Heeeej

hej bloggen!
Det var ett tag sen jag skrev. Har nämligen legat helt död i stort sätt hela veckan. Igår började jag må bättre (ingen feber) och det var helt underbart. Så jag packade min första kartong igår, 1, one, en... ja. Som ni kan säkert kan tänka er så har jag en hel jäkla del kvar.. Och tiden den bara rinner iväg..
Iallafall, jag och malin åkte på svinflunsan.. Hade alla symtom förutom diarré.. fun! Det värsta var när jag kräktes så jag inte kunde andas. Då, då trodde jag att jag skulle dö på riktigt. Och malin hon stod bakom mig och strök mig på ryggen. Det kan man kalla vänskap! haha
En annan sak det här med flunsan är att man smittar, tror ni det är roligt och sitta fast i en lägenhet som varken har soffor eller köksbord?? Ne. Det är inte så jäkla kul. Jag och malin drog min säng till TVn och har legat framför den hela dagarna. Men nu smittar jag bara i en två dagar till, sen ska det inte vara några problem.
Idag har jag tänkt att packa det mesta. Jag måste. Det är lika bra att få det överstökat liksom.
Imorgon ska jag på ett möte på jobbet och sen ska jag fortsätta isolera mig och packa... packa packa packa..
Sen blir det packa upp packa upp packa upp.. shit! =P

Iallafall, vi flyttar in lördag eller söndag. Sen åker Malin till hällefors på måndag och lämnar mig ensam tills på torsdag.. TACK! :( Hon måste hem och packa sina grejer plus att hennes pappa inte kunde flytta henne förns då. buhu. Jag som är så rädd här, hur ska det gå där borta?? =P Äh, jag klarar mig nog!

En till sak om flunsan, jag vaknar så inihelvete tidigt varenda jävla dag... Nu är jag riktigt trött på det här, för alla andra vill ju sova, och vart ska jag ta vägen? Sätta mig i sofforna?? Ja juste ja, har inga! Sätta mig i köket? Nej men justeja, finns ingenstans o sitta där.... uh. Tror Malin hatar mig idag för att jag vaknade så tidigt, det lät som så när hon frågade om jag inte kunde sätta mig i sofforna om jag nu skulle sitta vid datorn... lillen hade glömt bort att det inte finns några:P haha

Ne, nu vart det här ett jäkla långt inlägg och tråkigt för den delen. Men ja, ha en bra dag allihop.


Suuuuuk

Hej bloggen
Förlåt att jag har varit lite frånvarande.. Har haft rätt mycket på G.
Iallafall...
Nu ligger jag i rasmus säng hemma hos mamma. Skulle hit och tvätta igår, och jag kände mig riktigt sjukt... Tog tempen och självklart hade jag feber. Så jag orkade inte åka hem, för jag skulle behöva lämna bilen hos morfar och gå superlångt.
Idag mår jag ännu värre. Har 39.4 grader i feber, helt jävla sinnes. Jag är typ död. hehe
Jag skulle tippa på att det är svinis. Malin ligger också lika sjuk.. :O
Jaja, finns inte så mycket man kan göra åt saken.

Ska uppdatera er mer om helgen och så senare.
Pussis

Städa städa städa...

Hello!

Idag har jag jobbat, riktigt kul var det faktiskt, iallafall lite senare på dagen då det började rulla in lite people!
Nu har jag precis kommit hem, ska ta tag i lite städning, för om 40 min så har vi en visning... börjar bli lite tröttsamt.
Iallafall, snart ska jag hämta min blivande kombo på midlanda. Sen ska vi handla tacos och se idol :) Och kanske börja packa lite... Nej, jag har inte gjort det än.. hehe

Jaja :D måste ta tag i det här nu. Pöss!

Today

God natt världen

Ikväll har vi haft två visningar, en av dom verkar intressant. JAG VILL BARA FÅ ETT SLUT PÅ DETTA NU.

Iallafall, idag har jag jobbat heldag, 09.15-19.15.... usch vad trött jag var på slutet. När jag slutat så kom morfar och hämtade mig och vi åkte ut till birsta. Gick på ÖB och handlade en massa rengöringsgrejer, så jag kan städa ur den här jäkla skit läggan! haha, nä jag älskar den, men just nu vill jag bara bli av med den! Vara klar med allt, inte behöva packa.... Nån som har lite flyttkartonger att låna ut??
Jag (läs morfar) har köpt fyra flyttisar, men det räcker ju inte långt...
Imorgon ska jag börja rensa i skåpen osv.. Så det börjar bli klart, typ städa bakom spisen........ usch, jag vill inte.
Malin L kommer ju imorgon också, så då ska jag försöka få henne att övertala mig att slänga lite kläder. Kommer dock inte gå så bra med tanke på att jag inte kan slänga en pinal, inte ens om det är trasigt eller nåt! Herregud, sperationsångest ;)

Jaja, nu _måste_ jag sova.
God natt!

Mallan

hello!

Har precis klivit upp, ska slänga i mig lite frukost och sen kila till jobbet.
Idag kommer Malin O hem från norway, vi ska luncha klockan ett :) ska bli supermysigt!
Anyway, nu måste jag skynda skynds skynda. Idag jobbar jag heldag at work. Wohooooo!!!!! Det bästa som finns....

Hejdå

...

Tjenis penis!
Igår sålde vi vårt köksbord, det var ju najs!!
Nu ligger jag i sängen och just kommit hem från jobbet, snart kommer det några som ska kika på lägenheten. Vi håller tummarna att det är någon som vill ha den.

Jaaaniii, nu måste jag kila. Hare!

Hehe

Godmorgon

Idag är jag lite less, har nämligen inte kunnat sova på hela morgonen :P och vadå? Det har ju aldrig varit ett problem förut, att sova alltså...
Jaja, tänkte att jag lika gärna kan se ett gossip girl avsnitt innan jag kliver upp :)
Idag jobbar jag med chefen, jag jobbar ända till klockan sju. Och efter, då ska ska ska jag börja rensa här hemma. jag måste.
Jani, annars då?
Inte hänt så mycket sen igår kväll, somnade på soffan ett tag och klev upp runt 2 och gick o la mig i sängen. haha, intressant va!

Näääää, nu blir det gg, hörs!:)

allt bra!

God kväll hörrni :)

Just nu har jag bosatt mig i soffan framför vänner. Kom hem för ett litet tag sen.
Gick superbra att skriva kontraktet och sådär, vi satt och snackade lite. Sen vandrade jag förbi hos morfar och snackade lite med dom, mest bara myste på:)
Sen vandrade jag hemåt. Juste ja, tog tid från jobbet till nya lägenheten, i lagom takt så tar det exakt 15 min. Perfekt :) Nu tar det bara typ 5, men det kommer bli riktigt skönt med några små promenader då och då!
Ne, nu blir det snart sängen.

Pussis!


Ih!

Nu är det snart dags för mig att sätta på mig mp3n och vandra boröver till mina blivande hyresvärder! Ska nämligen skriva kontrakt ikväll :)
Var nyss två tjejer här och kikade på lägenheten, vill bara hitta någon som vill ha den nuuuuuuuuu! Så man slipper tänka på all skit :P Hade varit skönt med lite extra cash dessutom...

och på tal om cash, någon som har en vänlig själ och känner att ni vill skänka mig en ny mobil? Min har nämligen börjat starta om sig miljoner gånger om dagen och hänger sig hela tiden, och allra helst när jag pratar i telefon, så jag inte hör ett skit! Kulllllllllllllllllllllllllllllllll

Jaja, nu ska jag gå och krama på tessi lite =)

Puss!

Söker du lägenhet?

Någon som söker lägenhet?
Isåfall är det bara att höra av er så kan ni få komma och kika på vår tvåa på storgatan.
Den är på 92 kvm och kostar 5945 kr i månaden.
Inflyttning är 1 november.
Det är bara att höra av sig om ni vill komma och kika på den, eller om ni har några frågor :)

Nighty

God kväll

Nu ligger jag i sängen och tänkte titta på ett gossipgirl avsnitt, men jag har sett alla, det nya avsnittet släpps inte förns imorgon... tröttsamt!
Iallafall, imorgon ska jag på medarbetarsamtal, hoppas det går bra :)! Så klockan elva ska jag vara på jobbet. Bäst man kommer i tid, eller var tror ni? haha

Sen ska jag väl hem och städa lite, och kanske börja typ rensa garderoberna... Kan ju vara bra att börja nånstans, så man inte bara slänger ner allt i en säck och sen bosätter det sig i den nya lägenheten också... Jag måååååste rensa!

Ne, nu blir det till att sova. god natt världen

...............

Tjabba =)
'idag har jag jobbat, gick bra :)
nu har jag, t och j nyss käkat och ligger i soffan och kollar på gossip girl =)
jaja, har lösnaglar så det är skit jobbigt att skriva :P

puss

work

nu kilar jag till jobbet, berättar om gårdagen sen! puss

Nu

Tjabba allesammans!

Nu har jag jobbat, det var riktigt kul. Hade rätt mycket kunder och dom var riktigt trevliga idag, så då blir det extra skoj att jobba! =D
Nu är jag precis hemkommen, ska ta och byta om till mjukisbrallor och en tisha och sen dra igång med den sista städningen. Sen blir det en dusch och sen kommer nog folket! :D
Såååå, nu blir det öka öka öka

Hööööööööööörs sen!


...

Nu sticker jag till jobbet :)
Ses senare!

seg

Nu sitter jag här och gruvar mig för att göra mig iordning :P Fan! Meeeen, nu ska jag köra igång.
så, vi hörs senare! :D
Jobbar från tolv till tre :)
Pussis


Morning

God morgon :)

Idag är jag relativt pigg, dock har jag något slem i ögat (sorry, vet att det låter riktigt snuskigt) som irriterar mig. Och jag får inte bort det heller. Skulle haft lite saltlösning eller något att spruta i ögat.
Jag har precis klivit upp, tänkte komma in på jobbet en halvtimme tidigare idag, så jag får sluta klockan tre istället. Då hinner jag hem och städa köket och duscha och fixa mig och faktiskt ha god tid på mig. Det värsta jag vet är ju att stressa innan en utgång..
Åh, jag är så taggad för ikväll. Det ska bli riktigt skoj. =)
Nä nu ska jag följa med tess ner (hehe) hon ska nämligen till jobbet.
Hörs senare, pussi


Städat :)

Nu är det nystädat här hemma :)
Har köket kvar tills imorgon, orkar verkligen inte ställa mig och plocka ur och i diskmaskinen.
Snart blir det sängen, jag och tess tar oss ett glas vin just nu och njuter av den goda doften.
Jag är riktigt peppad inför imorgon och det kommer att bli så jäkla kul!!

Nä, nu ska jag ta och börja förbereda mig inför sängen. Sov gott

MUSIK

En låt jag har fastnat för lite nu, är Eagle eye cherry - save tonight !
Blir på riktigt bra humör av den! Snaaaart blir det städning och musik på högsta volym...

...tänkte be om ursäkt till tess och mina grannar i förväg ;)..... SORRY


:)

Hejsan allesammans!

Som ni vet började min dag väldigt tidigt, när jag kom hem så kollade jag på gossip girl istället för greys... När jag hade kollat klart, så mötte jag upp morfar och vi gick och lunchade. Jätte mysigt! Efter det så gick jag på jobbet, jag och åsa har haft en jätte mysig dag. Vi har laddat inför imorgon som fan! Jäklar var kul det ska bli!! '

Efter jobbet så mötte jag upp Tessi och vi gick på waynes och fikade :) myys!
Nu sitter vi framför Idol, efter det så ska jag ta igång med en stor städning, kan behövas. haha

Jaja, hejdå!

Tidig morgon

God morgon mina kära friends!

Idag klev man upp klockan fem, FEM, fattar ni? Ne, inte jag heller..
Jag skjutsade ut malin till midlanda, trodde vi skulle dö för att jag inte såg ett smack. Vindrutetorkaren var trasig, och det regnar ju inte lite...
Men vi överlevde, vinkade av henne och sen åkte jag hem till mina päron. La mig på soffan tills dom vaknade, sen satt vi och snackade lite och sen skjutsade papie hem mig.
Nu ligger jag här i sängen och tänkte se ett greys avsnitt :)

Jaaaaa, annars har väl det inte hänt så mycket sen sist jag skrev.. hehe, mitt hår är lila. det är ju kul.... eller så inte.
Men snart blir det rödare, hoppas jag.
mmm, men nu ska jag kika på greys.

Puss

En mer sansad Diana

Nu har jag lugnat ner mig lite...
Jag och malin var och kollade på lägenheten när hon hade kommit hit, hon gillade den jätte mycket! Så det var ju kul! Sen åkte vi och storhandlade på Willys och sen åkte vi till biteline och käkade.
När vi sitter där och vräker lite pizza så ringer min telefon. Det är Linus. Linus är hyresvärd/fastighetsägaren i lägenheten vi var intresserad av.
Han säger att den andra tjejen dom skulle träffa (som sagt, idolaudition... hehe) hade en sjuk unge och kunde inte komma. Jag var helt bombsäker på att han skulle säga att vi skulle bli tvungen att vänta tre tusen år till innan vi får höra hur det blir. Men så var inte fallet. Han sa att vi får lägenheten. Han tyckte att jag verkade var en schysst tjej och då borde ju Malin vara det också! :D
Jag kunde inte få fram ett ord. Jag bara satt och ni vet det där ljudet, iiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhh, haha. Sjukt pinsamt sådär i efterhand. Men jag kunde inte säga ett smack, det jag fick fram var "Jag är sååååå glad!!!!!!"
Iallafall, vi bestämde att vi skulle skriva kontrakt i helgen eller veckan. Och inflyttningen är 1 november.

Vi la på luren och jag kunde inte sluta le! Så underbart, en jätte fin lägenhet, bra hyresvärdar (vad det verkar som iaf) och bra läge! Kan inte bli bättre.

Så nu dom närmaste veckorna så ska jag packa, packa & packa.... Ska bli riktigt kul ändå. Dock har jag ett litet problem.... Jag kan inte slänga saker............ men jag måste!

Haha, vill ni veta vart jag sitter just nu??
I badrummet, malin duschar, och hon ville ha sällskap. Haha, snygg syn! (;
Vi har nyss färgat håret också föresten. Har inte sett hur det har blivit än, men det blev säkert finfint.
Imorgon blir det till att kliva upp klockan fem, då ska jag nämligen skjutsa malin till midlanda..... Jag kommer att vara helt d.ö.d

Nu ska jag blåsa håret. Have fun!


..........

Hej allesammans!!!!

Jag kan bara säga att.....

JAG HAR ETT ASBRA BESKED!!!

VI FLYTTAR SNART, JAG OCH MALIN, 1 NOVEMBER, KOMBOS!!! JA you name it!!!! :D

IIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Så glad är jag!! haha

nu blir det hårfärgning!!!
PUSS

Nighty

Justeja! Jag och Åsa ska gå på stan imorgon och kolla efter nåt snyggt vi kan ha på oss på lördag :)
Har ju nämligen lite party med jobbet då! Ska bli skit kul!
JAja, nu blir det till att sova.

Gooooood night!!

VÄNTAN..............

Jaha! Då var man på det där "mötet"...
Dom skulle träffa en annan tjej imorgon, och på fredag eller lördag, absolut senast söndag, skulle vi få veta...

JAAAAAAAAG VIIIIIIIIIIILLLLLLLLLL JUUUUUUUUUUUUUU VEEEEERKLIIIIIIIIIIIGEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!11 buhuuuuuu

Hoppas att jag levde upp till förväntningarna och att dom lägger mig i minnet!
Det är som värsta idolaudition, först visning, 15 pers hade kollat, och sen hade han valt ut 2, vilka var jag och den andra tjejen då, som får träffa fastighetsägarna, och sen ska dom välja vinnaren!! KOM IGEN,

VÄLJ MIG!!!!!!!!! (OCH MALIN SÅKLART)

Men ååååhhhh!
Alla vet vid det här laget att det här är det värsta jag vet..
haha
JAJA

.....

Jag borde vara nervös oftare! haha, jag vill skriva blogg hela tiden bara för att få ut min nervöshet, eller om inte annat tänka på något annat för en stund....

Vad ska jag ha på mig måntro?? JAG VILL JAG VILL JAG VILL!!! Kan ni fatta det eller??
Jag och malin låg i två timmar och pratade över telefon igår och planerade hur allt skulle se ut och sånt. haha, nördiga vi är. men det låter som om vi kommer att få det riktigt fint ;)
På tal om henne, hon kommer hit imorgon, dock bara över en natt, sen fortsätter hon sin resa till sin johan. Vi ska väl försöka slänga in en lägenhets titt då också, så hon får en riktigt bild av hur det ser ut. inte bara mina halvtaskiga försök till att förklara :P haha

Jajaaaaaaaaaaaaa! nu ska jag göra mig iordning tror jag. det är faktiskt bara en timme kvar tills jag ska vara där..

PS
Är det bara jag som hataaaaaaaaaaar reklamen på spotify??????

.....

Jag borde vara nervös oftare! haha, jag vill skriva blogg hela tiden bara för att få ut min nervöshet, eller om inte annat tänka på något annat för en stund....

Vad ska jag ha på mig måntro?? JAG VILL JAG VILL JAG VILL!!! Kan ni fatta det eller??
Jag och malin låg i två timmar och pratade över telefon igår och planerade hur allt skulle se ut och sånt. haha, nördiga vi är. men det låter som om vi kommer att få det riktigt fint ;)
På tal om henne, hon kommer hit imorgon, dock bara över en natt, sen fortsätter hon sin resa till sin johan. Vi ska väl försöka slänga in en lägenhets titt då också, så hon får en riktigt bild av hur det ser ut. inte bara mina halvtaskiga försök till att förklara :P haha

Jajaaaaaaaaaaaaa! nu ska jag göra mig iordning tror jag. det är faktiskt bara en timme kvar tills jag ska vara där..

PS
Är det bara jag som hataaaaaaaaaaar reklamen på spotify??????

Lina

Ps. Jag slänger en tanke på dig Lina... Jag beklagar..
I Love you

AAAHHHHHHHHH

snart gäller det!
Snart får vi besked (hoppas jag)
och jag är NERVÖS!!!

Klockan åtta smäller det.. Undra vad jag ska göra där? Får jag veta nåt? Ska dom fundra? Ska vi skriva kontrakt???
tusen frågor och inga svar!! aaaaaaah

nä, fytusan! det är det värsta jag vet, som sagt.
Nu ska jag ta och göra nåt vettigt av mig själv och sen kila bort!
Wish me luck!


work

Nu börjar jag jobba om 30 min.. Så jag ska snart börja att röra mig!
Jag känner mig trött och har ont. Men ändå glad och pirrig. ja ni vet, allt det där på samma gång.
Jag kan inte riktigt fatta det som håller på att hända. Om det händer.. Alla som känner mig vet att det värsta som finns för mig är att leva i den här ovissheten. Jag bara tjaaaaaaaaaaatar om det hela tiden. Jag vill ha raka besked! Haha. Snart trillar lönen in på kontot också, jag kan lova att den är efterlängtad! Verkligen. Men, om det nu skulle bli så att vi flyttar, ja då måste jag hålla i dom där fjuttiga pengarna hårt. Dubbla hyror och ja, you name it! Det är inte billigt att flytta direkt. uh.. jaja.

Ha en otroligt fin och bra dag hurrni!
Puss & Kram

What a beautiful day :)

God morgon mina vänner.
Idag har jag träningsvärk så det heter d u g a. I princip hela kroppen! Känns kanon!

Annars är jag väl lite nervig.. Snart förhoppningsvis så ringer hyresvärden till vår förhoppningsvis nya lägenhet och berättar att vi fååååår den!! Jag håller tummarna och allt annat man kan hålla!

Nu börjar Greys på tv, sen ska jag ta en dusch och fixa mig lite, sen vandra bort på jobbet. Ska förmodligen på en till visning idag också. Dock är den lite dyrare... så vi får se!

Jajaaaaaaaaaa, hare bra hörrniiiii


Godnight

Nu blir det sängen för moi.. Om jag nu kommer att kunna sova?
Jag lär ligga och planera och ha mig. Och det värsta lär ju vara att det blir nå strul och vi inte får den. Jag hoppas alltid för mycket!
Jaja, men sov gott mina vänner!
Btw. Besöksrekord idag!

Kanske en flytt om två veckor??

Nu är jag precis hemkommen igen. Har varit och kollat på en lägenhet!! Och det ser ut som om den kommer att bli  min och malins inom 2 veckor... AAAAHHHHHH dom ska bara kolla upp med vår ekonomi osv, som det lät som iallafall. :D

Alltså, det är en trea på 94 kvadrat! På södra järnvägsgatan. Inte alls så mycket längre bort än jag bor nu!
Kommer bli riktigt bra det här!:)
Men som sagt, man ska inte ta ut något i förskott.... men jag kan inte låta bli! hihi

Jaja, ville bara dela min lycka mer er!
 Haaaaaaaaaaaare bra!

Helgen i stora drag

Nu har jag och tessi varit på MC.
Det var fan riktigt roligt, och extremt jobbigt! Men fytusan vilken träning. Kommer nog inte komma upp ur sängen, och då är det för andra andledningar än att jag är trött, hoho :D Blir antagligen spinning imorgon bitti... får se. Det där med att kliva upp på morgonen är inte riktigt min grej.

Imorgon blir det jobb, 14-19, och jag ska jobba med min kära Ziri. Ska bli riktigt skoj. Sen vet jag inte riktigt vad som händer. Nåt skoj ska det nog bli :) Kanske ska höra med Linis vad hon ska hitta på, hon kanske vill mysa lite med mig? ;)

Jaaaaani.. annars då...

I fredags så var jag hembjuden till Angelica på lite middag. Hon har nämligen en kock till pojkvän, och inte tackar man väl nej till det? Han hade lagat rissoto & nå köttbullar i tomatsås liknande. Riktigt gott var det, och jag som är så kräsen.. hehe :D Vi satt och pratade en massa under kvällen över några vinflaskor, vart riktigt snurriga i skallen och åkte ner till stan. Där beställde vi vatten, som tur var, och kikade runt lite. Sen sa vi adjö till varandra och jag gick hem och sov.

I lördags så jobbade jag, sen när Ziri hade slutat jobba så möttes vi upp och vandrade till videoteket där vi hyrde twiligth och köpte en massa karra. Vandrade hem till hennes otroligt söta lägenhet och slog på filmen. Den är såååå bra! Sen när den hade slutat så satt vi och pratade i flera timmar! Jag verkligen gillar den tjejen. Hon är så go och söt och ja, underbar! :)
Tillslut var klockan närmare ett, och då vandrade jag hem till min kära sambo. Vi tog oss ett glas vin och sen drog vi ut på stadshuset. Var där i 1½ timme ungefär och dansade och snackade en massa skit, som vanligt alltså... ;)
Sen vandrade vi på kebabcity och köpte med oss mat hem, och sen vart det sängen återigen!

Ja, det är väl så min helg har sett ut i stora drag..
Nu ska jag och min tessi snart gå och fika :) häääärligt!

Ska för tusendegången säga att jag ska försöka bli bättre på att blogga. Jag har ju faktiskt mina nära och kära i norge som kanske vill veta vad som händer här hemma! Hehe! Saknar er ska ni veta!

Jaja, nu ska jag äta upp mina flingor sen kila. Have fuuuuun!


ruttna jag och malin på olearys i vintras :P

New life

Som min älskade tessi sa, det här är första dagen på mitt nya hälsosamma liv!

Det är nämligen så att jag, tess och josef har en liten tävling. Den som går ner mest i vikt och centimeter under en månads tid, den personen vinner! och vad den (Jag såklart...) vinner, det har vi inte just kommit på. Men antagligen blir det ett presentkort på H&M så man kan köpa sig något nytt och snyggt till sin nya slimmade kropp! haha

Jag la nyss på efter ett härligt samtal med min älskade Malin L. vi pratade om allt mellan himmel och jord, men mest om lägenheter. Jag ska nämligen på en visning imorgon, dock är det en fyra. Men ändå. Det kan absolut funka. Vi håller tummarna på att den är fräsch och sådär bara :)

Snart ska jag och tessi på MC (muscle challenge) på Ego, ska bli riktigt kul att testa något nytt! Det som känns riktigt pissigt bara är att jag har världens mensverk. Men det sägs att det ska vara bra att träna då...

Efter träningen ska vi hem och duscha och sånt, sen ska jag och tessi gå och fika! :) Ska bli supermysigt.

Nä nu blir det att öka takten, tror jag tillomed måste ta en dusch innan träningen, känner mig GRYMT äcklig.
Nä, senare ikväll blir det ett inlägg om helgen :)

so long!


R.I.P

Igår när jag var på jobbet så fick jag ett otroligt tråkigt, hemskt och ja... Min farfar(på peters sida) har avlidit.
Han blev 77 år och dog i sitt hem.

Det här med döden... För några år sedan kunde jag säga att jag inte kände en enda person som har dött, sen den första som gick bort var min plastmormors pappa. Jag kände honom inte så mycket. Så jag blev inte speciellt ledsen. Tyckte såklart att det var tråkigt och sådär, men jag förstod det nog inte. Förns jag var på begravningen.
Att se gammelmormor sitta där helt förkrossad, tårarna bara forsade ner för hennes kind. När jag såg det, då gick mitt hjärta i tu. Det gjorde så ont i mig, att jag bröt ihop och började grina så mycket att, ni vet, man inte kan vara tyst och man kan inte andas. Jag sprang och gömde mig i något hörn och så kom mamma och pappa och tröstade mig. Tillslut kändes det lite bättre och jag gick och gav gammelmormor en kram...

Nästa död, det var min riktiga gammelmorfar. Han bodde i dalarna där vi har sommarstuga. Träffade honom jätte mycket när jag var yngre, dock inte så mycket på slutet. Fick iallafall ett sms av min barndomskompis Jennie, som bor där nere. Det stod "Diana, Nisse har ramlat ihop ute på gräsmattan." Kort därefter så fick jag ett till medelande "Han är död!! :'( Vi får inte tag på Lena, kan du försöka???? Jag är ledsen gumman! <3"
Jag trodde hon skämtade med mig, men efter några sms till så förstod jag att hon menade allvar. Jag ringde till mormor och fick lämna beskedet. Hon blev såklart jätte ledsen och det gjorde sådär ont i mig som första gången. Jag bröt ihop igen. En annan detalj är att den här gången var jag på jobbet... Jag fick panik och frågade chefen om det var okej att jag gick ut. Vilket det var. Satt ute en bra stund och försökte samla mig. Tillslut gick jag in och fortsatte att jobba. Jag jobbade bara tre timmar vilket var skönt, dock kändes dom som tio.
Vi åkte upp på begravning och jag grinade och grinade...

Igår 12.15 ringde mamma mig. Berättade att pappa hade hittat farfar hemma hos sig, död, i sin säng.
Jag stod på jobbet, först blev jag chockad, sen kom tårarna. Och samma visa här. Alla har ju faktiskt dött när dom har varit äldre, och det är faktiskt naturens gång. Men, det som känns hårdast, jobbigast, det är alla runt om kring. Som pappa och hans bröder. Dom blev såklart jätte ledsna allihopa. Och det är sånt som gör mest ont. Skulle jag hitta min mamma eller pappa död så vet jag inte vad jag hade gjort. usch, hemska tanke.
Men ja. Naturens gång... Snart blir det begravning igen. Det kommer bli tufft... Men det är bara att bita ihop och vara glad för de som faktiskt är kvar. Se till att ta vara på mina nära och kära.



Detta är farfar för en månad sen... känns helt sinnesjukt att han inte är kvar hos oss... <3

Nu kommer det efterlängtade inlägget...

Det blev inget jobb för mig i stockholm, inte än iallafall. Både gott och ont, hade jag fått det så hade jag flyttat ner igår och börjat jobba imorgon. Vilket känns som lite väl kort tid för en flytt. Men inget är omöjligt liksom. Känns rätt bra att vara kvar i Sundsvall ett tag till. Chefen sa att hon skulle fira med champagne att jag blir kvar! haha

Den här veckan är jag butikschef igen, min boss är på en välförtjänt semester i fjällen. Kul med lite ansvar då och då :). Har även varit på City Gross två dagar i rad och jobbat, förstår ni hur mycket varor jag hade eller? ojojoj!

Imorgon blir det jobb som vanligt, och likaså resten av veckan. Till helgen vet jag inte riktigt vad som händer, har för mig att det ska vara någonting speciellt, men det kanske det inte är. Minnet är som det är...
Nästa helg blir det iallafall utgång med jobbet, vilket ska bli riktigt roligt!! Fytusan vilka bra kollegor jag har.

Jag och Malin håller på att kolla efter lägenheter som tusan, både i sundsvall och i stockholm. Sen får vi se vart det slutar! En trea behöver vi åtminstonde, jag vill verkligen ha ett eget rum nu, så jag kan stänga in mig lite då och då! hehe ;)
Har hittat en jätte fin lägenhet som vi håller tummarna för! Hade verkligen varit superduperbra!
Ne, nu blir det till att sova för mg. Imorgon är en ny dag med nya möjligheter.