=)

Tjenixen!

Jag har väldigt trevligt i helgen.. Party party som dom brukar säga.

Ikväll blir det inget mindre än att grilla för första gången i år. Vi har dragit ihop ett litet gäng, vi hade tänkt att sätta oss vid hamnen =). Kan bli supermysigt.
Och på fredag så ska vi spela brännboll! Ska bli riktigt skoj! =D

Ja, nä nu måste jag göra det sista, sen jobb!


då var det dags igen...

PARTY


:)

Hej alla glada.

Just nu sitter jag i sängen och verkligen gruuuuuuuuvar mig för att börja göra mig iordning och välja kläder. Har gruvat mig i ca två och en halv timma och tycker att det börjar bli dags att gruva klart mig snart!
Idag ska jag jobba, 14-19, och sen snabbt hem för att börja dricka lite alkohol. Malins linnea är här, och det betyder att det blir party. För vad kan man annars göra i denna håla? He he

För varje dag som går så börjar jag inse det mer och mer. Snart händer det! Vet inte om jag ska skratta eller gråta? Eller kanske båda? =P För i allt gott kommer alltid något ont...

Min älskade T, hur ska jag klara mig? utan dig.

Nä, nu blir det sminkning. Hörs! =)


Jobbigt!

Jag känner mig som världens pms monster. Ena sekunden känner jag mig lycklig, och andra sekunden känner jag att tårarna bara vill forsa ner för kinden.

Finns det något jobbigare än ett svängigt humör?

Till min älskade T

Här tess får du något att läsa =)


....

God morgon kära läsare.

Tänkte bara berätta för er att jag är sjukligt trött idag... Är nämligen inte van att kliva upp såhär tidigt längre, börjar ju nästan alltid två.
Men det är bara att bita ihop och tvinga sig själv!
Nu ska jag slänga i mig frukost och dra på mig smink, sen är jag redo.

Ha en bra dag=)

Change!

Om ca 3½ månad kommer det hända en riktigt stor förändring i mitt liv...
Men jag väljer att inte berätta det förns det är helt bestämt, vilket det kommer bli om ca 3 veckor....
Spännande, roligt, och läskigt!


Helgen

Jag såg precis att jag inte har uppdaterat på ett tag, men jag har varit lite upptagen.
Jag jobbade mina evla-dagar-i-rad dagar och firade det med att ta en liten lättare utgång på fredagen. Vi invigde svenssons uteservering, jag och tjejerna! :) mysigt.

Lördagen var lite stressig, först gick jag på stan och shoppade lite. Fick med mig en svart genomskinlig klänning, ett grönt linne och en blå tubklänning hem =) Mycket nöjd över mina köp. Okej, det blev väl lite strumpbyxor och sånt tråkigt med... Iallafall, sen åkte jag, t och m och handlade lite inför kvällen. Åkte hem, städade lite, duschade, gjorde mig iordning sen kom mina kära kollegor. Vi satt här hemma och drack lite innan vi vandrade bort till Oscars för att käka =). Riktigt gott var det. Sen var vi där resten utav kvällen och partajade!

På söndagen så hjälpte jag malin att plugga lite, sen gick vi och satt oss på barista och fikade =) och sen efter det så gick vi på olles och käkade. Hur gott som helst!

Ja, sen igår var jag också ledig, så vi gjorde inte speciellt mycket alls då faktiskt, gick en långprommis och såg på pretty woman! Hehe.
Joooo, jag lagade lasagne för första gången igår. Den vart helt okej!  =D

Nu måste jag fixa mig, ska nämligen jobba... =) Hejsvejs


=(

Blir nog ingen film ikväll.... Tess har fortfarande inte kommit hem... Men däremot har jag hunnit gjort en liten "överaskning".. hehe =D har städat hela lyan. dammtorkat och allt. Blev precis klar. Nä, nu vill jag att min tessi ska komma hem. Känner mig lite ensam här hemma faktiskt!

Härligt

God kväll!

Nu är jag precis hemkommen från jobbet. Har varit en jäkligt seg & lång dag. Tur att jag har Sonja iallafall som jag kan stå och surra med =).
Nu väntar jag på att T ska komma hem, hon jobbar långdag idag, så hon borde komma hem om en timma =). Jag gav ett förslag till hon förut att vi kanske kunde se lite film ikväll, förhoppningsvis gillar hon den idéen. Det var ju ett tag sen det bara var vi, så jag ska passa på att vara extra bra & gullig mot hon nu. He he.
Malin är nämligen i luleå och hälsar på lite hemligt besök där. Hon har det jätte bra, och jag är superglad för hennes skull.

Pratade precis med Angelica också, hon kommer hem i slutet av maj/början av juni. Hon har ju varit och rest i snart ett år. Skönt att få hem henne igen så man kan rå om henne lite =).

Nu ska jag fundera lite på vad jag kan ta och hitta på till middag, förmodligen blir det lite yoghurt, orkar verkligen inte laga nån mat idag känner jag. PUSS på er!


Strålande!

Idag var jag uppe med tuppen, eller iallafall en timma tidigare än vanligt.. 8-)
Nu håller jag och M på att göra oss iordning, vi ska snart ta en lunch på stan innan jag börjar jobba och hon åker till luleå!

Jag kan inte beskriva hur mycket jag ser fram emot helgen! På fredag så ska jag klippa och färga håret på perssons, fick ju 600 kr av jobbet till det :), och på lördag ska vi ut med jobbet och fira lite! och igår fick jag veta att vi får 400 kr var att spendera då, också av jobbet. Hur perfekt är inte det? =) Vi ska gå och käka på oscars, sen blir det party!

Det känns som om allt börjar rulla på nu, i rätt riktning! =D

Nu måste jag skynda mig =) PUSS




Bilder :)


Jag och Manne i åre



Komfirmation 04?

Jag och Gammelmorfar (r.ip.)

Vicke, Ullan och Mamma när vicke fyllde 30 :)

Mamma och Ullan igen

Dennis, Emelie, tyra och jag halloween 04

Emelie och jag

Jag

Jag och tomten ;)

=)

Hello

Just nu är jag i bergsåker, är nämligen barnvakt till mina kära kusiner. Vi har ätit lite mat, varit ute och spelat lite fotboll och nu ser vi på film. Ska snart få manne i säng och sen ska jag och Emelie mysa lite =).. Dock är jag sjukt avis på mina kära polare som ska sätta sig på oscar och ta ett glas! är sjukt sugen. Men jag ska vara här till cirkus halv två.. så det hinns inte med. dessutom jobbar jag imorgon...

Nä, nu ska jag ta och se klart på filmen.. Hörs!



Jag och Emelie i höstas

Sjukt bra!

Fick ett sms imorse, av Åsa, det löd såhär:
Vi vann, vi vann, vi vann, DU vann frisörbesök!!!!

Jag vart överlycklig. Nämligen så är det såhär, vi hade en tävling på jobbet i april. Den butik som sålde mest hårartiklar vann, och i den butik så var det den person som hade högst snittartikel som vann priset. Och det var jag!!! Och vill ni veta vad jag vann? Jag vann ett frisörbesök på sexhundra kronor =D PERFEKT för mitt hår!
Ska ta och lägga till ite cash så ska jag ta och lyxa till det med en hårfärgning också.

Inte nog med att vi var bäst i vår region, vi kom ett av hela sverige! GRYMT

Nu ska jag ta och blåsa håret och sen vandra bort till jobbet =) bye

...

Idag är jag otroligt trött. Klev upp halv tio, la mig i soffan och kollade på greys och sen somnade jag igen.
Nu har jag precis fixat mig, ska snart ta och fixa håret sen så är jag redo för work!
Idag till lunch/middag blir det nog lasagne som malin var så snäll och gav mig igår. Min favvo!

Nä, nu ska jag gruva mig lite =) börjar dock inte föns tre idag, lyx! Men då ska åsa gå redan halv fyra.

=)

Idag känner jag mig på strålande humör! =) Vet dock inte varför.
Nu ska jag ta och dra på mig lite makeup och sen ska jag vandra bort till um, måste få ett nytt recept. Känns dock riktigt drygt!
Nä, nu måste jag öka takten lite!

PUSS

Gotta work work

Jobb idag, efter fem dagars ledighet...

Behöver jag säga mer?

Valborg

Här får ni se min valborg i bilder, orkar inte skriva så mycket. Dessutom ska vi ta och vandra till tåget om sisådär 20 min =) Stockholm, here we come!

















Vi fick en alldeles speciell majbrasa i år ;)

Nu ska jag packa det sista...

HEJS