag, efterskolan ska jag fika med tess och ida sen ska jag vara med min älskling =)

Hejjdooooo

fotboll

är ganska roligt, men inte med skooooolan!

imorse försov vi oss, men jag hann ganska precis till min massage :) jätte skönt var det faktiskt, riktigt avkopplande.
Sen gick jag till skolan och jobbade lite med en enkät med sandra =) och sen gick jag, tess och malin till kuben och hade fotboll med klasserna! jag var inte så jävla peppad på att spela eftersom jag hade asont i magen och det kändes bara helt meningslöst om jag ska vara ärligt.
Så jag och malin satt mest och kollade på ^^,

Sen gick vi till kubenbadet och drack lite kaffe och sen vandrade vi in till stan igen.
Nu sitter jag och tess på skolan i brist på annat. Har egentligen slutat för läääängesen, men ja. vi har ett tråkigt liv helt enkelt.

Later så ska jag vara med robbilibobban ;P vi ska väl kolla på fredrik och philip i deras nya program ;P boston teaparty eller vad det heter ;P..

På fredag ska jag och tess förmodligen till paradisbadet! =D kommer bli riktigt skoj tror jag =) ! och på fredag så kommer vi knäppa vårat sista skolkatalogskort också.. haha. gruvar mig faktiskt.

Meeeeeeeeen, nu ska vi väl börja röra på oss snart, känns hyffsat nördigt att sitta på skolan när man inte ens behöver det, dessutom över skoltid. för nu har alla andra nördar också slutat ^___x

Haha, anyways! Hallelulia!

girl's night out

Haaaallo!

Blev inge pizza för oss inte! Det blev stuvade makaroner, men det är ju smarrigt det med! :D

Efter maten och en dusch så gick jag och tess ner till waynees och tog en fika med malin, sen tog vi och vandrade hem också, härligt ute nu faktiskt. Min kära pojke ringde och dampade lite på vägen för att han hade tappat bort sin mobil, men tillslut ringde han och sa att han hittat den ^^, haha!
Nu sitter vi och lägger över lite bilder på datorn och sådära. sen ska jag käka kvällsfika och sen sooooova!

imorgon halv 9 så ska jag på massage, fyfan vad härligt! sen skola!
Men nu ska jag fortsätta lägga ut bilder från helgen, om ni vill kika så kolla på:
http://nostook.bilddagboken.se

yes! Ha're !

image73

my boy :)

i fredags åkte jag och tess till robert som sagt, vi var med robert, micke och micke och kollade på film och drack lite lätt =) och vi åt även tacos! ;P sen sov tess och micke över =) mys!

igår så åkte robert på match runt 11, så jag och tess stannade kvar och chillade, bengtsson ringde så han fick komma över han med, så vi kollade på film mest och käkade gott :) sen runt 7- halv 8 så kom plutten hem och vi såg på ännu mer film, sen spelade vi lite fotboll allihopa, och vi spelade även en massa kort och sen sov vi :P
 
och imorse så har vi gjort absolut ingenting. :P sen kom roberts parents hem och efter någon timme så åkte jag och tess hem =) nu chillar jag bara, sen ska vi ner och fika =) .. och imorgon blir det skola, sen kommer min baby hit och sover över =) ..

nu ska jag ta och tjata på mami att vi ska käka pizza kom nyss brorsan in och sa! ;P haha, inte mig emot!
Hejdo!

Robert Holmbom <3

pic's!

Hejsan!

som sagt så åkte jag till plutten igår. Vi kollade klart på en film som vi börjat sett på för några dagar sen, en jätte äcklig film var det :P för jag var rädd hela tiden, och då ville inte roberto se med mig ;P men han blev så illa tvungen! :P
Ja, sen sov vi typ :P
och imorse var det sjukt jobbigt att kliva upp, åkte till skolan och hade ett möte med thomas, min och tess handledare på projektarbetet. Blir nog bra det där!
Sen gick vi runt lite på stan, och sen kom morfar och skjutsade hem oss ;P.. vi orkade nämligen inte gå!
Nu ska jag titta på lite tv och sova en stund, sen ska jag och tess till robertblåbärt =), vi ska väl ta och göra något skojsigt! Men ja, nu ska jag sova en stund ;P

Puuuuuuuuusseli!

<3

Happy together

(8)

blåbär

igår gick vi till ica dårå, mötte malin där och så handlade vi lite gotta o sen gick vi till mig o såg på tv, jag var sjukt trött, och somnade såklart :P sen "körde" jag ut mina gullisar :P så la jag mig.
idag har vi haft bränbollsutedag.. kuktråkigt. Eller ganska roligt var det ändå :P vi gick till final, sen drog jag och tess, så jag vet inte hur det slutade.. lär ju höra det imorgon!

Min sugarpie har varit i sthlm idag på jobbintervju, gick tydligen bra. =) nu sitter han på tåget påväg hem, så när han kommer till sundsvall så kommer han och hämtar mig och så ska jag sova där tonight! =) mys!
Jaja, nu ska jag käka och göra mig klar. pussändprött

(L)


waiting on the world to change

Hallonkorg

igår kom tess till mig och vi började se på desperata, sen tog jag bussen till robertblåbärt och vi började kolla på en film :) sen så la vi oss för att sova.
Imorse var det väldigt trögt att kliva upp. men jag drog mig upp tillslut, när det gått 45 min ungefär skulle jag väcka robert, men lite dampattack han fick då för att jag väckte honom 4 min tidigare än jag skulle. och då blev jag arg och sket i att försöka få honom att kliva upp, sen kom han upp och hade lite dåligt samvete tror jag ;P.. haha.
Sen gick vi till bussen och jag åkte till skolan, och plutten till arbetsförmedligen. :) så jag fick sällskap hela vägen!=) Nu kommer jag inte träffa honom förns på fredag. för imorgon ska han på arbetsintervju i sthlm, så vi ska umgås på fredag dårå :P

nu ska jag ringa tess, vi ska nämligen dra oss mot ica och köpa något gott, sen ska vi se film eller nåt sånt! :)
Hejdoooooo!

(L) Robert

desperata hemmafruar

Hejhej!

idag så har jag varit på skolan, såklart.
Vi hade sammhällskunskap första lektionen och den chillade vi bara igenom eftersom vi redan var klar. Sen hade vi praktisk marknadsföring och det var jobbigare.. men det funkade.
Sen gick jag och fikade med Angiee. vi pratade på en massa! :) mys.
Sen så gick jag och träffade ewe en sväng också. =)

Jaja, nu är jag hemma, ska snart göra mat och sen ska jag plugga lite tror jag, och sen kolla på desperata! :)
Kanske ska ner en sväng på stan mitt i allt och fika med tess och malin, men jag tror inte jag orkar det.

Puss änd prött

Min plutt <3

strike a pose

hejsan

hade sjukt tråkigt på skolan idag, sen åkte vi till kuben och hade amerikans fotboll! ganska kul faktiskt ;P
sen åkte jag och tess hem till moi och lagade mat, och jag städade lite och sådär också.
Sen har vi sett på film o grejer, och sen åkte vi ner till stan och träffade emma, malin och joel :) ..
Har druckit te och grejer! (:

nu är jag hemma och chillar, ska hoppa i sängen nu hade jag tänkt! :)
men ha det fint bah!

pussändpröpp

oki, en ny bild här också dårå, och ja. jag posar för fullt. men enbart för hårets skull ;P



Robertblåbärt! <3

måndag, åter igen!

Hejsansvejsan

igår så kom tess till mig, såklart så sket vi i att plugga som vanligt och gjorde middag istället! Vi gjorde schnizel (?) och pommes och sås! :) smarrigt, sen tog vi och bakade kladdkaka :D ! 
och tog och såg på "på smällen" den var good, jag har dock sett den förut! :)
Sen kom malin och ett tag efter det så åkte jag till min lilla gos och sov där :)..

Jao, imorse höll jag på och dö av trötthet och såklart försov jag mig..
Men, nu måste jag ta och jobba lite !

Heeeejdå!

<3

baby, it is a wild world

(8)

igår åkte jag från robert runt 8 kanske :) .. åkte hem och då kom malin och tess och joinade mig, vi snackade en massa crap och såg på tv, sen kom emma också :) .. Det var en mysig kväll, fast jag var så trött!
I natt har jag inte kunnat sova ett dugg! Jag blev så inåthelvete förbannad för att jag inte kunde sova! och precis när jag somnat så ringer min plutt och väcker mig, men det var det ju ändå värt (:..

Jaja, vaknade relativt sent, fast ja.. käkat frukost och snart kommer tess och vi ska plugga ><..
sen ska jag kanske hänka med på en fika och sen dra mig mot robert (: får se hur det blir.

Ciao!

<3

robertblåbärt

Hallonlingon

igår var jag på skolan, slutade 11 och då gick jag och klippte mig, page.. haha, en stor förändring iaf!
sen fikade jag med tess och malin och sen åkte jag till roberto.
vi var hos micke och gjorde en massa, sen så gick vi hit och väntade på benke, och när han kom gick vi till micke igen och kollade film =)

nu har jag precis duschat och ska fixa mig, sen ska jag och min gulleplutt på ikea, och bengtsson skulle kanske följa med oss =)
Jaja, ska få han och laga frukost åt mig undertiden ;)

Pussändprött!

<3

big girls don't cry

Tjänare!

slocknade som en stock igår efter sex and the city! shööönt!
Imorse var jag extremt trött och klev inte upp förens klockan sju! skickade sms till tess för jag antog att hon också sov eftersom jag inte hört något från henne, och då fick jag tillbaka att hon inte mådde någe bra. Så det var ju tråkigt. då blev det till att ta bussen för min del. Så nu sitter jag här på skolan, uttråkad så klart och fick precis höra att vi ska ha prov nu i export och import. kuken. för jag kan inte ett crap... blir så irriterad.

Iaf, så ska jag träffa victoria på lunchen så ska vi försöka hitta ett par byxor som hon kan ta och investera. :) nicenice, så skulle hon bjussa på lunch också (: Sen får vi se hur det blir om jag går tillbaka till skolan eller inte. känner mig faktiskt lite krasslig jag också.. Men man får helt enkelt ta och rycka upp sig.
Imorgon har jag varit i skolan varenda dag i tre veckor! Congratz to me! Har verkligen ryckt upp mig om man jämför med förra året! Men vafan, det är ju trots allt sista året jag någonsin behöver gå i skolan om jag vill. Woha!  en3 tjalalalalala! studenten next!

Jaaao, nu känner jag att jag pratar om ovesäntliga saker.. Så, ha en bra dag. För det ska jag!

R <3 


Tell me about it!

Hallonbåtar

som sagt, var vi duktiga och gick till skolan idag. Sen så hade vi redovisning på svenskan, gick sådär. hade kunnat gått värre. men ja.. :P

sen gick vi till malin, kollade på tv ett tag, och sen gick vi på stan en sväng. efter det gick jag och tess hem till oss bah. Sen kom malin och vi har kollat på idol och top model. Sen gick vi ut en sväng, och nu ska jag snart sova hade jag tänkt. ska ringa min plutt först och säga godnatt och lite sådär (:

Jaja, men pussändpröötttttt

<3

punkt

Hejhej, igår slutade vi runt halv 12 och då var vi kvar på skolan och chillade lite, sen åkte vi hem och käkade lite mer kladdkaka och sen sov vi i några timmar ^^, sen gick tess hem och jag städade lite (: .
Sen mötte jag tess igen, och vi satt oss och skrev svenskagrejen.
Den blev kass men vafan :P shit the same.

Sen kom robert och då käkade vi och sen gick vi runt ryggis en sväng :) .. sen gick tess hem och jag och robert kollade lite på tv sen gick vi och la oss (:..

Sen imorse var vi skit trött, klev upp 10 i 7 typ och sen gick vi runt 20 över :P..
Nu sitter vi på skolan och ska ha samhälle igen, fast jag ska nog finslipa lite på svenskan istället.
Jaja, puss änd prött

Robert <3

gulleplutt

Hallonbåt

igår så var jag med tess och vi "pluggade" .. vi började söka information, och jag tog tess på bar järning! haha, för när jag kollade på hennes dator, vad gjorde hon då? pluggade kanske? nääää! för hon satt och skrev blogg och grejer ;P ! haha, sen så började en film vi ville se, så då blev det inte så mycket av pluggningen. vi bakade kladdkaka också, och tröck typ i oss en hel själv! ^___^ haha

Jaja, sen gick vi ut en sväng och när jag kom hem hoppade jag in i duschen och la mig, och så ringde robertblåbärt och pratade på en massa (: så han kommer till mig ikväll och jag ska tvinga honom att se linas kvällsbok, om han nu var snäll och brände ut den åt moi! ^^, huhu!

vaknade sent som fan imorse, hann typ inte göra någonting, vi gick 25, men vi kom precis i tid ;P så vi har ökat takten på en vecka! hohoho!

Jaaaja, nu måste jag plugga lite sammhälle... uuuuurk!

pössändprött

the day

har varit ok!

började med att ha sovmorgon, välbehövd! sen åkte vi till kuben, hade gympa och sen gick vi hem. kom hem för ett tag sen, ska träffa tess kl 7 och plugga då, blöh, sen kulle robert komma, men han kommer imorgon istället! : ) lillpluttisen!

jaja, ska snart hoppa in i duschen.

Ha det bra !
pussandprutt!


endast för att jag har booring!

10 Favoriter:
Färg: grön, svart och röd
Mat: tacos, även fast jag börjar bli lite less på det (konstigt nog!)
Band: the kooks, oasis, and so on!
Film: dirty dancing bland annat.
Bok: dont know
Sport: dansa dårå
Årstid: sommar, men hösten är också mysig
Veckodag: lördag
Glassmak: daim, melon och blåbär
Tid på dygnet: kvällen

8 För tillfället:
Humör: lycklig
Smak: dill chips, haha!
Kläder: jeans och ett svart linne med en svart tröja ovanpå.
Bakgrund: på mig och abbe :*
Nagellack: svart
Tid: 16.18
Omgivning: tv, och typ väggar
Irritationsobjekt: att jag är pank

7 Första:
Bästa vän: ja, det var väl kim som jag riktigt kommer ihåg
Screen name: uh?
Husdjur: häst
Piercing: naveln
Förälskelse: ojdå, svårt.. men första riktiga kärleken var iaf andré
Musik: spice girls typ, kanske typ arvingarna och carola innan det ^^
Bil: har ingen

6 Senaste:
Cigarett: 1 timme sen kanske
Mat: flingor
Dryck: saft förut hos robert..
Biltur: hem från robert igår, sen tillbaka
Spelad låt: gavin degraw - dreams
TV-program: gilmore girls

5 Har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: mm
Brutit mot lagen: åkt moppe utan hjälm typ.. ^^
Blivit arresterad: nope
Badat naken: ja
Varit med på TV: think so

4 Nej tack:
Mat: fläskkorv och rotmos, fisk (allt förutom lax)  och massa mer, är ganska kräsen på mat.
Musik: klassiskt.
Dryck: portello eller vafan den heter!
Personlighetsdrag: folk som tror att dom är bäst.

4 Saker:
Du gjorde igår kväll: var på tjejkväll hos bellis :)<3
Du kan höra just nu: musik från dvdn nere.
Du inte kan leva utan: vänner och pengar.
Du gör när du har tråkigt: sitter vid datorn eller sover

3 Personer:
Du kan berätta allt för: tess, malin och angelica
Du tycker om: robert, tess and malini då ;P
Du inte gillar: har väl ingen speciell, men självklart finns det väl personer man tycker mindre om.

snodde grejen av linn bah ;P hoppas det var OK!

blaha

Hallon, ja. igår så åkte jag tillbaka till robert, vi kollade på fotbollen med benke och anna! (: mysmys! sen somnade jag i soffan trött som jag var och det slutade med att kl halv 12 gick vi och la oss! och jag som skulle på bellas fest, blev inte så mycket av det inte. tyvärr!

idag vaknade vi runt 10, har kollat på film och tv sen dess typ =) myst på sådär!
åkte hem nyss, för nu ska jag och tess ta och pallra oss ner till stan och fika, sen gå hem och ta en sväng förbi ryggis! :P hurtigt!

men ja, nu ska jag röra på mig! :P pusspuss

...

igår käkade vi tårta hos malin, var där till 11, sen gick jag till bussen och åkte till roberto, vi chillade och somnade på nästan en gång! imorse vaknade vi ganska tidigt faktiskt. :) har bara myst hela dagen, sen åkte han och spela match! så då åkte jag hem och väntar på att han ska bli klar :P vilket är om ca en timme :) .. ikväll ska vi vara med benke och anna tror jag, laga middag och stuff :) mysmys! Jaja, nu måste jag börja göra mig klar, pusspuss!

lovely



ikväll ska jag vara med dom här sötpropparna! :)
först malin och tess eftersom malin fylls år idag! (: sen benke och robertblåbärt ;P !

PUSS

Elliott Yamin

I never felt nothing in the world like this before
Now I'm missing you and I'm wishing you would come back through my door
Why did you have to go
You could have let me know
So now I'm all alone

Girl you could have stayed but you wouldn't give me a chance
With you not around it's a little bit more than I can stand
And all my tears they
Keep runnin' down my face

Why did you turn away

[Interlude]
So why does your pride make you run and hide
Are you that afraid of me
But I know it's a lie what you keep inside
This is not how you want it to be

[Chorus]
So baby I will wait for you
Cause I don't know what else I can do
Don't tell me I ran out of time
If it takes the rest of my life

Baby I will wait for you
If you think I fine it just ain't true
I really need you in my life
No matter what I have to do
I'll wait for you

Been a long time since you called me
(How could you forget about me)
You gotta be feeling crazy
(crazy)
How can you walk away
(When)
Everything stays the same
I just can't do it baby

What will it take to make you come back
Girl I told you what it is and it just ain't like that
Why can't you look at me
You're still in love with me
Don't leave me crying

Baby why can't we just, just start all over again
Get it back to the way it was
If you give me a chance
I can love you right
But you're telling me it won't be enough

[Chorus]
So baby I will wait for you
Cause I don't know what else I can do
Don't tell me I ran out of time
If it takes the rest of my life

Baby I will wait for you
If you think I fine it just ain't true
I really need you in my life
No matter what I have to do
I'll wait for you

[Interlude]
So why does your pride make you run and hide
Are you that afraid of me
But I know it's a lie
What you're keeping inside
That is not how you want it to be

Baby I will wait for you
Baby I will wait for you
If it's the last thing I do

[Chorus]
Baby I will wait for you
Cause I don't know what else I can do
Don't tell me I ran out of time
If it takes the rest of my life

Baby I will wait for you
If you think I fine it just ain't true
I really need you in my life
No matter what I have to do
I'll wait for you
I'll be waiting...

congratulations Malin!

Hallonbåt

igår var vi på afro dansen! Det var faktiskt roligare igår när man väl har lärt sig lite av stegen :P man kunde slappna av lite mer :) ..
Sen gick vi hem, jag duschade och käkade kvällsfika och la mig och kollade på tv, kvart i tolv slocknade jag och sov hur skönt som helst hela natten! :)

imorse försov jag mig såklart, klev upp 10 i och 10 över skulle vi gå, så det blev till att skynda sig!
Vi gick, och idag gick det fortare än någon annan dag :D typ 45 minuter en timme kanske :P ..  (Y)
Vi har projektarbete nu, sen så ska vi hem en sväng, sen ner och träna igen. :) body jam! peppad som fan.

Sen ska vi hem, göra oss iordning lite, färga tess hår tex. =D Sen ska vi till malin och äta lite tårta för hon fyller trotts allt 17 år idag :D lillplutten! :) <3
sen blir det en utgång, utan att dricka, för jag är iiiiinge sugen alls på det! uh. =P sen ska jag till robertblåbärt och vara med han lite ;P sova där då. och sen imorgon blir det träning, och resten får ni reda på later!

PUSS :*

tired!

Tjabba!

igår så körde vi som sagt igång med svenska c, det var faktiskt ganska nice. Men det blir mycket tänka faktiskt, jag måste komma på något jag gillar och köra en redovisning om det! och jag har noll intressen tråkig som jag är.
Sen gick vi och körde lite gym, och dansade body jam! mycket roligt var det måste jag erkänna! :)
Sen åkte jag till robert och duschade och sen kollade vi på lite idol och sen en halv film, vi orkade inte se mer för vi blev så jävla trött, så runt 11 la vi oss, och runt tolv så somnade vi. Jag har sovit asdåligt i natt! snorat sönder och så tog robert mitt täcke hela natten :( ! blöh.. haha.

sen klev jag upp samtidigt som roberto imorse och var en zombie! uh.. han gick till jobbet och jag satt mig och käkade frukost med emma, vi höll på att missa bussen också, men vi hann precis! :P
jaja, nu sitter jag på skolan iaf, idag ska vi träna affro dansen igen. ;P haha. sen vet jag inte vad som händer ikväll.. :) kanske promis med tesseli!

PUSS!

lovely

Hallon

igår var jag och tess på affro dans på ego. haha, det var skit roligt. fast jävligt svårt och såg jävligt roligt ut! men men, vi ska gå på det om imorgon eller när det var också :).. så det blir skoj när man väl har fått in rörelserna!
Sen gick vi till malin och låg där i soffan och snackade en massa :), sen kom emma också. Vi var nog alla väldans trötta, men tillslut gick det över till övertrötthet! haha.

Sen gick jag och tess hem till oss och då blev det dusch, prata med robert och sova för hela slanten! (: Skitskönt att man slocknade på en gång!

Imorse försov jag mig lite som vanligt och vi kom inte iväg förns 20 över 7 ! Men det gick bra ändå, vi hann både gå på hemköp o köpa yoghurt och en massa frukt! :)
nu sitter man på skolan och väntar på läraren, sen i eftermiddag har vi svenska C och det blir nog roligt.. =)
Efter det så ska vi på ego och dansa lite, sen ska jag till robertblåbert och mysa med honom. kanske en film eller så, sen lär både vi slockna ganska fort =)..

Nu känner jag som vanligt att intressepilarna haglar för fullt!
Så, ha det bra och vi hörs väl tonight! (;

PUSS

god morning, yes it is!

Hellow !

morgon glad och pigg, nöt! :P
nämen, klev upp halv 7 imorse, seg som fan, kände att bena inte hängde riktigt med :P.. letade kläder och grejer, och sen mötte jag tess, och vi tog vår morgon prommis till skolan . :) kom i tid idag också :P.. häääärligt!

sitter på skolan nu iaf! har samhällskunskap med tomas nu. sen har vi något annat och sen ska vi gå på ego och dansa lite och träna lite i gymmet. :)

ikväll blir det väl en prommis igen, sen soooova! och imorgon blir det väl samma som idag, fast jag ska nog sova hos roberto också :) .. yesbox!

nu börjar vi !
puss!

som sagt, nya tag!

Hello, efter skolan gick jag och tess o fikade, sen så gick vi till ego, värmde upp på rullbandet i 20 min och sen dansade vi streetdance! mycket skoj, men mycket svårt också! :P

sen tog vi bussen hem, chillade i en halvtimme, sen gick vi två varv runt sticksjön + lite mer :).. mycket duktigt av oss!

imorgon ska jag kliva upp kl halv 7, för att sedan kvart över gå till skolan. haha (:

jaja, men nu ska jag fixa lite med min dator, lägga in stuff osv! :)
men ja, hejdo!

Ny vecka, nya tag!

Hello!

igår var jag som sagt med robert. Vi gick till micke och skulle se på this is england, meeeen såklart så funkade den inte där, så då var det bara att vi fick ta vårat pick och pack och vandra vidare till stefan. Där kollade vi på filmen, som var ganska bra faktiskt. och sen så drog vi hem till robert igen, vi chillade ett tag, sen skjutsade han hem mig.

Satt vid datorn ett tag och sen så gick jag och träffade Tesseli och vi satt ute och snackade en massa :)..
Sen gick jag hem och la mig och kollade på någon film som var på tvn. (Y) somnade relativt sent, imorse vaknade jag runt halv 7 av min otroligt störiga väckarklocka, men somnade såklart om och vaknade av att tess skickade ett sms vid tio i sju, var bara till att pallra sig upp ur sängen, packa ner allt jag behövde och käka lite fukost och sen träffades vi och GICK till skolan. otroligt duktigt av oss faktiskt! ;P vi kom dock lite sent, så imorgon ska vi ta och vandra lite tidigare.. :) vi ska nämnligen börja gå till skolan, lika bra faktiskt. (:

på förmiddan har vi haft Praktisk marknadsföring B och det var mest bara chill. Sen har jag varit och fixat lite med mina val, så nu har jag svenska C första perioden och sen foto tredje och fjärde.. (Y) blir toppen det!

Snart har vi gympa och sen ska jag och tess gå och dansa och träna på ego! :) är helt peppad för det här. så det kommer bli riktigt skoj faktiskt. (:

ikväll vet jag inte vad som händer, ska kanske färga håret på tess :) .. annars kommer jag nog mest ta det lugnt tror jag. Är ganska så trött idag.

Kommer väl uppdatera senare.

Tjolahopp!

over the toppppppppp

Hallon i lingonskogen.

igår var jag med tess och kollade på en film på dagen, sen gick vi ner till stan till malin.
då åkte jag och malin till ida och var barnvakt med henne, vi satt och drack en hel del också. Såklart blev jag packade.. >< buh..

gick till robert sen och slocknade.. :P
idag så har vi mest bara chillat, ska käka nu och sen se på film =) ..
puss hej