Pizzafejs

Hallå där kött och blåbär.

Jag och malin sitter vid en varsin dator här vid köksbordet och är supersociala med varandra. Vi chattar nämligen på facebook istället för att prata. Låter väl skit bra? Haha.
Vi har nyss korkat upp vinflaskan och ska väl strax börja göra oss redo för en himla trevlig kväll. Vad som händer är frågan! haha, Jonte sa något om att det är gratis inträde på primero, och eftersom vi är otroligt fattiga så låter det som ett rätt rimligt förslag. Ringde till morfar och tiggde till mig en vinflaska. haha.
Och blir det inte så att vi orkar vandra in till stan så tar vi kanske en sväng förbi josef och hans kompisar. Dom är nånstans här i närheten. :)

Och ni kan ju undra vad jag menar med rubriken.... Jag har fått en allergichock i ansiktet!!!! Har bytt ansiktskräm och uppenbarligen så tål jag den inte. Har fått fullt med utslag... Så nu ser jag ut som ett pizzafejs, heeeeeeelt prickig! :( Vill dö varje gång jag tittar mig själv i spegeln eller råkar ta på mitt ansikte! Haha, men det blir nog bra snart, om jag låter bli att klia... för fan vad det kliar.

Jajaaaaaaaaaa, vi hörs hörrni. Ha så kul ikväll.


Vår!

Hej där! :)

Alltid lika svårt att veta vart man ska börja när man inte har skrivit på ett tag.
Den senaste tiden har bestått av mycket fest, och det klagar vi ju inte på. hehe.
I helgen så hade vi en liten försenad födelsedags fest för Malin som fyllde år veckan innan :) Det blev en lyckad fest med massa trevligt folk som tittade förbi. Liiiite för mycket av det goda blev det en sväng också, men inte klagar jag för det. Vi rundade av och drog på stadshuset och sen slutade kvällen på ett oväntat men väldigt uppskattat sätt. ;)

Idag är jag ledig och för första gången på läääänge är malin också ledig samtidigt! :) Så vi sov ut till 10 ungefär och sen fixade vi oss lite. När vi var redo så tog vi på oss gummistövlarna och vandrade in till stan för att ge Åsa en grattis kram och sen fikade vi :) Massa mys. Att vi aldrig tröttnar på varandra ♥, haha.

Snart så åker stövlarna på igen, för vi ska ut på en promenad i det härliga VÅRvädret! Jag älskar't. Asfalten är framme, det luktar gott och framför allt, väääääärme! 

Nu får det räcka för idag. Ha det fint hörrni.