Nu så..

åker vi! :) eller om rättaresagt 45 min! :)
Har varit hem en sväng och hämtat det sista, sen så åkte jag ner på stan, fikade med mina girls och nu gick jag hem och skulle hämta väskan bara :) ! jei..

så so long fuckers!

el stockholmo

Japp, snart åker vi gummer ;)

Idag klev jag upp astidigt fast jag var så jävla trött.. Men man har inte tid att sova liksom :P
Har städat hela morgonen, och är inte riktigt klar än heller, men ska hoppa in i duschen och sen så ska jag åka hem och hämta lite grejer som jag glömde igår, doh!

Sen ska jag möta malin och vi ska gå en sväng på stan. Sen måste jag hit igen och hämta mina väskor, och sen drar vi! :D jei!

Jaja, nu har jag bråttom! så, ciao!


this is what dreams are made of

hejhejhallå, igen!

Nu är det så att jag nyss varit bort till chrille, där både lina och angiee och en massa peep's var. Dom drack och festade järnet. Träffade även babooniiiis :) Det var en massa längesen, fick världens kram :P haha! 

Jao, jag och lina pratade om en massa och berättade saker för varandra, vi har ju missat en hel del faktiskt.. uh.. Men ja, får väl se om vi kan lita på varandra den här gången. othervise, end of friendship.

nog om det, ska ta och städa och så nu, har inte gjort det än, och känner jag mig själv rätt, så kommer det inte bli ikväll heller, för jag kommer lägga mig och kolla på tv, och sen slockna. Men jag ska inte till jobbet imorgon har jag bestämt. Så jag hinner städa imorgon ist :) 

well, uppdaterar väl kanske i sthlm, annars.. see ya on söndag ;P 

I'm sex feet from the edge..

ja, verkligen!

Jag förstår mig inte på dig ibland.. Vad har det här för mening liksom när vi inte ens är med varandra? Känns jävligt meningslöst! och jag pallar inte sånt.

är lite deppig just nu känner jag. Inte så konstigt med tanke på att jag tycker verkligen om dig jätte mycket, men det här ligger faktiskt på dagisnivå i dagsläget!


iaf, så sov tess här igår, vi låg och pratade halva natten om precis allt. och jag fick väl tänka efter lite på hur jag verkligen känner också.. Hon är klok den där tess faktiskt !
Sen imorse så blev det till att åka på jobbet, och det var riktigt kasst! Kunde inte sluta fundera på allt jag måste göra och så vidare! För imorgon åker jag och mina girls till sthlm och blir kvar över helgen, kommer bli riktigt skönt att komma härifrån!
Så imorgon så börjar jag med att jobba en sväng, sen så tar jag bussen in till stan och där lär jag möta upp tess och malin. Så ska vi ta oss vidare mot stockholm :) kockan 9-10 någongång är vi framme :) då blir det till o kika på film och så :) ..

På fredagen så lär vi gå på stan en hel del och shoppa, sen på kvällen ska vi festa med Anna. En barndomskompis till tess :) .. På lördagen så ska vi vara bakis och gå på grönan, måste övertala papi att han ska följa med ;p.. iofs, så innan grönan lär vi gå på stan då också ;p.. sen på söndagen så åker vi hem, dock har vi inte bokat någon biljett än, så jag vet inte när och så, men det visar sig! :)

yes! men nu ska jag sätta mig på ballen och ta en smoke! och såklart så kommer någon utav mina brudar att bli drabbad ;) ! haha

PUSS :*

Takida - Curly sue <- Värd att nämnas igen!

image61  

                   
                    
     

Jobb jobb och åter jobb!

Hejsansvejsan

Sitter på jobbet nu ja. asjobbigt för jag har inte sovit någonting alls i natt typ pga en viss nattpigg människa :P ! haha
Ja, igår var jag med tess, malin och angiee ett tag :) vi lagade tacos för att jag o tess hade inte käkat :P och det låg bröd i skafferiet som vi värmde och så :) sen så kollade vi datumet, för dom smakade jätte konstigt, och dåvar dom 6½ år gamla! +o( fyfan! det var vitt mögel på dom också, uuuurk!

Jaja, nu ska jag ta o sälja så jag får gå hem någongång! :P så, tjarå!

Babbenvakt

Hejhej

Nu är det så som sagt att jag och tess var abbe vakt igår :) massa mys. Men abbe sov ju mest hela tiden, så jag och tess satt ute och spelade kort, hade levande ljus och musik igång och hade det riktigt trevligt faktiskt :)

Idag så badade vi abbe i hans nya pool :) han var assöt när han satt där och skvätten en massa vatten överallt :D åh, min lillplutt! :P <3

image60

sen åkte vi till moi och hämtade lite käk, så nu sitter jag hos morfar, eftersom dom är borta som sagt då, och snart ska jag fika med tess och malin. Sen ska vi hit och käka tacos o grejer =) ! mys! <3

jaja, nu måste jag skynda mig :P så dom inte får vänta på mig, som dom jämt får nu för tiden ^^,

                                                                             


Pusspuss hejdo

=)

hallå, tess här ;)

Eftersom att Diana är helt världelös på att uppdatera sin blogg så måste ju någon göra det åt hon, och nu blev det jag;)
Vi har bara tagit de lugnt ikväll och dte är alltid skönt =) hoppas å andra sidan diana inte pratar allt för mkt i sömnen inatt;P

gonatt! /tess

puuuuh!

Hejhej

I natt har jag sovit grymt dåligt. det har kliats över hela kroppen, och när det väl slutade.. ja då började jag hosta ist! åh! jag är ju så jävla trött! jag som har sett fram emot helgen för att jag ska få sova ut, men icke! :P

Jaja, tess den sötnosen ligger fortfarande o sover iaf :) jag ska lägga mig på soffan nu och chilla lite, för jag vill ju inte vecka henne av mitt hostande. =/

Jappjapp, idag får man se vad som händer. M lovade att vi skulle vara med varandra idag, men vi får väl se hur det bli med den saken.. Han kanske kan hålla vad han lovar för en gångs skull... jaja, återstår att se.

Ska iaf hem idag också, o hämta lite käk osv, mamma och pappa är i stugan.. så jag bor liksom själv @ två ställen. så då kan jag hämta käk hemma :P för här finns det inget!

Well..

nu ska jag väl ta o krypa ner i soffan framför en bra film kanske :)
Så, have a nice day.

<          3 ?

I will love you to the day I die

Hejhej hallå!

Sitter här nu i min ensamhet, skönt!
Fast, jag väntar på både malin och tess och Linn & robin! :P vi ska kika på film osv :)

Aja, idag har jag jobbat, sålde så jag fick sluta kl 1 :) härligt! sen åkte jag hem och chillade lite, sen gick jag till coffee house och mös lite med tess&malin! :)

och nu har jag precis kommit hem igen. eller jag "hem" morfar och mormor är ju utomlands, så jag bor här tillsvidare, skönt o bo nära staden ! eller ja, i !

men, nu ska jag vila lite =) ha'et!

confused

Ja, jag vet inte alls vad jag ska säga faktiskt..

Love is a choise, what's yours? O__c

Annars idag så har jag sålt som fan på jobbet, alla får ett personligt mål som man måste klara för att få sluta tidigare, och jag var den första som sålde till mitt mål och fick gå! :) precis innan lunch! det var inte alls illa pinkat!
=P

Då ringde jag morfar och frågade om han kunde komma och hämta mig, och när han kom så gick vi på ikea ett tag och sen gick jag och hälsade på linn! =) hennes första dag på jobbet, och det verkade gå bra för henne. Även om hon klagade lite på att det var jobbigt. Men hon klarar det nog!
Sen bjöd morfar mig på en glass, sen åkte jag hem :)

nu är jag i stan igen. skönt faktiskt. slipper kliva upp så tidigt plus att jag blir lite bortskämd sådär nu när dom faktiskt kom hem idag, fast, mindre skoj att dom åker redan imorgon på så sätt. =P

Ja, vad ska jag berätta mer?

åskat som fan har det gjort idag iaf! lite läskigt, men ändå mysigt strangely enough..

Och så ringde dom från mitt andra jobb idag igen, och jag lovade att jag skulle komma in imorgon på rekordkvällen när jag slutat på mitt andra jobb. Det kommer bli tufft att åka från ett jobb till ett annat, men lite extra cash i fickan sådär skadar ju inte heller. Jag får se det så helt enkelt !
Hade varit jobbigare om jag inte haft något jobb alls ;).

Längtar tills jag ska tatuera mig också, älskling sitter och tittar på tattoos just nu, och jag börjar faktiskt fundera på vad jag ska hitta på, vet vart jag vill ha, men inte vad. Och om man tänker efter så är det trots allt viktigast att veta vad så man inte ångrar sig. Så jag får nog ta och fundera en stund till på det där!
 Drömde om att jag tog hål i tungan inatt också, ont gjorde det, men snyggt blev det. ;D

Well.. Nu ska jag göra mig någonting gott att äta, för när jag tänker efter så har jag knappt ätit alls idag! ;o

Så ha det fint everybody!



       

Jag blev tvungen o vara lite ego också, farewell farewell !


M, my love

the weekend

Hejhej

Måste ju skriva blogg också, jag glömmer bort mig (mkt pga lathet) men jaja ;)

Den här helgen har varit både rolig och minde rolig (!) .. men men, nångång ska det väl hända mig också..
Vet inte riktigt hur jag känner mig, försöker väl mest glömma det på något vis. Känns lite olustigt liksom. Men ja.. usch.

Jag och ewe var iaf i holm på lördagen. det var kul till en början!

idag har jag jobbat, slog mitt personliga rekord också! (Y) tummen upp :D
och nu ska jag gå och fika med girlsen! :) lovely! Måste städa sen också =/ mindre kul.

jappjapp, nu pratade jag nyss med tess, så jag måste skynda mig! men ha det fint allihopa!

Tjarå

The one and only

Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiana!

Okok, jag har boring! :P fick iaf nyss iväg en! asbra! kan bli en tidigare dag idag! ;P nicenice.
Sen ska jag hem till min  lilla mamie! =) för hon ska laga mat åt moi, så jag har matlåda imorgon, och så måste jag hämta kläder och grejer! Man kan ju inte se ut som en luffare varje dag i morfars mjukisar och mormors mjukiströja ;P !          Jappjapp!

Meeen, måste komma ihåg lite saker som jag har tänkt på men kommer inte ihåg det nu ;p

Kläder, mat, skor!, film, jacka änd some more stuff! men det tar jag sen när jag kommer på vad det var ;)! haha.

Jappjapp, cya!

pöws!

btw, congrats. Linn! :D 18 år today!

Workyworkwork

Hejhej

Var ett tag sen jag uppdaterade här nu, tyvärr! men det har varit så hemskans mycket ju på sista tiden ^___^ haha.
Iaf, jag och tess var på fiskeresan, vad askul faktiskt! Dock förutom att vi fick gå 17 mil typ i skogen! ^__^haha, lite överdrift men ja, med ALL packning, som lätt vägde 15 kilo, MED UNDERDRIFT! :P iaf, jag fastnade i ett hål i marken, satt fast och fick panik! asäckligt och tess den jäveln stod o garvade åt mig bara :P fy henne! ;)

Iaf, vi slog upp vårat 4mannatält medans alla grabbar stod och kämpade med deras ^^, så tillslut tog dom sig mod och frågade om vi kunde hjälpa dom!:D haha, YES! (Y)

Vi fiskade ytterst lite under resan faktiskt, för det var ingen som fick nån fisk! ^^, vi lagade mat över öppen eld och grejer ;P very fun!

Sen skulle vi ta tåget tillbaka till sundsvall på onsdagen innan gf, och SJÄLVKLART glömde jag min handväska på tågstationen, haha, med gf biljett och kamera osvosvosv i ! lite panic igen! men slutade med att morfar fick skjutsa mig till ånge igen och hämta den! :P hah duktig idiot!

Gf på kvällen, var helt ok. Skönt o få gå på en riktig toa iaf när man kom hem! :P haha.

Sen blev det gf hela veckan, mkt alkohol och party! Fast, måste erkänna att det var nog den sämsta gf som jag kan minnas! >< men det funkade endå, tack vare sällskapet! =P Jao, enda artisten som jag riktigt såg på var sahara hotnights, jag och tess stod längst fram i mitten! :P hah, ojojoj, mitt i regnet! Sen har jag mott i stan enda sen vi kom hem, skönt!

Japp, sen på söndagen så var jag med malin, var heeeeelt fucked up! mådde asilla, så vi käkade jordgubbar med glass och kollade på film :) sen kom tess också så sov dom över hos mig, hade pratat som fan hela natten tydligen också ^____< haha, i just love to talk in my sleep! typ asbra engelska menar jag ;P

Sen var det till o gå upp på jobbet dagen därpå! asjobbigt och skitväder var det ju också, så man var inte så jävla pepp heller! men lärt känna en massa nya peeps! =) det är väl det ända positiva!

Sen åkte jag hem till morfar ( dom är i stugan som sagt, bor där medans dom är borta) och var med sara, lagade matlåda, vilket är väldans jobbigt.. ;P blev iaf makaroner, kykling och sås :P enda som fanns typ ^^ jaja. :P

sen tillslut lyckades jag somna.. försov mig imorse, även fast jag började kl 12 .. men hann ändå :P
Nu sitter jag på jobbet och har skittråkigt! blöh! ;P men lunch om 1½ timme, skit hungrig är jag! blääää :P

Men ja, nu ska jag fortsätta med mitt.. och jag kan ju säga att det här inlägget är tillägnat Therese Johansson, eftersom hon påstod att jag aldrig skriver blogg längre ;P so, here you got plutty! <3