Love the way you lie

Denna dag har gått förbi med blandade känslor...

-Arbetsförmedlingen, sög.
-Lunch med mamma, tummen upp och tack för mina efterlängtade stuvade makaroner!
-Fika med Lina, riktigt kul att träffa henne. Det var så längesen sist. Alltid en massa mys med min linis!
-Jobb, massa strul men ändå är det helt underbart att jobba med Ziri, min egna lilla solstråle.
-Komma hem till en sjuk malin, en massa mys i soffläge framför sex and the city. Det kan inte bli bättre (eller jo, om hon hade varit frisk... hehe).

Nu ligger jag i sängen och ska sova. Måste ju få min skönhetssömn inför en heldag på jobbet imorgon. Jag sa till Ziri förut idag att nu tar vi helg. Vi ligger en hel vecka före i planeringen ändå, så det kan vi gott unna oss :). Inge mer prisändringar, upp-packning av varor, color tones etc. nu i helgen. Vi ska bara ta hand om våra kunder, hålla snyggt i butiken och må gött utav bara fan!! Det är ju löningshelg och allt. Kommer bli grymt. Dreamteam.

God natt på er hörrni :)


Hittade en bild sen när jag och malin var och fikade i våras nångång.


Turkiet

Om 27 dagar så åker jag och den bästa i världen till turkiet! I cant wait. Ska bli så otroligt sköööönt! Vi ska leva livet. Det lovar jag. Hämtade ut mitt pass förut idag, köpte sol & bad schampoo, balsam och inpackning igår hos frisören och snart införskaffar jag mig det sista till resan. Jag kan inte fatta,  om tre veckor och fem dagar så sitter vi på tåget... några timmar senare så sitter vi på planet..... det pirrar i magen bara jag tänker på det. Fan vad kul vi ska ha!


Vilken jävla stjärna...

Malin Larsson... behöver jag säga mer? sjuk sjuk sjuk. Alltid sjuk. Hon slutade med antibiotika för två dagar sen, vilket hon åt för att hon hade infektion i luftrören.. Och nu, nu har hon feber, täpt i näsan och halsont. Jag förstår inte vad hon har gjort för ont för att förtjäna detta?!
Vi håller tummarna för henne tycker jag, och hoppas på att det bara är en sån där kväll som man kan ha ibland. 1dags sjukdom. För nu börjar jag fan fundera på om det är något allvarligt fel på henne. Blir ju orolig. Lillen. Krya på dig!

Glömde nämna igår att min farmor var in till mig på jobbet. Hade inte träffat henne på jätte länge och det var riktigt mysigt att se henne igen. Hon berättade att hon och farfar ska gifta om sig och hon verkligen strålade lycka. Så jag måste ju bara få säga grattis ännu en gång!

Imorgon ska jag till arbetsförmedligen innan jobbet, urk fy blä. Eftersom jag stämplar så måste jag vara en aktiv medlem där. I hate it. Men jag har lyckats klara mig undan ett antal besök med tanke på att jag har jobbat, men nu, nu måste jag.. annars blir jag avskriven...
Efter jag varit där ska jag till mamma och bli bjuden på lunch, stuvade makaroner som jag har suktat efter så länge. Mums!


Jag & Emmy på johans student!

100720

Nu är det tre veckor och fem dagar kvar tills jag och malin är i paradiset! Det kommer att gå riktigt fort, jobbar nästan varje dag fram tills dess.
Det ska bli så otroligt skönt att få komma iväg och verkligen bara njuta, njuta av livet. Vi kommer att ha det så otroligt bra och bara bry oss i varandra och ta varje minut som den kommer. I CANT WAIT!!!! :)

I måndags så började allvaret, vilket är lika med jobb. Men det är skönt på något konstigt vis att komma tillbaka till jobbet, rutiner och allt vad det innebär. Dessutom är jag butikschef nu, så lite roligare måste jag erkänna att det är! Och att ha världens bästa kolleger är inte så pjåkigt det heller :).

Idag fyller Emma hela tjugo år, och det firade vi med en drink eller två på svenssons efter jobbet. Det var riktigt mysigt. Men till helgen har jag hört att det blir party, speciellt med tanke på att odelind förgyller den med sin närvaro! ♥


Malin Larsson

Det går inte att beskriva min kärlek till dig i ord. Du är min soulmate och jag är så glad över att du och jag har fått chansen att lära känna varandra, skapat minnen med varandra och det bästa av allt, skapa nya minnen med varandra. Du är halva mig, min bästa vän, och jag kommer alltid att älska dig.