100429

Men tjäna.

Idag mår jag mycket bättre! Ingen feber, lite hosta och snorig bara. har precis kommit hem från stan. Gick först in och hade möte på jobbet, så nu är jag fit for fight inför att vara chef i sommar :) Kommer att bli så kul. Det mesta var ju precis som förra året, men nån ny grej fanns det som jag ska göra också. Och det är alltid bra att uppdatera det lilla fiskminnet som finns i min hjärna... Har en tendens att glömma saker rätt fort. haha.
Efter mötet så gick jag och Ziri o spenderade nån timma på Waynes, det är alltid lika mysigt :). Sen gick vi en sväng på stan och nu har jag precis kommit hem som sagt.

Nu ska jag ta och vila en stund, sen måste jag sätta igång med maten. Blir förmodligen korvstroganoff idag, om jag orkar vill säga. Har helt kommit ur det här med att laga mat. Inte bra!
Imorgon blir det antagligen några filmer och lite vin med ost och kex för min och malins del. Skulle ha haft fest, men både hon och jag är krassliga så det är nog bäst med en lugn kväll... :)

Här får ni en bild på mig och min älskade lilla syster Aurora. Hon är bara FÖR söt! ♥

Sick

Nu har jag gått och blivit sjuk, IGEN. Jag fattar inte vad det är för fel. Jag och Malin blir sjuk minst en gång i månaden. Svinis, magsjuka och en massa förkylningar bara det senaste 7-8 månaderna. Seriöst!

Jaja, kände igår på jobbet att jag hade feber, så jag gick hem runt 17 och kurerade mig. Ringde Ziri och hörde om hon kunde jobba åt mig idag också, och det kunde hon. Tack sötis.
Idag mår jag bättre, har nog inte så mycket till feber kvar, mest bara täppt i näsan och sådär.

Nu ligger jag i soffan och väntar på att malin ska sluta så jag får lite sällskap, dock ska hon säkert plugga när hon kommer hem... och då får jag fortsätta att ha tråkigt.
Ne, nu ska jag fortsätta se på tv. Sen måste jag göra nåt att äta.


t r ö t t

Är så fruktansvärt trött! Jar har exakt 40 min på mig nu tills jag måste dra.. och jag kan säga såhär.. Jag slog precis upp ögona.. hehe. Men kom och köp vettja! Jag jobbar heeeela dagen =)


Stockholm i mitt hjärta.

Men tjänare blöggen.

Tänkte bara slänga in ett litet nattligt inlägg såhär bara för att alla tjatar.
Kan ju ta och berätta om min helg in el huvudstado. Den var hur mysig som helst :).
Kom ner på fredag förmiddag, då åkte jag till pappas jobb och hängde där ett tag. Sen åkte vi och köpte mat, det blev en tunnbrörulle, så som jag har längtat efter en sån. Sen åkte jag hem till deras place och väntade på att han skulle sluta. Tillslut kom han hem och då sa vi adjökens till Gabben som skulle iväg på en kryssning. Hon lämnade kidsen (min små systrar) till oss och bara.... stack! haha, vi tog det jäkligt chill. Såg nån film och bara myste :). Somnade runt halv tolv, var helt förstörd av trötthet! haha
Måste bara tilllägga att jäklar vad tiden går fort. Min ena syster är 7.5 år nu och jag dör, hon var nyss en bebis. Den andra är 1.5 år och jag tyckte hon föddes i förrgår typ. Usch, det är nästan hemskt hur mycket jag missar...

Sen på lördagen så var det bara att kliva upp runt 7-8 tiden och då var det full fart på dom små. Jag, denise och aurora gick ut och lekte i nån hoppborg innan vi gick in till centrum för att handla lite. Slutade med att vi satt oss på fatburen och tog en cider :). Vi vart ett helt gäng och det var riktigt trevligt. Sen gick vi hem, köpte med oss pizza och slog på nån film. Kvällen slutade med att jag åkte in till stan och mötte upp Lina och Crille. Vi började på deras hotell med att dricka champagne och några cider, sen drog vi till fridays och drack några drinkar! Det var  hur mysigt som helst och vi (iallafall jag) invigde uteserveringen för första gången i år. Åkte hem så jag var hemma runt kvart i två, så det blev en lugn kväll :)

Sen på söndagen så gick jag och pappsen och erik en promenad runt om i huddinge och bara tog det lugnt mest hela dagen. Runt halv fyra var det dags att ta farväl och det är lika tråkigt varje gång. Usch.. Om man ändå kunde vara bättre på att åka och hälsa på lite oftare. Tog pendeln in till stan och mötte upp L & C, vi tog oss till bilen och började vår resa hemmåt. Dock tog det lite drygt en timma att bara komma ut från sthlm. Vi körde vilse ett antal gånger och när vi tillslut kommer ut så bestämmer vi oss för lunch/middag i uppsala. Sagt och gjort, stannar till i uppsala, vilket förövrigt är en huuuur mysig stad som helst, blev helt förälskad av staden och inte minst stämningen där. Man blev helt lycklig av den staden. iallafall, vi äter och sen är det dags igen, kör fel ca 3 gånger, och tillslut är vi ute på E4an igen! Överlyckliga över att snart vara hemma. Så drygt att åka hem. Tre dagar går alldeles för fort..

Var hemma runt 10 iallafall och då kramades jag en massa med min älskade Malin. Hon är helt fantastisk den tjejen och jag är så glad över att hon finns i mitt liv ♥.

Ja, det var min stockholmsresa i korta drag. Blir nog en till om ca en månad. Ska verkligen försöka att bli bättre på att åka och hälsa på nu. Speciellt när det börjar bli vår och sommar! :)
Nu ska jag sova och förbereda mig inför en heldag på jobbet imorgon. Ha det så fint hörrni. Puss

Har inte fått bilderna som Lina tog i sthlm, men här är två bilder på mig och Malin idag på stan :).



Märta-Ali on facebook

Märta-Li Melander Märta-Li Melander
I'm so young and you're so old
This, my darling, I've been told
I don't care just what they say
'Cause forever I will pray
You and I will be as free
As the birds up in the trees
Oh, please stay by me, Diana

100415

Men tjenare!

Detta får bli ett litet nattligt inlägg sådär :), ligger i sängen och borde sova för nån timma sen, ska nämligen upp klockan sju imorgon bitti... urk! 
Jag har haft en supertrevlig dag idag, det började med att jag och Ziri åt frukost på wayne´s, vi satt i flera timmar och bara snackade en massa skit :).. Precis som det ska vara.
Sen gick vi ner till attityd och bokade en klipptid till mig, så imorgon ryker det slitna håret! Sen vandrade jag till jobbet i vanlig ordning och jobbade till sju. Då träffade jag upp tessi och josef på barista och tog en kaffe och sen åkte jag hem :).
Imorgon ska söta Ziri följa med mig och klippa mig, sen ska vi äta frukost på wayne´s igen, och sen blir det..... shopping!! Nämligen löning imorgon (idag). Perfect!

Ne, nu ska jag sova. Z har beställt väckning klockan sju, tjugo över åtta ska jag vara och hämta henne..... gäsp!
God natt darlings.


Rubrik

God kväll

Jag var ute på promenad med Linis och Crille för några dagar sen, och då frågade dom om jag inte skulle ta och följa med dom till stockholm den 23-25 april.. Jag har funderat, kollat upp med jobbet, pratat med pappa osv. och nu har jag bestämt mig. Jag hänger på! Ska bli riktigt trevligt, skönt för det första att åka bil dit! Jag hade tänkt att jag skulle åka ner och träffa pappa någonting framöver, så det passade ju perfekt. Kul att åka med Lina och Crille också, kommer nog bli många härliga skratt i bilen! På lördagen funderar vi på att ta en heldag, först stan för lite shopping, sen äta middag på nåt trevligt ställe och sen dra en utgång. Etta inte köra hem! Får se hur det blir med planeringen dock, följer ju mest med för att träffa min kära far såklart. Jag sa åt honom idag att planera in något roligt tills jag kommer. hmm, en karta öl och grillkorv på ballkongen kanske? haha

Igår var en rätt jobbig dag, men det är sånt man får ta. Har mina älskade vänner som stöttar och får en att tänka på saker från ett annat perspektiv, och då blir allt så mycket lättare!

Annars mår jag faktiskt riktigt bra idag, vädret är på min sida, jobbet har gått bra (dock dött), har något att se fram emot vilket gör att allt blir så mycket lättare, jag har mina nära och kära som alltid finns här liksom :) Kan inte bli bättre.

Ne, nu ska jag gå och väcka Malin, hon har sovit sen jag kom hem.. vilket jag ogillar. Kanske tar en promenad bort till ica sen, glömde mjölken jag köpte förut idag på jobbet (såklart...), eller så passar vi på att ta bilen när vi har den en dag till! Äh, det visar sig :)


Det här var förra våren när jag, tess och malin var i stockholm och hälsade på hennes bror :). Det här var säkert 2 maj och det var riktigt varmt ute!


100408

hallå där, kött och blåbär (höhö)

Har precis kommit hem från City gross. Kristin kom och hämtade mig runt halv 11, riktigt trevligt! Nu ligger jag i sängen och har trååååååååkigt... Malin är på praktiken och jag längtar tills hon kommer hem! Funderar till och med på att gå och möta henne. Då skulle hon nog bli glad :) Låg en supersöt lapp på köksbordet imorse när jag vaknade också, nåt sånt kan faktiskt rädda hela ens dag. Hon räddade min, bokstavligt talat. 
 
Vad har hänt annars sen jag sist skrev? Malin Odelind kom hem över påsk, så jag har myst en massa med henne. När hon väl är hemma så känns det som om hon aldrig ens har varit borta, sen blir det så tomt när hon åker igen.
Så förra helgen bestod av en tvådagars, i fredags så var jag hos Ziri och vi spelade en massa spel och drack en hel del.. haha, vi orkade aldrig följa med ut, så vi gick och la oss när folket gick. Lika bra kanske :)
I lördags så var vi lite folk här hemma och sen drog vi ut på stads. En halvtrist utgång dock... Jag och tessi väntade mest på att klockan skulle bli mycket så vi kunde dra. Haha, slutade jävligt roligt på kebabcity, vi skrattade typ ihjäl oss! haha, sen blev det en taxi hem till en tom (Malin L åkte hem till hällefors över påskhelgen) lägenhet... trist! :P
På söndagen så gick jag, tess, malin och emma och tog en fika, sen åkte jag hem och då kom anders över på en filmkväll :)

Jani, ikväll vet jag inte vad som händer.. Visar sig väl.
Och till helgen ska jag försöka övertala malin att vi ska ut. Vafan, man måste ju passa på medans man är ung! ;)

Hade lite tråkigt förut när jag väntade på Kristin, så låg och fulade mig i camen. Haha!