Hamrrrrrrra! =D

hejsan, sitter i hamra nu, har varit ute och åkt hela dagen, (Y) fett med sol.. :D asskönt! jaaaaooo, annars igår var det bara tråkigt, åkte en massa tåg, buss och taxi! >< haha, det sög!  xD jaao, menmen, ikväll ska jag o johan gå till receptionen och hänga! :) se film o grejer. det blir najs, sen på lördag så ska jag till elin på fääääst! xD det blir nice, kommer ju hem på lördag! (: jappeliejappelie! ;) så hare bra!

party/bakis!

gårdagen började med att vakna upp hos angiee, sjönga ja må hon leva och fika lite =). sen så åkte jag hem, duschade och sånt och sen åkte jag till lina och gjorde mig iordning där. Vi åkte sen ner till angiee och började festa lite smått :) det var skoj! ;) sen kom det mer folk och vi blev bjudna på drinkar och shots o grejer :) nicenice! sen blev det väldigt vingligt ett tag för mig, men det gick över när vi började dra ner mot stan jag, lina och sofie =). vi drog på lodisdaltons och satt där och mest tråkade, fast, vi hade iofs ganska roliga saker o prata om :).. aaajo, sen så väntade jag en massa på robert, som är såååå seg! :p tillslut så stängde dom, så då möttes vi på torget och drog oss mot bussen, åkte hem till honom, typ snackade en massa osv ;) sen sov vi! :)

imorse när jag vaknade så höll jag på o döööö! :p fett törstig och mådde illa som fan! det var hårt alltså, men då åkte jag iaf till angiee, fikade lite, drack en massa cola, och duschade! sen åkte jag hem, käkade biteline och sen så gick jag ner o mötte evelina, vi gick på en prommis och snackade en massa :p.. sen gick vi hem till henne och bara chillade! :) nu är jag hemma och skittrött! så jag ska sova på momangen! :) aaajo, men ha det så bra då! :) pusseliepuss!

även att du inte svarat än ;o ohmy..

Frågetecken..

Ja, ett stort jävla frågetecken känner jag mig som nu..

Jag vet verkligen inte vad jag vill och hur det här kommer sluta. Känner mig jätte kluven och vet ingenting. Åh, jag önskar att du inte fanns till för att förstöra utan att du ville att jag skulle må bra. Även fast situationen är som den är och att det sket sig mellan oss.. Förlåt, men jag kan inte hjälpa hur jag känner..

Och inte hjälper det direkt att du är där du är, så man knappt får prata med dig.. gah! jag blir helt galen på det här.

Aja, jag ska försöka "ta dagen som den kommer" .. Haha, får väl se hur det går med den saken.

Annars idag så har jag bara varit i skolan, helt onödigt var det o komma dit, men vafan. Närvaron är något jag verkligen behöver nu. Jag och tess och therese gick upp på fyran och sov hela förmiddagen typ, fast, jag och tess smed lite planer också ; ) asbraiga planer. Jaja, sen så hade vi matte med simo, så då satt vi i ett grupprum, jag tess, anton, robin och larra och typ snackade mest bara skit xD ! det var skoj. Sen gick jag, tess, malin och ida och fikade lite. Sen så gick jag och tess o jobbade. Gick skit som vanligt nu för tiden.. så less! Jao, nu är jag hemma och funderar starkt på att gå och lägga mig och sova. Är så jävla trött och behöver verkligen sömn så jag klarar av skolan imorgon. 

Vi ska tydligen på någon teater också. bläurkochbajs! 

Sen ska jag och tess kanske vara med abbe efter skolan =) så nice! Sen ska jag även vara barnvakt åt tyra som jag lovade victoria för någon dag sen, ska kolla om sötistess också kan, för jag ska sova där imorgon =). Ajao, höööörs då!

Och i övermorgon kommer du hem.. ohlordy vad jag är någon känsla som inte går att uttrycka med ord! ;$ 

fika med girlsen

tjabba. Nu sitter man här igen :p Har varit ner och fikat med mina flickor. Vi pratade en massa om allt, och jag kan inte säga att jag blev så mycket klokare ^^, haha. Sen gick vi hem till malin och myste, och nu är jag hemma. Jao. annars har det väl inte hänt så mkt sen sist.

Måste bara säga att jag tycker du är väldans söt och helt urgullig! <3

Helgen.

♥Hej alla mina trogna läsare, (tess!) xD

I fredags så var det fest hos malin, det var väldigt trevligt, blev kanske lite för mycket utav det goda för min del x) men det gick bra ändå. Kom en massa trevligt folk, först kände jag typ bara några, sen kom krille och lundström och dom också, så det var nice.

Sen sprang jag och tess ner på kebabcity och skulle käka, haha. Vi åt tre tuggor, sen orkade vi inge mer, så då tog vi med oss maten och gick upp till malin igen. haha, jag var så snäll mot tess hela kvällen ;) hjälpte henne en massa! xD HAHA.

Aajo, sen så fick jag för mig att jag skulle GÅ hem, haha, dum som man är, när jag hade kommit till hedbergska ungefär så var jag så trött och ville inte gå nå mer ^^, som tur var så åkte hegga förbi och hämtade mig! :)

Lördagen var bakis, och vi åkte ner o fikade. Pratade om fredagens bravader och mest bara uppdaterade alla på vad man missade ^^, haha. Sen åkte jag till mormor, var där ett tag, tills victoria kom och hämtade mig så åkte vi hem till henne, sov där. Vi spelade typ yatzy o grejer! :D skitkul var det! ^^, sen igår gjorde vi inget speciellt, mest bara myste. Sov där inatt också.

Så vaknade jag imorse skittrött och ville dö, men var bara o kliva upp, hade bestämt mig för att försova mig till 10, så pratade jag med tess, och då hade vi ingen lärare, så då blev det halv ett, då åkte jag hem och chillade. Så bestämde jag mig för att inte gå alls! ^^, haha.

Ska snart ner o fika med girlsen. :) woha,

åh, blev så glad av brevet..

typ.
hejdå! ♥

Gooood morning Sweden!

Haha, hejsan! Imorse var det en sån här trög morgon igen ^^, försov mig, så det blev till o slänga sig i duschen för att hinna med bussen (: jag hann iaf, på lunchen ska jag åka hem o hämta lite grejer o så :b..

Igår så ringde jag Linn och så gick vi på en prommis :) det var skönt.

ikväll blir det party party! ;) seeeeya!

Vårkänslor?

♥ hejsansvejsan, igår så var jag med therese, vi gick hem till henne och såg lite på tv och så, sen så ringde martin och var jätte söt xD, då blev jag glad iaf.. sen gick vi  och mötte malin, vi gick o biljardade och sen så gick jag hem till malin och mös o kollade på grey's :)! det var skönt. Sen gick vi ner till videoteket för malin skulle köpa godis, men då hade dom stängt, så vi satt oss på en trapp och rökte :) känns så bra att det börjar bli vår och att man ser trottoaren igen! helt wonderfull!

Jao, då åkte jag iaf hem och mest chillade. Tänkte lite på allt och sådär.. Varför ska livet jämt vara så jävla komplicerat? Aja, men det där löser sig .. Någon dag.. haha.

Idag så var det trögt och vakna, jag kände verkligen inte att jag orkade gå till skolan, men det var bara att ta sig i kragen och kliva upp. Åkte ner till skolan och hade webbdesign, vilket är ganska tråkigt nu för tiden, vi ska hålla på o göra en massa jävla hemsidor, som jag är sämst på! :b

Sen var det lunch, och sen så satt vi mest o spelade kort, hade matte sen också, det suger ju. me hate!

Såååå.. då stack vi från matten och gick runt på stan i värmen och solen! :) jätte härligt, alla går runt och ser så våriga ut! :D haha. Sen satt vi oss och fikade. Sen gick jag och tess hem till henne, och nu har jag åkt hem och ligger här och funderar på att sova en blund.. ^___<

Imorgon så har Malin fest, så det kommer bli riktigt nice! Alla ser fram emot det och det känns som om det kommer bli riktigt bra det här. =) Och imorgon så kommer brevet också, är så hemskt nyfiken på vad det kan stå där i.. Jag hatar när man vet att man ska få någonting eller en överaskning, men man får inte veta vad och man tänker på det hela tiden och kan bara inte släppa det! :b så känns det nu! haha. men det kan bli roligt :).. hoppas jag!

Nu ska jag fan ta o ta tag med det här och bli smal! ^__^ haha, för helt seriöst, just nu har jag inte direkt bikini kropp! ^^, haha

Men ha det så fint alla =)..

Måste bara tilllägga att det inte går en dag utan att jag tänker på dig.. Kan du bara komma hem elr?! :D ♥

Hallå där!:)

Hejsan, lovet har varit trevligt, spenderade mesta tiden utav det i åre. =) härligt. Annars så festade vi lite innan vi åkte, på fredagen så var vi ut, det var ganska kasst, lördagen så var vi också ut, den var därimot väldigt trevlig;). åkte nämligen till en sötiiiiis och sov då ! xD sen söndagen spenderade jag med Malin, tess åkte nämligen till sin mamms, :) vi drack lite då också ;) haha, en hård kväll. Sen måndag och tisdag gjorde vi väl inget speciellt på =) .. onsdagen åkte jag till åre och kom hem igår :p då åkte jag ner på stan o fikade med girlsen, mys!:) sen så gick vi o käkade tacobuffé  xd ! smarrigt. Idag så ska jag träffa tess och vi ska göra lite grejer, sen så ska jag vara med angiee :) mys! men nu ska jag ta o käka frulle :d vi är nämligen lediga från jb både måndag och tisdag :) härligt ! haaaare bra! :)

Ojoj :p

♥ Hallelåja. nu har jag inte skrivit på ett par dagar, och det suger ju ^__< igår så hade jag och tess en liten makeoverdag! ;) fixade och trixade en massa :) , sen blev det till o jobba, och sen så blev det utgång, må säga att "festen" vi var på sög ganska hårt. Sen så stack malin o ida osvosvosv! jag drog världens fetvurpa mitt i stan, så fick två killar hjälpa mig upp ^^ HAHA. vi träffade även göteborgan också :) tappade mitt nyköpta ciggpaket lyckades jag med även :) skoj för mig ! jaja :p sen så åkte jag hem, fick skjuts av hegga, efter en liten bildfärd med danne, haha, han är så jävla rolig när han är full ^^, .. sen så ringde en sötis, och allt bara var så sött o kompicerat. bajs på allt! : (

och snart så ska jag vara med min efterlängtade älskling :) hhihihi, hejdå! ♥