nervigt

God kväll hörrni!
Här sitter jag vid min dator här vid köksbordet, och mittemot mig så sitter Malin med sin dator.. Datanördar? höhö
Vi har precis ätit vår goda wok och ska snart hoppa i säng o kika på idol. mys!
Imorgon får jag antagligen reda på hur det kommer bli nu framöver. Känns inte så bra, men ja... det visar sig då.

Nu ska jag ta och tjata på Malin att hon ska duscha :) Goood natt!


:)

Hej allesammans! :)

Jag var på arbetsintervjun och jag vet verkligen inte hur det gick! Hon hade två A4 full med jätte jobbiga frågor, vilket jag inte var redo på. Men skulle få svar i början av den här veckan!
Spännande!
Iallafall, i veckan har jag jobbat, umgåts med Malin & Ida (som förövrigt kom hem från Norge första gången på 9månader!!!!) Vi festade, mös och ja, allt man kan göra! :)
Igår satt dom sig i bilen som styrde mot Oslo... Nu har malin flyttat, på riktigt. Känns overkligt och oerhört tråkigt! Men hon kommer säkert hem snart :), inte låter det gå så länge som Ida ;)

Iallafall, igår jobbade jag världens segaste dag på jobbet, inte en kotte på stan. Sen gick jag hem, lagade lite mat och sen kom Erik och vi gick och handlade glass!! Vi skulle ha hallon sorbet, eller glassbåtar. Tror ni skit hemköp hade det eller? Nee! Så det slutade med att vi köpte ett paket med daimglass, och det gick ju minst lika bra! :)

Sen vandrade vi hem till moi och slog på en film, ps. i love you (jag vet att jag ser alla filmer 20tusen gånger, men jag kan inte hjälpa det!!). Sen satt vi och snackade ett bra tag. En lyckad kväll måste jag påstå!

Idag så ska jag tvätta, heeeeeela dagen lång (kan lova att jag har ett tvättberg som heter duga) och nånstans emellan där så ska jag träffa söta Ziri och vi ska ta en fika, eller lunch på stan! Ska bli supermysigt!:)

Nä, nu måste jag ta tag i tvätten. Ha det bra :)

Hahaha, jag och josef på gatufesten!



Mot huvudstaden!

Hello!

Just nu sitter jag på tåget på väg till stockholm.. Det första jag kommer på när jag hoppar på tåget är att jag har glömt alla tidningar OCH mp3n! KUUUUL... sitta på ett tåg helt ensam i 3½ timme utan musik. Jippi...
Iallafall, ska ner på en arbetsintervju, sen åker jag hem igen imorgon. Ska bli spännande.
Nä nu saktade tåget in en massa här mitt i skogen.. inte min dag idag kan jag lova.

Jaja, nu ska jag göra något annat innan batteriet dör på datorn också... Finns det ström ombord? :s
Heeejdå, wish me luck!

suuuuugen.

Fan, jag hatar att vara hungrig. Speciellt när man inte har en jävlaste aning om vad man kan vara sugen på. Så jäkla tråkigt att laga mat utan någon inspiration, tycker det är skit roligt att laga nya maträtter, men vafan. Då måste jag ju faktiskt ha någonting att laga.......... TRÖTTSAMT. Jaja

Nu sitter jag här i soffan, framför en FUNGERANDE tv. Den har varit pajj i några dagar... allt man behövde göra var att dra ut strömmen och sen stoppa i den igen... haha

Nu skulle jag vilja gå och köpa nåt smarrigt på hempan innan det stänger, men vet inte om jag pallar.
Jaja, bye!


Hur ska allt sluta?

Imorgon får jag veta ett viktigt besked som handlar om min framtid, ett riktigt stort besked. Ingenting kommer att vara som det har varit efter det beskedet. Jag håller på o få magsår av nervositet men också av förväntan. Hur ska allt bli? Kommer jag att trivas? inte trivas? kommer jag ångra mig? kommer jag tycka att det är det bästa som nånsin hänt mig?
Förhoppningsvis så blir det alla dom bra sakerna och allt flyter på utan att nåt strular. Men S H I T.... JAG KAN INTE FATTA!!!! Jag? Malin? Daniel? IIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH


Uppdate!

förlååååt hurrni!
jag tror alltid att varje gång jag får en sån där bloggkick att det ska hålla i sig.... men ack så fel jag kan ha! Höhö
I helgen hade vi vår "rock fest" som blev en vanlig fest istället! :) Det var en massa folk här, både gamalt som nytt! Så det var ju skoj.
Igår så såg jag och erik på film, två wallander filmer, kommer inte ihåg just vad dom hette. Den ena var riktigt bra och den andra var inte fullt så bra. Hehe. Vi köpte även en massa godis, över ett kilo! haha, usch.
Sen åkte han hem och jag och josef såg på den sista filmen vi hyrde, hahah, den var SÄMST! Sen vart det till o sova.
Idag har jag jobbat, dock bara tre timmar, skönt :) ska förmodligen åka till city gross en sväng senare... kanske...
nu ringde min älskade från luleå så nu ska jag prata lite med henne =) hörs!

Lördag

God morgon :)
Nu har jag precis klivit upp, gruvar mig lite för att sminka mig och äta... men måste komma igång snart, börjar nämligen om en timma.
Ska bli kul att jobba idag, förhoppningsvis är det lite folk på stan så vi får sälja en massa! :D
Ska dessutom jobba med chiiifen, det ska bli superkul, har inte jobbat med varandra på lite över en måndag, om man inte räknar med inventeringen, och det tycker inte jag räknas.
Men hoppas ni får en finfin dag och njuter av det inte så fina vädret ;)

Pussis!

hmmm

När man sitter och tänker tillbaka på tiden som har varit, så tycker jag att jag har utvecklas nå enormt. Men jag kan ändå inte hjälpa att tänka tillbaka på hur lätt allting var, hur lycklig man var och hur ledsen man var. Verkligen från ena minuten till den andra.
Ibland kände man sig som den lyckligaste person i världen, allt bara gick hur bra som helst och jag bara ville jubla av glädje! Två minuter senare satt jag och stor tjöt över minsta lilla grej. Haha. Men känslor som känslor?! visst?
Nu känner jag mig lite mer känslokall, varken superglad eller jätte ledsen. Lite tråkigt. Men ändå väldigt skönt att gå runt utan att vara en bomb som är redo att explodera vilken sekund som helst.
Så svårt att veta vilket man helst vill vara? Jag vill ju helst vara så glad och lycklig som jag var då, men lika "oledsen" som jag är nu!
Om du fick välja vad hade du då valt?
Tonårssvängingar eller känslomässigt mogen?

 


Middag? nu??

Idag har varit en bra dag på jobbet igen :) Känns bra det här!
Nu sitter jag och tittar på när malin står och lagar middag till oss, jag vet, såhär sent!! sjukt.
Nä, sen ska vi slå på en skräckis och sen blir det sängen! Jobb imorgon igen, dock bara tre timmar :)
Pusselipuss

En less diana innan jobbet imorse!

Fredag

"god morgon".... känns som om det är morgon nu för mig, jag är verkligen supertrött.
Ska strax dra på mig lite smink och sen vandra bort till jobbet. Hoppas hoppas hoppas jag får en lika bra dag idag som igår! :)
Ikväll vet jag inte vad som händer faktiskt. Förmodligen blir det film med girlsen, eller inte. haha, har ingen aning.
Ne, nu måste jag dra på ett kål. Pussis


god natt :)

Har precis varit ute på en promis med malin och malin. Vi vandrade bort runt hamnen osv. Skönt att komma ut en sväng, nu känner jag mig dock helt död. Ska bli skönt att sova. och att jobba imorgon!
Blir ingen rockfest på lördag, vi ska skjuta upp den en vecka, tråkigt.. Men det passade alla bättre då, så det blir ju roligare om fler kan =)

Men god natt på er! Sov gott


Torsdag

Idag är jag mycket glad! Allt har rullat på bra som tusan på jobbet, jag har verkligen fått hjälpt en massa kunder idag, och det har resulterat i att dom har handlat för riktigt mycket! Och massa beröm har jag fått av dom också, sånna gånger har man bara lust att säga att dom ska berätta det för chiiiifen! höhö! Men känns bra jäkla skönt att höra, man går bara runt och ler hela tiden och intalar sig själv att man faktiskt inte är så tokig trots allt!

Det var längesen jag kände mig såhär lycklig, glad, sprallig, livsvillig ja you name it! Ofcourse, det går ju alltid upp och ner, men just nu känner jag mig bara sådär extra. Vet inte vad det är som gör att jag är såhär, det är ju inget speciellt som har hänt. Förutom att jag har insett en del saker och känner att snart, ja snart så kommer det hända saker med mitt liv. Och förhoppningsvis en flytt står kommande på schemat. Jag vet att jag har sagt det många gånger nu, men nu känner jag mig lite färdig med sundsvall, för ett tag. Alla bara flyttar härifrån och vad har man då kvar? Och jag behöver ju faktiskt inte vara borta forever.
Självklart ska vi planera och prata om det riktigt noga innan vi bestämmer oss för att säga upp vår lägenhet. Men det känns som om vi ligger på samma plan nu, jag och T. =)

Ikväll ska jag och malin laga fläskfilé och göra en god sallad, sen ska jag försöka dra med henne på en prommis, och sola! Vi har sagt det varje kväll den här veckan, men inte blivit av. Men nu känner jag mig extra peppad!! Och såklart vill jag gå runt och prata en massa skit, det är väl det som lockar mest med prommisen!

Nu vart det lite mer än vad jag hade tänkt mig, men enyoy!


Today

Just nu ligger jag i soffan med huvudvärk.. fytusan vad jag inte gillar det!
Ska strax möta upp Ode för en fika på waynes! Mys
Annars idag har jag jobbat, var lite seg sådär i början, börjar slå tillbaka nu, dom tidiga tiderna och att jag har haft semester i en månad! haha, men det går fort att vänja tillbaka =)
Vi har rätt mycket att göra på jobbet, vilket är riktigt kul!

Nä vetni, nu ska jag gå och höra om malin L ska hänga med o fika. Vi hörs!