uhhh

snöstooooorm!!! viiiiillll innnnntttteeeee gååååååå tilllllll joooobbbbeeeeettttt! Hittar ni nån som blivit dränkt i en snödriva, så får ni gärna gräva upp mig! tack.


walking on sunshine

Nu har jag precis städat lite, det behövdes verkligen! Inne på mitt rum så såg det ut som en bomb slagit ner... hehe :P Passade på o diska också. Så mitt hjärtegull har det fint när hon kommer hem! :)
Nu ska jag strax till jobbet, jobbar till sju idag. Hoppas att det är lite folk. :)

Ikväll blir det till att laga mat, antagligen något med fläskfilé, kanske nån gryta :).. Ja, sen blir det en promis! En extra lång en!

Nu måste jag fixa det sista, sen dra. Ha en bra dag! :)


<3

Andra veckan.

Tjenis penis.

Idag har jag jobbat tre timmar, sen åkte jag direkt upp till granloholm, rasmus fyller nämligen byxmyndig idag! Och pappsen fyllde år igår, stort grattis till er! :)

Nu har jag precis kommit hem och ska ta och göra köttfärsbiffar, nu jäklar ska det bli lite matlådor!
Det är första dagen på andra veckan nu, och det känns toppen! Är riktigt motiverad, jag förstår inte riktigt vad som hänt med mig? Haha, men what the fuck! Det är ju toppen!
Och tydligen så syns det också, det första "farmor" sa när jag kom dit var "Men du måste ha gått ner massa i vikt!!". Det känns bra!
Malin mitt hjärta är så duktig hon med, hon är på både core och body pump just nu. Så jag är helt solo här hemma. Känns inte OK nu när jag ska göra köttisar för första gången, hon som gör så goda hade gärna fått hjälpa mig! haha.

Har blivit kär också..... i Oh my! Dom gör riktigt bra music. Lyssna på spotty vettja! :P

Jaaa, nääää, nu måste jag köra igång, skulle egentligen ha gått från gholm, men hade så mycket grejer, så nu ska jag käka sen ut och gå en lååååång promenad! Här ska det brännas!


The best a man can get!!! ;) hahaha

Diana

Antal kvinnor med namnet i Sverige: 6936

Kvinnonamnet Diana kommer från latin och betyder "den lysande" och har förekommit i Sverige sedan slutet på 1700-talet. Även "den gudomliga". Namnet har varit relativt populärt med en plats strax utanför 100-i-top-listan sedan 1950-talet.31 december 2005 fanns det totalt 6 468 personer i Sverige med namnet,varav 3 759 med det som tilltalsnamn.År 2003 fick 93 flickor namnet, varav 56 fick det som tilltalsnamn.Namnsdag: 29 januari (sedan Namnsdag#2001 års namnsdagslängd 2001. Tidigare: 1993?2000: 3 november - tillsammans med Hubert jägarnas skyddspatron, 1986?1992: 11 mars).
Diana är den Romerska motsvarigheten till den grekiska gudinnan Artemis - månens och jaktens gudinna.


Morgon!

Det här är ett jäkla skämt! Två olika inlägg har jag lyckas trycka bort! Vafan!

God morgon på er!
Här sitter jag i köket och försöker stressa i mig min frukost, ska nämligen till CG och sen på stan med Mallan.
Såååå, jag måste skynda mig nu!
Puss & Kram :)

(blir gaaaaalen på tekniska grejer!!)

I was broken

Hallå där, kött och blåbär!

Min dag började med att äta äggröra, kalkon och keso till frukost, sen tog jag mig en dusch och mötte upp Josef.
Vi slog följe in till stan, jag skulle jobba och han skulle hämta nån elmätare. Har varit mycket att göra på jobbet idag, kassastrul till tusen och en massa annat, men som sagt.... roligt med lite variation!
Efter jobbet så vandrade jag hem och lagade en riktigt god baconröra och till det åt jag kykling. Låter kanske inte så gott, men det var det! Snabbt och enkelt.

och nu är jag precis hemkommen från en härlig promenad i kyan! Vart en närmare två timmars promenad igår också. Nu ska fläsket brännas! haha

Nu är jag ledig i tre hela dagar, känns faktiskt rätt skönt! Börjar känna mig trött och grinig för att jag inte får äta nåt (känns det som iaf) och då är det bra att ta ut det någon anastans än jobbet!
Imorgon tänkte jag ta bussen ut till city gross och jobba lite där (i min ensamhet tack gode gud, haha), och sen ta en promenad tillbaka till stan, det är ju ändå en bit :). Sen har jag planerat att jag och malin ska gå och fika! Efter det vet jag inte riktigt, kanske hänga med Ziri :).

Jaaaaaaaja, nu ska jag se på vänner!
Bye


Ny start!

Hallå alla glada!

Just nu sitter jag här och lyssnar på lite musik. Ska snart ta och vandra till jobbet :), fick ett sms från chefen förut att kassan tydligen har kraschat så vi får använda den gamla kassan.... Meeeeen, det gick rätt okej förra gången vi blev tvugna att använda den, så det är bara att se det positivit.. en liten omväxling! hehe

Till frukost åt jag hemmagjord yoghurt med hallon och äggröra, till lunch blir det tacos utan bröd och middag blir kyklingwok! :)
Idag börjar jag nämligen med GI... Kommer bli spännande! Jag känner mig riktigt motiverad och hoppas verkligen att det kommer att hålla i sig. Och med rätt inställning så gör det de!

Ne, nu ska jag ta och fixa mig det sista och sen dra. Ha en bra dag allihop!
Puuuuuuuuusss


Hehe, antar att jag hade tråkigt på jobbet en dag! haha



Jag är så glad att jag har dig Malin, du förgyller min dag! <3

oj oj oj

Hallå där, kött och blåbär! (ahahaha)

Just nu ligger jag och malin i hennes säng, heeeelt död. Vi var nämligen ut igår = inte ok i kistan idag!
Det var fan den värsta utgång vi har haft på väldigt länge, inte en kotte ute... kul.... Jag drack för mycket och ja, om jag säger såhär, jag var rätt ostabil.. Men det kan faktiskt ha att göra med att det är riktigt halt ute också. Två vurpor lyckades jag fixa iallafall.

Vi funderar på vad som ska hittas på ikväll, utgång eller bakishäng?
Time will tell.

jaaa, annars då? På måndag så börjar mitt nya liv!

Ha en bra helg hörrni, så hörs vi!


Heeeeeeeeeeeeeeeeej

Hallå där, köp blåbär.

Idag kom min chef Kristin och hämtade upp mig runt 11, så åkte vi ut på city gross och jobbade och gjorde fint :).. Jätte kul att hon är tillbaka och att få träffa henne igen.
Sen skjutsade hon hem mig till mamma och väl där så höll vi på och kikade på en massa recept och grejer. Satt och pratade hur mycket som helst och jag känner mig mycket mer utbildad på ämnet nu. haha.
Sen bjöd dom mig på mat och vi myste till det! Efter det så skjutsade papi ner mig till stan och jag gick och fikade med Malin & Tess.
Nu har vi precis kommit hem och ska väl typ..... gå och lägga oss snart?

På fredag så blir det partaj. Det ska bli riktigt kul och verkligen.... festa! Dock så är det lite tråkigt för vi ska ta farväl av emilia och azra. Dom ska nämligen flytta hem igen.

Annars har det hänt en hel del under den här 1½:a veckan som har gott sen sist jag bloggade, malin kom hem, vilket var underbart, jag har varit med Lina två dagar i rad, vilket inte har hänt på... säkert flera år och det var riktigt kul! jag och erik såg på new moon på riktigt dålig kvalle och helt felöversatt vilket gjorde mig galen, jag och gulliga ziri har haft vår planerade filmkväll (äntligen, bara ett nytt år blev tvunget att komma! haha) malin ode och ida har varit hemma och åkt igen (vet inte om jag skrev det i förra?)
Jaaaa, iallafall, lite har jag lyckas gjort.

Nu blir det en veckas jobb, mån-fre! Sen är man ledig helgen :)
Ha det så bra hörrni. '



Geeee miiiiiigggggg sooooommmmaaaarrrr!!!!
Åtminstonde vår!!!