Grattis baby!

Idag fyller min älskade malin larsson hela tjugo år! Det firade vi såklart i natt med en öl och sång på irish. :) mycket trevligt.



Nu håller vi på att fixa oss och snart ska vi in till stan för att göra några små ärenden och sen ska vi hämta upp miss t och vi ska åka och storhandla! :)

Imorgon blir det partaj för hela slanten och det känns superkul :) Förfest hos oss med en massa mat och sånt :)
Nä, nu ska jag försöka skynda på malin så vi kommer iväg nångång.

glömde

PS. glömde skriva att jag ska fika med en viss malin på lunchen också! ;) hon är bäst.......... ds.

Vit helg

Ja, denna helg har varit vit det är lika med inge alkohol. Eller okej, jag och tess gick faktiskt och tog en öl på lördagen. men bara en. Istället så har vi sett på melodifestivalen, film, målat köksbordet och stolarna. :) Det vart supersnyggt.

Har lite bråttom därför skriver jag lite kortfattat nu bara. Ska nämligen gå till bakgården och hämtar semlor som vi ska äta på jobbet :) sen ska jag som ni kanske förstå, jobba..
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer.
På el torsdag fyller malin hela tjugo år. Då blir det paket och grejer :)
Fredag blir det open mind och party för hela slanten! ;D

Jaja, hejdå

Gårdagen

Medans jag väntar på tvättmaskinen som det var fem minuter kvar av, så kan jag uppdatera er om gårdagen.

Ja, till en början vet ni ju. Jag vandrade mot jobbet, gick förbi Ica och köpte köttfärs, hela tre kilo! Haha, så nu har jag köttfärs till tusen. Man kan göra så mycket av köttfärs, så det är nånting jag helst av allt vill ha i frysen.
Anyways, fortsatte vandringen till jobbet och där träffade jag världens bästa kollega. Hon har varit sjuk i några dagar, så hon har varit riktigt saknad.
Vi babblade på lite, sen kom födelsedagsbarnet och vi gick på charm och tog en räkmacka och hon fick öppna paket :) Hon vart massa glad för dom iallafall :)
Sen var det bara o gå tillbaka till jobbet och fortsätta.. Träffade T och M en sväng också. Alltid kul när nån kommer och underhåller mig en stund.

Efter jobbet kom T och hämtade upp mig och vi gick på hemköp för att fylla på kylen lite, vart en massa vitlöksbröd (vår nya drog) och lite annat smått och gott. Sen gick vi  hem och lagade mat, stuvade makaroner och köttbullar igen..... Tess vart så sugen när hon såg att jag hade ätit det till lunch. Och brist på fantasi på att komma på nån annan maträtt och för att jag är så snäll så lagade jag det åt oss :). Vi satt oss framför tvn och käkade och sen råkade jag trycka på nån knapp, HYRA FILM knapp! Så tydligen kan vi hyra film via boxen! Hur ballt är inte det? Faaaaaast, det är farligt... Vi kan inte bli nå latare än vad vi redan är. Videoteket ligger 5-10 min härifrån. Och tänk er telefonräkningen! haha. Nä, men nån gång ibland sådär så kan man lyxa till det ;) .. Vi hyrde iallafall Darling och den var helt okej.

Nä nu är tvätten klar! Hörs

Tvättttttttttt

God morgon mina solstrålar till läsare!

Jag skulle egentligen ha klivit upp klockan sju för att tvätta, men det hände ju knappast.. Klockan tio ringde väckar klockan så fint, så jag tog bara en tvätt tid idag. (Hade tänkt att tvätta 7-14 för att jag har så mycket tvätt.... hur gick det till?)
Iallafall, jag klev upp, drog ihop lite svarta kläder och slängde in dom i maskinen, dom borde vara klar vilken sekund som helst. :)

När jag hade slängt in tvätten så började jag fundera på vad jag ska äta till lunch, och jag kom fram till potatisklyftor (hemmagjorda) och någon sås. Men vad ska jag äta till? Jag hoppas att jag hittar något annat än köttbullar.. För det äter jag fan varenda jävla dag. Haha, det är ju så lättsamt.

Jaja, det visar sig. Nu ska jag tillbaka till tvättstugan. Har jag någonsin berättat att tvättstugan ligger en dörr bort från vår lägenhet? Haha, sjukt behändigt och skönt!
Nä, hejdå nu!


Today

Jag har precis ätit lunch, stuvade makaroner med grillkorv. Sen kom lina hit en sväng för att låna spegeln ;).
Nu ska jag ta och platta håret, sen vandra till ica esplanad för att köpa köttfärs! haha, kul liv jag har.
Nä och efter det så ska jag ta och jobba som vanligt. Senare ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på eller med vem för den delen. Jag gissar på malin och karin och att vi inte kommer göra speciellt mycket alls! haha. Det visar sig!

Men puss på er!


Nya planer

Igår åkte jag, malin l, karin och tess ut till birsta. Vi började med att åka på silvan som har utförsäljning på allt. Passar vår ekonomi perfekt ;).. Jag och tess har nämligen bestämt oss för att måla vårt köksbord svart, så vi köpte sandpapper till tusen, målarfärg, lack, penslar osv. Så på lördag blir det målning för hela slanten. Sen åkte vi på ikea och där handlade vi bland annat en dörrmatta, badrumsmatta, tillbringare, servetter och sånt :) Så äntligen börjar det hända lite saker här hemma. Det går sakta men säkert. Det är så tråkigt när man vill göra så mycket men det finns inte en chans att man ska ha råd med allt på en gång.. Men nu har vi en plan iallafall. Vilka olika färgteman vi ska ha i rummen och sådär.
I köket kommer det mesta vara svart och vitt, badrummet kommer gå i vitt och gammeldagsrosa, båda hallarna är väl svart och vit och vardagsrummet har vi inte riktigt kommit fram till. Våra soffor är röda, men vi tänkte komplitera det med lite svart & vitt där med.. hehe, fan vad mycket svart och vitt det blev nu då.
Men det blir nog riktigt snyggt








När vi kom hem från birsta så vandrade vi på hemköp för tess skulle köpa havregryn.. När vi var där så bestämde vi oss för att gå på Olles o käka. Haha, vi är så sämst på att försöka vara ekonomiska så det är sjukt! =D men det var verkligen värt det och när vi går ut och äter sådär så får vi lite tid tillsammans också :) Vi har blivit så dåliga på att göra saker tillsammans sen vi flyttade ihop. Men nu så försöker man tänka lite på det och det är supermysigt när vi gör nåt :).. Efter vi hade käkat så gick vi hem och kollade klart på Bodyguard, och jag somnade såklart.. ;) men det innebar att jag fick sova cirkus tio timmar inatt och det var behövligt!

Jag bara älskar min lilla therese johansson

Grattis min älskade

Idag fyller ingen mindre än Sara år! :) Stort grattis till hela 21 år.
Hon ska komma till mig på lunchen och så ska vi äta tårta :) supermysigt

Haha, en rätt ful bild på oss för ett par år sen! massa kärlek

090217

Då var man precis hemkommen från jobbet! Fick stå själv från klockan två till sju.. utan varken rast eller lunch. Men det gick faktiskt bra, tack vare sonja tror jag. Man måste ju faktiskt få prata av sig lite under dagen, annars dör man av uttråkadhet. Iallafall jag.

Nu ska jag ligga här i sängen och titta runt lite på internet, sen tänkte jag ta och plocka ihop lite på mitt rum och försöka få till det lite snyggt.. sen ska jag ta och möta upp malin och karin för att hyra film, bodyguard tror jag det blir! var en massa år sedan och jag har för mig att den ska vara bra, så why not liksom.

Sen blir det väl till att sova efter filmen, ska nämligen ta och öppna imorgon eftersom Åsa är sjuk och jenny är i skolan på förmiddan.. Men det kan vara skönt att öppna, för då ska jag ta och höra med mamiiii and papiiii om jag kan få låna bilen så jag och mina girls kan åka ut till birsta för att gå på ikeeeea! känner för att shoppa nåt nytt och snyggt till min suuuuuperfina lägenhet.... snart iallafall... hehe

Sen tänkte jag dessutom ta och uppdatera er på lite annat.. men det kommer sen!


från min malin

Idag så skrev min älskade Malin.L i sin blogg om sina vänner.. och det här stod det om mig:

Diana: Klickade jag med från första stund. Hon är verkligen min själsfrände. Hon finns alltid där och är en sann vän. Går det en dag utan att jag träffar henne så känns det konstigt. Hon har redan blivit en mycket värdefull person som kommit mig mycket nära. Hon har även blivit en av mina bästa vänner.

Jag måste säga att jag känner allt hon skrev där och en massa mer tillbaka! Massa kärlek till dig min älskade vän!


I will always love you

Med Whitney houston sitter jag och miss L och lyssnar på nu! Våra ljuva stämmor sjunger med och gör så att låten bara blir bättre........ stackars mina grannar! haha

Idag är det alla hjärtans dag, och jag ska spendera den till en början med Tess och Malin larsson, vi ska strax ta och laga lite middag och bara mysa en massa! :) Sen åker t till cattis och jag och m ska sitta här och dricka lite, sen ska vi ut =)!

Vart en liten utgång igår också, men den berättar jag mer om någon annan dag =P..
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa med middagen.
Ses i dimman ;)


arg.................

Nu är jag riktigt förbannad!! jäääääävla skit!!!!!!!!!!!!!

min feta sambo

Hej!
Jag har nyss ätit middag. T lagade mat åt mig, nämligen köttbullar med stuvade makaroner. Det var smarrigt! Jag och också packat ner lite saker i kartonger som ska ner till källaren.. när jag orkar ta mitt feta arsle och bege mig ut till hallen för att fortsätta packa. (Hahaha)
Jag får tjata hela tiden på den där lata feta kossan som ligger i soffan som en soffpotatis! Hon har bara lökat hela dagen, och när jag kom hem från jobbet så ligger den lata jäveln och sover!!!!! SOVER, jag får försörja vår lilla familjjävel, medans hon ligger och sover hela dagarna! herregud, är det såhär det ska vara? haha. Nä, men mitt lilla T känner sig hängig idag, och då får hon löka på soffan, faktiskt.
Nu ska jag ta och tjata på hon lite så det händer grejer här. Det värsta är att jag kommer att vara livrädd när vi ska ner till källaren. För hallå, vi bor faktiskt i ett jätte gammal hus, så det spökar GARANTERAT.... ouh.. Jaja, det visar sig väl om jag överlever eller ej.



Prött

uh

Ja, då var man hemma efter _VÄRLDENS_ tråkigaste dag på jobbet. För fy fan vilken otroligt seg dag. Har inte hänt mycket alls. Det enda positiva var att luncha med sara :) saknar henne! Men snart fylls hon år och då blir det partaj för hela slanten.

Nu sitter jag och svarar på frågor om mina vänner på FB och ska snart ta tag i förrådet. T ligger och vilar, men jag tänkte tjuvstarta. Innan det blir allt för sent. Annars blir det inte mycket ikväll. Måste lägga mig i tid så jag kommer upp imorgon. Börjar nämligen redan halv tio.. Har inte gjort det på evigheter. Usch vad trött jag kommer att vara.. men efter jobbet så kommer jag iallafall att åka och gratta Dennis som fyller hela trettio år :).. smörgåstårta o grejer! mums.


Så var det dags

Nu ska jag ta och kila till jobbet. Känns helt okej att jobba idag, fick nämligen mitt lönespec. Wiho, fick bra lön den här månaden, vilken verkligen är välbehövt! Jag räknade ut vilka utgifter jag skulle ha den här månaden igår, och det är över 8000 kr.... Fuck! Jag som ville sätta i löshår. men men, maybe maybe.
Nä, nu måste jag gå strax. Jobbar med min bästaste kollega idag:) vi har inte träffats sen i ja, onsdags? Jag har ju varit en massa sjuk..
Så vi har nog en hel del att uppdatera varandra på ;)..
Sen efter jobbet så ska jag och T packa ner massa saker från "garderoben/förrådet" här uppe i lägenheten ner till källaren! Kommer bli skönt att faktiskt kunna röra sig där inne, det var inte igår direkt. höhö

Pöss

Torsdagen den 5/2

I torsdags så åkte jag till min farmor och farfar som bor i timrå. Och där träffade jag mina älskade syskon från stockholm, Denise och Aurora. Sistnämnda hade jag aldrig ens träffat. Och fy vad söt dom är. Jag verkligen älskar dom. Nu saknar jag bara pappa en massa. Måste verkligen åka dit nåt så fort jag får ledigt så jag kan träffa honom:)..
Mer hände nog inte på torsdag.


Fredagen

Föresten, i fredags mådde jag ju riktigt dåligt, låg hemma hela dagen och bara mest tyckte riktigt synd om mig själv. Men sen kom mamma och pappa hit och bjöd mig på mat, andré tittade in en sväng och jag proppade en massa ipren, och vips, så mår man riktigt mycket bättre. Så jag hängde på tess, malin l och nathalie till olles där dom åt :) .. och vet ni vad. Daniel från skilda världar var DJ där! Och fyförihelvete vad charmig han är! Okej, han heter Bengt i verkligheten, men fy vad fult namn på honom, det liksom förstör.. Så jag kallar honom Daniel! Han spelade en massa bra musik och vi dansade hur mycket som helst.
Såklart så ångrade jag väl det på lördagen när jag vaknade upp och mådde inte direkt bättre... Men vadå, jag är faktiskt bara nitton år!! jag har inte lärt mig sånt här än! haha


Ett tag sen

Ja, fy o faro vad dålig jag har varit på att uppdatera. =P

Nu har jag precis vaknat iallafall..  sov över lite, om man tänker på att jag hade tänkt kliva upp klockan tio.. hehe, men vad gör man inte.
Nu tänkte jag ta och försöka slänga ihop nån enkel frukost och sen ska jag försöka hinna ta en prommis innan jobbet. Lär aldrig hinna, men ska försöka iallafall :)
Och idag ska jag luncha med min älskade Sara! Hon hade mycket att uppdatera mig på, så det ska bli riktigt roligt.


Den här bilden knäppte sara på mig för hundra år sen?;) haha, nä men iallafall tre! love

...

Ja, nu var det ju så att jag blev sjuk i torsdags. Har liksom inte haft ork riktigt till att skriva, nog för att jag inte har upplevt nåt riktigt intresant! haha, kan dock berätta några små saker som hänt under helgen lite senare! haha..

Just nu sitter jag och är sjukt nervös, ska träffa mig chef från CG snart för första gången. Vad ska jag ha på mig? Vad ska jag säga? Kommer hon tycka att jag inte kan nånting?
Som sagt, sjukligt nervös.

Nä, nu måste jag ta och välja kläder med omsorg, sen sminka mig sådär precis lagomt och sen slänga i mig mat.
Hörs senare!


Sick

Ja, sååååklart så har man gått och blivit sjuk. Jäkla skit också!
Igår var jag ledig, idag skulle jag ha jobbat, men stannade hemma. Och förmodligen blir det så imorgon också.. Jag får ångest av att vara hemma. Dels för att jag fan inte har råd med det, och för att det blir jätte knöligt för dom på jobbet.
Men men, man kan ju inte rå för att man blir sjuk, och det är faktiskt bättre att verkligen kurera sig istället för att försöka gå och sen visar det sig att man bara blir sjukare.

Nu har jag precis plockat ihop lite här hemma och ska lägga mig på soffan och kolla på satc.. perfekt när man är sjuk.
Senare måste jag nog åka till citygross och jobba.. fan.

Ha det fint.

kyklingsoppa..

Det fick bli kykling soppa.. Den var väl inte speciellt jätte god måste jag erkänna.. men den går ner =) sitter här med den nu =)!
Och ikväll blir det träning, sen kanske bio =) Supermysigt!

Hurry curry

jävla skit blogg! går fan inte o lägga ut bilder!!

=)

I födelsedagspresent fick jag bland annat ett strykjärn av mamma. Men det är så spårlöst försvunnet så det inte är sant! Jag har letat och letat och letat, men nä. inte ett enda spår av det. Okej, vi bor i en stor lägenhet, men SÅ stor kan den väl inte vara? det är trots allt bara en tvåa.
Jaja, jag får väl  ha på mig en skrynklig skjorta... kul

Nu måste jag skynda mig att komma på vad jag ska käka, för jag måste börja med maten, och verkligen börja fixa mig! Det är inte lätt att jobba i en butik ibland.

Juste, imorgon ska jag förmodligen träffa mina systrar, den ena har jag inte ens träffat än, hon är bara cirkus 2 månader! Hur sött är inte det! Vi ska till farmor och farfar.
Nåja, dags att sätta igång.

Som en helt ny människa!

Ja, jag är som en helt ny människa.. Jag tror att Malin.L har smittat av sig med sin perfektionisthet, inte för att jag har blivit en perfektionist, haha, absolut inte, men jag har börjat fixa och trixa och städat nästan hela tiden! Som idag, jag tvättade... bara det är ett framsteg för jag hatar nämligen att tvätta. Det är sjukt tråkigt och så tar det sån jävla tid för kläderna att torka. och inte nog med att jag tvättade, jag vek och la in kläderna i garderoben på en gång. Jag lovar, det är fan första gången! haha.. Annars brukar dom hamna på sängen och sedan på golvet när dagen är slut.. Eller så ligger dom kvar i tvättkorgen och ja, då kommer dom aldrig upp och hälften blir aldrig använt förns nästa tvätt igen.. och ja, en ond cirkel!
Och det konstigaste av allt, det är att jag faktiskt vill städa. Eller, inte just städa, men jag vill att det ska vara snyggt här hemma och det blir ju inte det direkt av sig själv.. :)



Jag känner mig som en helt ny människa!

Ny dag, nya tag!

Igår så gick jag och la mig alldeles för sent, och imorse klev jag upp alldeles för tidigt! Redan klockan sju var jag uppe och hängde tvätt! :| Jag var smart och tvättade först en maskin igår, hängde den, tvättade en maskin till, lät den bara ligga, och så imorse var den första tvätten torr och då hängde jag den andra som nu också är torr! =) Så sista tvätten för den här omgången ligger i maskinen nu, och det är lakan och sånt tråk! Sen har jag kanske bara två-tre maskiner kvar med kläder =) men för att tvätta dom måste jag köpa tvättmedel... såklart.

Nu tänkte jag ta och göra iordning frukost, försöka planera vad jag ska äta till lunch, och fortsätta städa  undan här. Jag drömmer konstiga drömmar på nätterna, känns jätte verkliga, men icke. Kanske för att jag är ovan att sova här i "mitt sovrum i vardagsrummet".. jag vänjer mig nog snart.

Nä, nu blir det frukost och vika tvätt..
Tycker inte ni också att det absolut roligaste med tvätt är att försöka matcha strumporna?....... not.

gotta work work

Ja, då var man hemma från jobb och träning! Haha, vart en liten pinsam situation idag på gymmet, men det bjuder vi på ;)..
Och snacka om att jag hade tur! imorse när jag skulle boka tvätttid, så fann det inte en enda jävel som passar mig eftersom jag jobbar så sent! Men så kollade jag in i tvättstugan, och vips, ingen tvättar! så nu slängde jag nyss i en maskin och såklart tar tvättmedlet slut istället.. suck! men jag har så jag kan slänga i vit tvätt iaf! och vadå, det borde ju fungera med vittvättmedel på färgiga? eller?

Nu kommer snart T hem med nåt sött! muuuums!

En mycket speciell vän

Det finns en tjej som det känns som jag har känt hela mitt liv, fast så är det ju inte riktigt.. Vi lärde känna varandra i sjuan, i åttan blev vi riktigt tighta och insåg nog att vi helt enkelt hörde ihop. Hon var min allra bästa vän. Vi var som handen i hansken, kompliterade varandra på precis varenda liten grej, hade samma humor, gillade samma musik, ville vara med varandra varje sekund som gick av dygnet. Vi hade samma intressen, vi bodde praktiskt taget med varandra ett tag! Och var man inte med varandra så kändes det tomt och jag kände mig vilsen. Vi har varit med om både roliga och tråkiga saker med varandra, vad som än har hänt så har hon alltid stått vid min sida, och jag hoppas att hon känner desamma med mig. Det hände en del grejer som gjorde att vi kom ifrån varandra. Men vi tog oss igenom det, även om vi inte umgås lika mycket och pratar lika mycket nu, så vet jag att jag kan ringa till henne klockan tre på natten om jag behöver prata, jag kan komma och knacka på hennes dörr om jag känner mig ensam och ledsen, eller bara om jag vill träffa henne. Jag vet att hon finns där och ställer upp till hundra procent om det skulle vara något. Även om vi inte har pratat på en månad så kan vi ringa till varandra och det känns precis som vanligt, man bara börjar uppdatera varandra på allt som hänt under tiden vi inte har hört ifrån varandra.

Hon var min allra bästa vän och kommer alltid att vara det. Hon kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta, och förhoppningsvis så kommer vi känna varandra hela livet och aldrig tappa kontakten.

Jag älskar dig Lina!


Måndag & tisdag

Ja, igår så gick jag och M hem till mig och städade och fixade på! =) det vart riktigt bra. Sen gick vi och tränade alla girlsen! körde rätt hårt. Efter det så gick jag o t hem och hon åkte och pluggade och jag fick besök av odelind! =) vi såg på tv hela kvällen och bara mös! =)



Och idag, ja, då kan jag säga att jag inte hunnit med mycket.. Tänkte klä på mig och fixa mig nu lite sådär innan jobbet. och sen tänkte jag försöka plocka undan så mycket jag hinner med här hemma. Jag och T satt och funderade i natt på hur vi skulle kunna få till det här, vi har väl några små idéer, men allt tar sån tid och kostar en massa pengar.. Jag vill att allt ska bli klart nu och vara super snyggt! Men men.. Nu måste jag öka takten om jag ska hinna med mig.. =)



Hörs later! Puss

Söndag

Ja, söndagen bestod av bakfylla, inte riktigt lika illa som jag borde ha fått, men ändå bakfylla!
Jag och M.larsson åkte på donken och käkade! åkte hem till henne, slöade och tog en välböhvlig dusch!
Sen åkte vil till hemköp i granlo för att handla lite saker till tacos som vi hade bestämt att vi skulle käka till kvällen! :) handlade lite annat gott också =) sen åkte vi och mötte upp papie som skulle få tillbaka bilen, så han skjutsade hem oss till M. Vi började med tacosen nästan på en gång och vräkte en massa =) gott var det!
Sen slöade vi en massa mer, såg på the holiday och grät en lite skvätt! haha.
Sen gick vi och la oss och sov ut riktigt länge! =)


Lördag!

Lördagen var den roligaste kvällen på länge faktiskt.

Det börjar med att jag jobbar då, sen kommer papie och hämtar mig, för jag har lovat dom att jag skulle skjutsa dom till något ställe, sagt och gjort, kommer hem till mig runt halv åtta, duschad och klar! Då sitter redan Tess, malin L och martin här och dricker lite. Så jag joinar dom :) och jäklar vad jag måste ha varit törstig, för jag hann  med att dricka 4 cider på en timma! haha, juste, malin o kom också där nångång efter mig.. =) Så vi tar och vandrar upp till laserhallen för att fira micke med bubbel och bastu badning! Och fy i helvete vad roligt vi hade det! Vi var runt 15 pers som firade honom! =) Och en sak kan jag lova, att det är sant de dom säger, alkohol + bastu/jacuzzi = aspackad! haha, jag satt och skrattade precis HELA kvällen, vart riktigt full, gjorde sjukligt pinsamma saker, ramlade tusen miljoner gånger, var ute och rökte i bikini i 10 minusgrader, ja you name it!
Skönt att vi var ett jäkla bra gäng så man behövde ju inte riktigt skämmas.. haha, men jag gör det ändå! haha!

Nä, sen skulle vi börja röra oss, men då kom födelsedagsbarnet och sa att han hade fixat lazerdoome (el vafan det heter) så då sprang vi runt där inne aspackad allihopa i bikini/badbrallor! hahaha, kan säga att jag vann inte den här gången... utan det gjorde malin L (;

Nåja, sen när det var klart så klädde vi på oss, vandrade hem till mig för att hämta lite grejer och byta om och sådär, sen insåg man (iallafall jag) att jag var alldeles för full för att ens försöka sig till krogen. haha, så jag, malin L, martin och andreas gick till kebabcity och käkade! gott som fan var det!
Sen gick vi hit och sov! vilket var välbehövt!

Har inga bilder från lördagen tyvärr, eller vad säger jag, det är sjukt bra att det inte finns nå bilder! hahah, annars vet man aldrig vad man hade fått sett!
Hittade en bild föresten!



haha, stringkallingar som gick upp över axlarna.... behöver jag säga att hela paketet hängde ut? hahaha

Fredag

Sådär, jag lovade egentligen att ni skulle få höra på om min helg igår, men det vart aldrig tillfälle för det. Så här kommer det nu istället =)

Fredagen innehöll träning på morgonkvisten, jobb, och sedan vart det en liten spontangrej, så då vandrade jag, tess, malin l & malin o till viktoria och åt middag där och tog oss en cider =), det var riktigt mysigt! Så efter vi hade ätit klart så vandrade vi hem till mig och t och fixade klart det sista med rumsbytet.. Och när det var klart så kände vi för att fira ;) Så vi vandrade vidare till svenssons och tog oss en cider där med =) dock var det så mycket folk där, så man fick ingen sittplats, och då kändes det inte roligt att stanna kvar. Så vi skulle vandra vidare, men vart lite oense om vart vi skulle, så det slutade med att Malin L och tess gick hem till sitt och la sig för att sova. Men odelind och jag kände inte riktigt för att sova, så vi gick hem till Alex som hade förfest :). Väl när vi kom dit vart vi bjudna på nån öl, skrattade ihjäl oss åt alla roliga saker vi fick höra, och så fick jag dessutom låna ett verktyg som jag verkligen behövde! haha. Tillslut så gick vi till Irish i alla fall, där vi hade tur och fick ett bord. Jäkligt roligt hade man där också. Allt beror på sällskapet på det stället tror jag.. =P Klockan gick fort och dom stängde igen, så då var det bara till att gå  hem och lägga sig i alla fall.. Men det var tur, för det var jobb dagen efter! höhö.

Det var min fredag :)








Höhö, de enda bilderna som togs i fredags.. tyvärr.

Träning onaturligt tidigt på morgonen....

Ja, imorse så vart man tvingad upp ur sängen av el tesso, för vi hade bestämt att vi skulle träna core kvart i sju på morgonen! Det är fan onaturligt så tidigt, jag vet att min kropp den fungerar fan inte då... För inte nog med att jag var super trött på träningen, när vi var på väg hem så RAMLAR jag och slår i smalbenet i väääärldens isklump! ont som fan gjorde det.. fan vad less jag vart då, och det gör faktiskt ont nu också efter tre timmars sömn! haha

Nu är det dags för mig att göra iordning foood, sen jobba som vanligt! Efter jobbet blir det nog filmkväll med girlsen, iallafall en miss larsson.. (;

Nä nu väntar jag ett samtal från min far, han ville prata med mig... undra om vad? =o har jag gjort något dåligt? eller något bra? haha, han är så svår att förstå sig på genom sms!

Förstår inte vad det är för fel på bloggen, men det här skulle publicerats i fredags.... ni får det nu helt enkelt! :)

=)

Ja, vilken jäkla helg jag har haft! Massa äventyr och ja.. en helt fantastisk helg! Men mer om det får ni veta imorgon, för nu är jag hos larsson och vi har precis kollat på the holiday och nu ska vi ta och hoppa ner i sängen och soooooooova, hela natten lång! OCH hela morgonen, riktigt sova ut! (;

Mer om helgen imorgon. Godnatt!