2009

God morgon 2009!
Jag vaknade nyss, gjorde två riktigt starka försök till att somna om, men nope. mina ögon är klarvakna.... kul för dom!
Snart ska jag ta och hoppa in i en dusch, sen städa lite och sen mina vänner, då ska jag på stan och hitta någonting att ha på mig imorgon......... ber till gud och håller tummarna att det här är min dag. För vad händer annars, får jag gå naken då? ehhh, ne, då stannar jag hemma.

Har lite ärenden jag egentligen borde göra också, som att lämna ett brev på storgatan, gå bort till arbetsförmedlingen, skicka in papper till akassan osv. Meeeeeeeen, jag har ingen ork? Men jag måste, måste måste. Okej, jag gör det.

Jag mår iallafall bättre idag, har inte feber, men tennisbollarna sitter där dom sitter... (Y)
Blev bjuden på middag igår, färska pasta med korv och champinjoner blandat med cantador sås typ :) Riktigt gott och mysigt. Sen såg vi klart på Harry potter och åt glass! Och sen, ja sen mina vänner, då såg jag på hockey..
h o c k e y . . .
Jag verkligen ääääälskar hockey, not. Ne, men det var rätt kul ändå, om jag säger såhär, hellre hockey än typ fotboll, det händer ju lite mer på isen. hehe

Jaja, nu ska jag ta och börja här hemma :)
Ha en bra dag, och om jag inte skriver innan det nya året, så GOTT NYTT ÅR!!

(Ps. min älskade vän linis kommer hem idag från gran canaria, så det blir nog mys med henne soon :) vi ska ha en massage kväll! Jaja, pussis
Ps2. på tal om det så kommer ju faktiskt malin hem på fredag också :) cant wait!)




blääää

Hello bloggo

Det var ett tag sen jag skrev nu, jag är sämst, jag vet.
just nu sitter jag i soffan, är hemma sjuk idag från jobbet. Vaknade nämligen upp igår med hög feber och köttlar som känns som tennisbollar, not ok.
Så hela dan igår bestod av att gå runt o tycka synd om mig själv, helt ensam här i lägenheten. Malin är ju nämligen hemma i hällefors över jul och nyår, så jag är soloooo.
Blev riktigt less igår, så då ringde jag telia och frågade vafan det var för fel på tvn, och då hade dom inte kopplat in den tydligen, så han skulle fixa det. Och idag hade jag fortfarande ingen tv, så då ringde jag igen, och NU, äntligen, så har vi faktiskt tvkanaler, OCH en fungerande telefon. Tummen upp för det.
Dock så fick jag en bra filmsida på internet förut, och där fanns min älskade film, new moon... Så jag skippar tvn ändå och ser på film på datorn.. hehe :D
Ikväll är det dock nån film på tv som jag tänkte se :)
Jaaha, annars då...
Har jobbat hela jul, fick massa bra presenter, och många, är helt död i kroppen, uttråkad till tusennnnnnnnn, och ja. det var väl allt :P

Ne, nu ska jag fortsätta se filmen, vad blir det, för tredje gången? heh
Puss & Kram!




Mysig kväll

Ikväll har jag haft det riktigt mysigt, helt för mig själv. Jag myste ner mig i soffan, slog på twilight och hade dipp och grönsaker. Var riktigt skönt. Nu ligger jag i min nybäddade säng och tänker sova. Har tvättat och städat hela dagen, så imorgon ska jag försöka hitta på nåt kul.

Vad har hänt mer sen jag skrev sist då?

Vi hade inflyttningsfest/födelsedags fest i fredags, det var riktigt lyckat, hade massor med kul med en massa människor jag gillar. Sen på lördag hade jag hela släkten på besök tror jag. hehe.
Har fått en massa fint i present, så tack allihopa.

Ne, nu behöver jag verkligen sova, ska upp halv 8 imorgon för att kila ner i tvättstugan eftersom min tvätt inte torkade.... tröttsamt, och dom som ska tvätta imorgon bitti, deras tid börjar sju. så jag får hoppas att det inte är tvättstugetanten som ska tvätta, då blir det väl ett jävla liv :P

och hurrni, robert pattinson, han är inte bara onaturligt snygg, han har en onaturligt bra röst också. heeeelt sinnes. Om jag inte var kär (besatt) innan så kan jag lova er, det är jag nu!
Så har ni nån bekant som är snarlik robert, hör av er till mig, because im in looooooooove! ;)

God natt

:)

Nu sitter jag här i sängen, känner mig lite sällskapsjuk. Malin kommer snart hem, så då lär jag terra henne lite innan hon ska läsa... Om jag ändå hade andra twilightboken nu.....
jaaa, annars hade jag en superbra dag på jobbet :) sålde som satan.

Nu låter det som att det är mallan som går (stampar) i trappen!:O hoppas hoppas hoppas!!!

OCH JAAAAAAAA DET VAR DET! HEJDÅ

Bra dag

Idag har jag haft en riktigt bra dag :) Var på strålande humör nästan hela dagen, om man räknar bort en liten grej at work bara.
Nu har jag precis kommit hem, funderar på vad jag ska äta till middag idag.... orkar inte laga mat :(
Sen tänkte jag ta och dammsuga lite och göra lite julfint. Och vänta in min kära kombo.
Ja, det var väl allt för nu.

Strålande

Idag är jag på ett riktigt strålande humör! Har sovit riktigt länge i natt och det känns! Och när jag tittade ut genom fönstret så lyser solen! UNDERBART! Dock håller den väl på att gå ner nu igen, men den har varit framme!!!!
Dessutom jobbar jag idag, så jag kommer ändå inte märka när den går ner... hehe :D

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, maybe träning, beror på om jag hinner eller ej, den börjar nämligen 20 över sju.. så det kan bli liiiite tajt.
Ja, sen vet jag inte mer. hehe

Snart är det heeeeelg! Och jag o malin är suuuuperpeppade på FEST! haha.
bye