wööh

LEEEEEEEEEEEEDIG IDAG!!!! hur underbart är inte det??!
Ida ringde och väckte mig klockan 1 och jag har sovit nonstop tills dess typ! helt underbart!

Igår hände inte mycket, jobb först sen gick jag hem och städade en massa... syns dock inte idag, kul? nä..
Tänkte väl ta och fortsätta städa nu och sen klockan fyra ska jag möta upp Ida på stan så ska vi väl försöka hitta nåt snyggt! ;) håller tummarna! Jag har nämligen inte hunnit gått nåt på mellandagsrean.. men nånting snyggt tycker man ju att nån borde ha sparat åt moi!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, förhoppningsvis bara chill! känner mig helt död =P..

Jaja, städning nu. Hörs!


tjolahopp

Just nu sitter jag i soffan och pratar med mina girls med american pie i bakgrunden :) ikväll blir det en utgång el mys med tjejerna.. det är inte bestämt än.. höhö.

 

Nu ska jag prata klart med dom och sen ta en dusch :) .. PUSS

juldagen

Det vart sig en utgång igår ändå, trots allt.. ovanligt! =P
Det var jätte trevligt iaf och jag hade massa skoj :), dock inte lika kul imorse när jag vaknade och började jobba tio minuter senare..... suck.

Nu sitter jag o tittar på en film på trean och ska bara slappa heeeeela kvällen, jobb imorgon och man vill ju inte dra en favorit i repris direkt ;)..

Puss ;)


God Jul!

Tjenare!

Igår var det julafton och jag hade det jätte trevligt. Fick en massa fina användbara saker! Tack så mycket! :) Fick bland annat en snygg dammsugare och brödrost, en sminkning på make upstore och lite cash!
Och då blev det så att jag var nyss ute på media markt och köpte mig en ny phone.. Min är inne på sina sista krafter.. Så jag kände att det var dags! :) Blev ingen speciell mobil direkt, utan en billig som funkar helt okej för mig. :)

Nu sitter jag o väntar på min kära kombo som har varit i övik.. Vi ska åka och handla ost och kex och myyyyysa ikväll! =) wonderfull

Elin fyllde år igår också, stort grattis vännen =)

nu ska jag städa.. Pussss


Dan före dopparedan!

Hallå där!

Idag var det meningen att jag skulle ha varit ledig, men icke.. Fick gå in och jobba några timmar eftersom min kära kollega är sjuk. men det gick så bra så ändå! =) Just nu sitter jag hemma och väntar på att tvätten ska torka.. Ska snart ta och packa ihop mina grejer som jag ska ha med mig till Mamma och plocka iordning här hemma. Sen ska jag möta upp tessan och vi ska ta en sväng på stan, tess måste hitta något att ha på sig på nyår och jag vill väl bara kika på allt.. =) Hon åker till sin mamma ikväll och kommer inte hem förns den 25, så jag sover hos mamie ikväll och imorgon ska jag och ida sova här =).. Man vill ju liksom inte vakna upp ensam på julafton!

Annars så fick jag höra att vår hemmabio kommer på fredag, fan vad skönt! Juste, jag har även fått en tidig julklapp idag! =) Ett ljus som skiftar färg som jag fick av min kära chef! Gulligt av hon.

Imorgon så ska hela släkten till min moster i bergsåker och fira jul :) kommer bli en massa mys! Och för en gångs skull så har jag julklappar till alla! :) Det känns jätte roligt.

Nu ska jag fortsätta kolla på one three hill.
God jul på er! :)


.

Jag och Ida har lite film kväll ikväll =) vi hyrde en film som vi trodde var en kärleksfilm... men tji fick vi! Vi hyrde också björn gustafsson filmen! =) Så den ska vi slå på nu efter att Ida slängt i lite hårfärg i mitt lilla hår.. jobbigt men sant.

Nu ska vi skynda oss lite =) Jobb imorgon, sen ledig i tre dagar! wiiihhooooooooooooooo

Blir till att åka till mamie på tisdag o sova över där, onsdag ska jag fira jul såklart, sen ska jag och ida träffas upp och mysa! Eller, lär bli till o dricka lite ;)..

Aja =) Hejdoooo


Min bästaste

Imorgon ska jag och tess klä julgranen! Gud vad mysigt det kommer att bli =) Vi har försökt att julpynta så gott det går här hemma, och jag säger då bara, vi har SJUKLIGT mycket småsaker överallt... tomtar och småprydnader lite här och var.. Haha, men det känns hemtrevligt iaf (; Jag måste dessutom säga att vi,  iallafall jag, trivs riktigt bra här i lägenheten. Äntligen har jag börjat känna mig hemma, på riktigt. Och jag hade nog inte kunnat drömma om en bättre vän att bo med heller. Hon har sina humörsvängningar lite nu och då, men det gör absolut ingenting, det gör det nästan bättre. Och jag känner inte att det finns något jag inte vågar säga och påpeka till henne om det är något jag stör mig på. Hon är helt enkelt världens bästa att bo med! =) Me love you longtime babe.

Nu ska jag dricka lite te och sen sova.
Prutt


Shopping

Jag måste bara påpeka att jag är helt förälskad i klänningen jag köpte igår, köpte den på cubus och den är i spetsmaterial.. i löööööv it!
Kanske blir det så att jag bär den imorgon, då det förmodligen blir en liiiiiiiiten utgång för mig, tess och malinbralin (;! Känner mig ändå liksom sugen...... ;)

Dock känner jag mig otroligt deprimerad idag.... för det är ett par stövlar som jag har kollat på i säkert 3 månader som jag har verkligen fattat tycke för, men har liksom inte blivit att jag har haft råd att köpa dem. Och vad händer idag? Jo, nu är det 30% på dom, BARA för att jag köpte andra stövlar och en jacka igår.. fuuuck. Har liksom inte råd med dom nu heller. Blir så otroligt less. Men jag ska nog ta mig råd för dom. tror jag. jag vet inte. Kanske? nån som vill sponsra mig? pleaaase? du min hemlige beundrare, det är dags för dig att stiga fram nu och överösa mig med massa skor, kläder och smycken!! okej?! Vi hörs och ses imorgon då! ;) höhö

Sugen....

Jag sitter och bläddrar i mittuniversitetets utbildningskatalog för tillfället. Tess tog hem den till mig i stora förhoppningar på att jag ska börja plugga. och jag har bara känt att jag varken har tid, lust eller möjlighet.. Men så slog det mig för nån kväll sen att - vadå, jag kan ju faktiskt plugga nån kurs på distans. Så jag tog fram katalogen nu och ska sitta och kolla efter olika kurser och utbildningar :).. Är faktiskt riktigt sugen på att lära mig något nytt, eller uppdatera och uppgradera det jag redan kan! Och det är ju alltid bra att ha med på CV't att man har pluggat.
Och jag vet nån som skulle bli suuuuuperglad om att inte vara ensam om att behöva plugga och gruva sig, nämligen min egna lilla tessan. Och inte nog med det, hon skulle även få känna sig riktigt duktig också varje gång jag behöver hjälp och funderar på olika sätt man ska skriva på och sånt! :)

Så nu jäklar vill jag hitta något roligt som verkligen känns som rätt för mig just nu! Wish me luck!


-.-

Ja jag vet, jag är sämst på att uppdatera! =P

Nu har min fastighetsförvaltare varit här och kikat runt på lägenheten.. jag ringde hit honom för att han skulle besikta lägenheten igen =P..  och det gick bra, han ska förmodligen ringa hit en målare som ska måla om mitt rum =) höhö

nu ska jag strax på jobbet.. buhu.

igår shoppade jag en ny tisha, en klänning, ny vinterjacka ocg uggs. känns kanon :)

--
Glömde att uppdatera förut ;P höhö.. Har iaf hunnit både jobba och fika med mitt tjejgäng nu såhär på kvällskanten! =) Nu sitter jag och kom precis på att jag har missat bodyguard som gick på tv ikväll, fan! Ska väl ta o se nåt annat o sen sleeeeepa! =) puss

Säg hej till Lina

Hej hej, Lina här, nu ska jag "gästblogga" som folk brukar skriva. Men ja vad har jag att säga då. Diana har precis bjudit mig på mat, stuvade makaroner och köttbullar, mums. Ska åka och träna snart, bygga på mina jätte stora muskler, och Diana vill inte följa med. Vad är det för fel på henne egentligen? Hon vill ju aldrig det. Är hon rädd att killarna ska kolla in hennes vältränade stjärt? Själv har jag blivigt van, nästan så att jag känner mig lite sexig när grabbarna kollar, jag menar dom kollar väl för att jag är snygg, inte för att jag är ful. HAHA. Kolla gärna in min blogg =) liinaedfeldt.blogg.se


Ledig!!!

Jag har varit ledig hela helgen! Det var länge sen sist och jag har verkligen lyckats ladda upp batterierna igen! =P
Jag fyllde ju år i fredags, då vart det bowling med mitt "sommarjobb".. Trafikteknik! Det var jätte trevligt, vi drack en massa drinkar o öl och käkade gott! =) Senare så vandrade alla in mot stan, jag gick o träffade upp mina kära polers (tess, ida och malin) och vi tog en drink på svenssons! =) Jag vart rätt full så jag gick hem i rätt bra tid! haha

Sen på lördag så var det bara att släpa sig upp ur sängen, bakis som ett svin, för att städa hela lägenheten.. Min kära släkt kom nämligen på kalas kl 2.. ouh vad jag inte mådde bra, men det gick över tillslut. =) fick en massa fint och användbart i present, så tack så mycket!

Senare när alla hade gått så började lite vänner trilla in för att förfesta ;P så då var man back in buissness! Det slutade med att det var jag, tess, malin, malin, sara, tererese och ewe =) Det var jätte mysigt och vi vandrade ner på skepparn senare och där kan jag lova att jag vart kalas, precis innan jag skulle hem.. -.- inte lika roligt =P haha

Ja, igår så låg jag bakis hela dagen.. Jag och tess fixade lite hemma, typ spikade upp speglar och tavlor o sånt där =)
Sen gick vi och fikade på barista och efter det så hyrde vi film med malin och hennes karl micke (: Det vart barnhemmet, fucking åmål och lilja 4-ever, sen gick vi upp hit och hade filmkväll. Riktigt mysigt =)

Nu sitter jag och väntar på min kära vän Lina som ska komma hit på en kopp te och ge mig en present =D spännande!

nu ringer L..
Byeeeee :)


rubrik

B A K I S . . . . . . . . .

ouuuuuh.. Hade kul igår, drack en massa sprit och fick en massa fina paket! =)
Nu ska jag dö i min säng. till OC =)

prutt

En helg jag sent kommer att glömma

Ja, denna helg har varit händelserik kan man ju lugnt säga..

Jag vill bara säga förlåt, förlåt och förlåt......

Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

sorry R & J...