Strålande sol!

Idag är det strålande sol och varmt ute! :D Man blir på så bra humör när det är bra väder.

Fick nyss ett samtal från T som ringde och berättade att dom klarade tentan, det tyckte jag var riktigt bra gjort av dom! :)
Nu ska jag ta och göra mig iordning och sen ska jag jobba till sju. Sen är jag ledig i hela fem dagar! WIHOOOO


Emma, malin och jag :)

För ett tag sen på olles :)


PS I LOVE YOU

Jag och M har precis sett på PS. I love you, båda stortjöt hela filmen. Den filmen är så otroligt fin, och behöver jag säga att det är tredje gången jag såg den nu? Hehe....

Idag är jag ledig. Otroligt skönt. Det blev stopp i alla avloppsrör igår, så idag kom norrvidden och fixade till det. Han var lite bitter på oss för att han tycker att vi tappar så mycket hår. Men vad ska man göra åt saken liksom? Vi tar ju bort håret som ligger kvar i själva duschen, men det som har åkt ner har ju åkt ner! Men han var snäll och tog bort allt det äckliga håret och fixade till badrumet, så nu funkar det som det ska.

Tror inte att jag har städat så mycket som jag har gjort nu dom senaste veckorna på väldigt länge. Jag och malin städar lägenheten fan varje dag. Och diskmaskinen går på högvarv! Hehe, men mitt rum har nog aldrig sett så bra ut som det gör nu heller. Och jag kan inte säga annat än att det känns underbart ;).. Det har liksom blivit en rutin nu, städa varje dag.

Nu ska vi ta och fixa lite, sen ska vi gå och sola. Ikväll vet jag inte vad som händer. Men jag känner för mys!

Bilder =)

Lite bilder från dom senaste dagarna


Jag låg och mös i sängen med M! :)


Malin och Tess igår på Irish


Hela gänget :)


Nathalie på Irish


Jag & M ute i solen, missade lite lätt....


Jag leker i klätterställningen 8-)


Jag och M på Olearys häromdan


Jag & M lagar T's cykel!


T på Coffee house häromdan :)

Allt för idag =)

Sunshine

Jag och Malin på Olearys i torsdags :)


städning

Idag har jag städat till det lite här hemma. Plockat och haft mig, fast jag har inte orkat dammsuga än... fan.
Ikväll ska jag, malin och tess se på sex and the city filmen (igen för mig)... ;) You got to love it!

Nu ska jag ta och se lite på tv med M.. Sen lär vi vandra bort på hempan. Behöver uppdatera kylskåpet lite... (;

Pöss


Sjukling

Igår så var jag på sjukhuset hela förmiddan. Jag fixade till näsan och förhoppningsvis så kommer det att märkas skillnad inom två veckor.
Efter sjukan så åkte jag hem och sov några timmar. Sen så gick T och M och hyrde satc filmen till mig, så jag låg och kollade på den med ode.

Idag kände jag mig inte så kry, så jag sjukanmälde mig från jobbet. Jag blir nog hemma imorgon också.. Hatar att vara sjuk från jobbet. För det första förlorar man ju hur mycket pengar som helst, och för det andra så känns det inge kul o bara vara hemma heller. Men det är ju bättre att jag är hemma och blir friskare fortare!

Nä, nu ska jag ta och städa till lite här hemma. Puss


Booring

Jag sitter hos A och har riktigt tråkigt just nu. Det är nämligen fotboll på tv, och det intreserar inte mig ett dugg! Så jag passar på att skriva lite blogg och göra lite andra nödvändiga saker.

Det blir nog till att sova hemma i natt iallafall. Funderade på att sova hos mamma, men känns skönt o sova hemma också. Inte helt bestämt än, men förmodligen blir det så. =)

Nu ska jag umgås lite, eller rättare sagt, försöka.......
PÖSS

Äventyr

Nämen hallå där.

Här sitter man nyvaknad och ska väl snart ta och göra mig iordning. Är ledig idag vilket är superskönt.
Jag vet inte riktigt vad som händer ikväll faktiskt, ska höra med tjejerna, men jag gissar på en film.

Igår så lagade vi middag och drack lite vin, slutade med att vi gick upp till alex en sväng för att kolla läget! Mycket trevligt.

Nä nu ska jag röra mig. Hare bra!

Today

Vilket strålande väder det är ute! Dock så är det lite blåsigt, vilket är lite synd. Men man blir så mycket piggare när solen skiner. Och på mycket bättre humör också för den delen.

Nu ska jag och M ta och göra lite frukost tror jag. En lätt, för snart måste jag äta lunch eftersom jag ska jobba. Det blir nog stuvade makaroner och grillkorv. Smarrigt.

Ha en bra dag hurrni!


Tänkte starta dagen..

..med en låt av Lars Winnerbäck och Melissa Horn - Som jag hade dig förut


Dryg dag

Idag har jag jobbat. Det var en rätt tråkig dag. Inte alls speciellt mycket folk alls, vilket betyder att tiden går riiktigt långsamt.
Efter jobbet vandrade jag mig hemåt och hoppade in i en dusch, lagade lite mat och sen har jag inte gjort speciellt mycket alls. Tråkigt nog. M & T sitter och pluggar. Inte så roligt för mig direkt. Hehe.

Imorgon är det jobb igen, sen vet jag inte vad som händer =).

Morrn

God morgon.
Nu sitter jag här nyvaken och gruvar mig för att kliva upp och göra frukost. Jag börjar nämligen jobba klockan två idag.
Igår efter jobbet så åkte jag och malin ut på city gross och jobbade lite och handlade. Sen åkte vi till birsta och handlade skor. Egentligen skulle bara malin handla, men jag kan verkligen inte  hålla mig i en skoaffär. Det vart ett par kilklackisar med gladiator stuk. Riktigt snygga var dom.
Sen åkte vi hem och lagade tacos. Suuuupergott var det. :)

Ikväll ska jag nog inte göra något speciellt, hänga bara.

Vi har pratat om en sak som förmodligen kommer hända efter sommaren. Vad tänker jag inte säga förns det är helt säkert... =D


=)

Både jag och min älskade T är ledig idag. Så vi ska strax möta upp emelie (min kusin) och gå en sväng på stan. Blir väl en fika också. Dessutom är min supergulliga tess så snäll att hon ska låna ut en hunka till mig så jag kan köpa en hårfärg till mitt riktigt ruttna hår! Hehe, kan säga att färgen på det just nu är inte den snyggaste!

Nä, nu ska jag skynda mig och klä på mig lite =) Hörs sen!

Ledsen

Gårdagen var riktigt trevlig :) Berättar mer om det senare

Nu ska jag iväg på jobbet, och efter det ska jag på påskmiddag med släkten. Middag och middag... mer brunch.
Sen ska jag väl hem till tessan och killa henne lite för att vara snäll (;

Jag hatar när mina nära är ledsen. Man känner sig så hjälplös när man försöker trösta men vet att det inte egentligen finns så mycket man kan göra eller säga. Men det brukar alltid vara bra att ha ett stöd, någon att prata med och veta att någon finns där för en. Jag försöker vara allt det där. Jag tror faktiskt att jag lyckas rätt bra också. Hoppas jag.
Det löser sig alltid, och det finns alltid en mening med allt som händer.

Ha en bra dag hörrni och GLAD PÅSK.

Lina

Just nu sitter jag hos min älsklings lina och dricker lite vin :) senare ska jag hem tror jag. Går det några bussar idag? Om det inte går några så tror jag iaf att a är snäll och hämtar mig! Skönt det iaf. Hörs senare

Today

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Linas födelsedag! Hurra hurra hurra!

Ja, som ni förstår så fyller min älskade vän Lina hela tjugo år idag. Hon ska ha sin systemdebut idag och inhandla vin till vår myskväll imorgon.

Idag är jag ledig, och ni undrar säkert varför jag är vaken så här tidigt? Det är för att Malin skulle hem till hällefors idag, så tåget gick klockan 8 i morse. Trogna vänner som jag och T är så klev vi upp och drack lite kaffe med henne innan hon skulle gå. (Ja, vi var ju inte så trogna att vi följde med hon till tåget iofs. men hon vet att vi gillar hon ändå ;).. )

Nu sitter T och försöker läsa högt ur nån politik bok. Och alla vet att jag inte kan ett smack. Så jag borde ju lyssna på henne och verkligen försöka lära mig allt hon säger, men jag kan inte hjälpa att jag tycker att det är så fruktansvärt tråkigt.. Det beror nog på att jag som sagt inte kan nånting.

Nu ska jag ta och laga lite frukost, gå ner till källaren och hämta lite böcker och sen tvätta.
Vi hörs senare.


Godmorgon

Nu sitter jag här, efter en ledighet på 3 dagar, och ska strax till jobbet. Jag måste erkänna att jag inte känner mig speciellt motiverad. Men jag har faktiskt några arbetsuppgifter som väntar, och det känns superkul!

Annars i helgen har jag inte gjort så mycket, Malin har nästintill bott här så det betyder att jag har fått sovsällskap. Verkligen mysigt. Hon ska nog sova här i två dagar till innan hon åker hem till hällefors. Det suger att hon ska åka. Hon var ju för tusan nyss hemma ju!

Iallafall, till helgen kommer tydligen Emma hem har jag hört ryktas om. Så då blir det väl till att umgås med henne =)

Och på fredag ska jag till Lina för hon fyller tjugo på torsdag!

Sex and the city

Vet ni????!??!? Jag blev precis SUPERLYCKLIG!!!!
Läste att det kommer att komma en två av satc filmen! Förstår ni lyckan för mig? Jag bara ÄLSKAR satc! IIH, 28 maj 2010 har den världspremiär.

Ett år kvar....... hur ska jag stå ut?

party

Det blev vinpimpling o singstar ! snart ska vi ut  en sväng. Känns dock sämst med tanke på att jag är P A N K :( men men... :D

Weekend!

God ,ja, vad säger man, eftermiddag?

Igår efter jobbet så kom morfar och hämtade mig, vi åkte till victoria där jag hämtade playstation, singstar, rockbands (trummor, gitarr och mic) och guitarr hero! Behöver jag säga att jag, malin L och tess hade det vi gjorde igår? haha. Vi började med att spela rockbands. Jag på gitarr, Malin på trummor och tess fick sjunga sin ljuva stämma för oss! Haha, det var riktigt roligt. Sen bytte vi till singstar och vips så var klockan halv 4 på natten. Snacka om tidsfördriv.

Idag ska vi nog inte göra så mycket, ikväll blir det väl samma som igår och ja. Annars vet jag inte :) Kanske blir lite vinpimpling! Känner mig faktiskt lite sugen:)

Jag hör av mig senare!

Sjukhus

God morgon mina kära läsare!

Jag klev upp för bara en liten stund sen, såg att posten hade kommit så jag gick och kollade om det var något roligt brev till moi. Och det var det. Måndag den 20 april så ska jag till sjukhuset och operera näsan en gång till. Och förhoppningsvis så kommer den bli bättre den här gången. (för er som inte vet så är jag alltid täpt i näsan, och det är för att jag är väldigt uppsvälld i näsväggarna) Och jag kan inte direkt kalla det för operation, det låter mycket värre än vad det är. Jag är riktigt spruträdd, och då menar jag riktigt(!!!!), så när jag var där och dom bestämde sig för ge mig radiovågor i den där gropen längst in i näsan, kommer inte ihåg vad det heter, men ni fattar, LÄNGST IN, så frågade dom mig om jag ville göra det när jag var vaken eller när jag var sövd. Och jag började stortjuta bara när dom pratade om det, så då valde dom att söva mig. Efter ett fick jag en kallelse och jag åkte dig, tjöt för att jag blev tvungen att ha dropp och ta en lugnande spruta (tror jag det var), men sen slocknade jag och sov ett tag, och när jag vaknade så var det klart. Jag hade riktigt ont och mådde riktigt dåligt faktiskt. Man brukar ju kunna göra det när man har blivit sövd, och jag ville bara hem. Men vi fick stanna ett tag, jag hade sår i näsan och blödde näsblod.
Det slutade iallafall med att det blev bättre i en av näsborrarna, så nu ska jag dit och göra ingreppet igen. Dom sa att på vissa fungerar det inte först efter flera gånger och på vissa fungerar det på en gång. Jag hoppas verkligen att det kommer fungera denna gång.
Även fast jag har gjort det förut och vet att det skulle gå mycket fortare om jag inte vad sövd så klarar jag inte av det. Jag kan inte ens tänka tanken på att nån ska få stoppa in en, jäkligt lång, spruta in i min näsa och sticka mig. ALDRIG I LIVET.
Men det här fungerar det också, jag kommer bli tvungen att ta ledigt från jobbet, men det är det värt.

Ja, jag kan tänka mig att det inte är så intressant att läsa om min näsa i hundra år! haha. Nu väntar jag på odelind som ska komma hit och sen ska jag jobba klockan två. Vi hörs! :)

PS. sista dagen innan ledighet!!!! Ska blir riktigt skönt att få vila upp sig lite :)

Nämen hallå där!

Idag har jag fått riktigt mycket gjort på jobbet! Superkul. Hehe
Efter jobbet så gick jag hem, städade lite och sen började jag med min lilla köttgryta. Med tanke på att det var första gången jag gjorde den så vart den riktigt god. Och mättande. Så det är vad som ligger i matlådan imorgon på jobbet. Det är så skönt nu, det är bara två dagar kvar av jobb och sen är jag ledig lördag, söndag och måndag!(!!!) Då blir det träning, städning, film och massa mys.

Nu har jag precis färgat håret på T, vi får hoppas på ett bra resultat. Hon kanske kommer ut ur duschen och ser ut som en morot. Vem vet? =D

Little miss sunshine ♥ ;)

Första april

Jag kom precis på att det är den första april idag. Jag ska lura Å på jobbet. Men jag vet inte hur?! Fan fan fan. Varför låser jag alltid min fantasi när jag verkligen behöver den. Jag är nästan helt hundra på att hon kommer lura mig, ("jag är grym på att luras, jag lyckas alltid....") som hon så fint uttryckte det själv.
Om ni har något bra april skämt så dela gärna med er! Jag behöver all hjälp jag kan få. Hehe.


Ge mig tips!

Det finns två saker som gör mig irriterad nästan varje dag. Det första är vad jag ska ha på mig för kläder. Jag hatar att tänka varje morgon på vad jag ska ha på mig, jag har helt enkelt för lite kläder! Jag måste nog shoppa shoppa shoppa. Jag får hålla ut till sommaren.
Det andra problemet är vad jag ska äta. Det är väl det största problemet. Tre gånger om dagen så måste jag komma på någon måltid. Okej, frukost är ju rätt lätt. Men lunch och middag. JAG HATAR DET. Det enda jag kommer på är makaroner och köttbullar,- grillkorv eller köttfärssås. Makaroner hit och makaroner dit. Jag är så less på pasta just nu!
Vad brukar ni äta? Ge mig tips på olika maträtter.....


ny dag

God morgon allihopa. Jag kan lova att jag är riktigt trött idag. Skönt att jag inte börjar förns klockan två.