Städdag!

Det här är en riktigt söndag, som den ska vara. Jag håller på och städa för fullt, min lilla tessi ska få komma hem till ett fint städat hem idag. Hehe =P

har möblerat om lite i köket, det blev bättre såhär tror jag. =)
Och så håller jag på att tvätta också, det var verkligen på tiden! har hur mycket tvätt som helst!

nä, nu ska jag väl ta och fortsätta! Ikväll vet jag inte vad som händer, det börjar en film klockan 9 på tv, så jag lär väl se lite på den iallfall, mina girls slutar inte förns jätte sent, så jag lär ju inte ha så mycket att göra! =P

jaja, bye =)


Godnatt

Tjabba!

idag har jag jobbat, slutade redan halv 4, då gick jag och sonja på BK och tog en cider =) Hon fyller ju nämligen år idag. Grattis!
Sen gick jag hem och chillade ett tag, väntade nämligen på Malin.
Tillslut kom hon och då gick vi på olearys och käkade och drack nån drink :) Smarrigt smarrigt.

Kom hem för cirkus en timma sen och nu ska jag ta och sova. Imorgon blir det jobb igen, men jag har faktiskt sovmorgon imorgon, hur skönt som helst. Sen jobbar jag lördag och söndag, sen har jag tjuvstart på semestern en vecka. Perfekt inför GF, dock ska jag bara gå två dagar... Men blir nog mycket sol och bad.

Imorgon efter jobbet ska jag till sonjis, inte tackar man väl nej till tårta och vin? hehe :)
Nä nu blir det sova. God natt! Pussis


Sol!

Igår bestämde jag och tess att vi skulle åka och bada om det var fint väder idag. Sagt och gjort, runt 12 tiden åkte vi ut  till kuben badet och låg där och stekte, hehe. Blev några dopp också, och fy vad skönt det var! Nu när vi kom hem såg vi dock att vi har bränt oss lite! Men färg har vi då fått iallafall!

Dessutom har jag fått en massa fräknar, både i ansiktet och på händerna. SNYGGT.... he he

Nu ligger vi i soffan helt utslagna och funderar på att gå ut och käka middag, som typ olearys eller nåt sånt =) Smarrigt!
Jaja =) lägger kanske upp en bild sen =) puss hej

lök

Jag har  t r å k i g t.
Börjar bli hungrig dessutom, men det känns förjävla jobbigt att börja med maten, för dessutom så måste jag gå bort på ica och handla mjölk, vilket jag verkligen inte har nån lust med, med tanke på att jag har två stora fina kompisar rätt i fejjan. haha.

Jaja, kommer väl bli så illa tvungen.

Det blir iallafall fläskfile med potatisgratäng. Ska ta och höra med tessi om hon också vill äta med mig =)
Pussis

suck

Hejsan

Idag är jag ledig, väldigt skönt.
Dock har jag SUPER tråkigt, men T slutar runt 5 så då lär vi väl hitta på nåt skoj =)

Tills dess så ska jag städa och duscha hade jag tänkt :)
Jaja, tråkigt. hejdå


:)

Tjenixen!

Vad trött jag är! Har precis vaknat och ska börja göra mig iordning för en frukost på coffee house! Smarrigt.
Sen blir det en sväng ut till citygross för att jobba lite och efter det så ska vi åka ut till birsta, för T ska nämligen också köpa en ny dator! =D

Igår så var jag med Malin och vi kollade på film och mös, sen gick vi ner till BK och tog en drink. Det var mysigt.

Imorgon blir det jobb hela dagen, rean börjar nämligen då och jag kommer verkligen ha mycket att göra. Det känns kul och samtidigt stressigt. Men vadå, jag fixar allt! hehe....

Nu ska jag skynda mg, magen kurrar till tusen!


Midsommar

Glad midsommar på er =)

Igår så åkte jag, tess och malin till martins stuga ute mot matfors. Det var mycket trevligt och redan klockan 5 så kände jag mig full! haha, kände på mig att kvällen skulle sluta illa, eftersom den inte ens hade börjat då! men, jag lyckades hålla mig något stadig iallafall. jag vart ju inte så full så jag typ däckade iallafall :D

Tillslut så fick jag och t skjuts hem och det kändes jätte skönt att få komma hem till sin egna säng! Efter att ha varit i skogen sådär hela dagen och kvällen!

Idag mår jag väl som jag förtjänar, likamed inte så jätte bra... hehe
Vet inte vad som hittas på ikväll, det återstår att se, men antagligen ingen alkohol iallafall.

Nu ska jag vara lite social med A.
Puss hej

Midsommar

Tjenixen!

Nu sitter jag här i soffan och väntar på att T har duschat klart. Jag, t och malin kollade på film förut, och jag somnade väl sådär efter en 30 min. hehe. men nu har jag vaknat till, tänkte ta och bädda till sängen strax, ni vet när madrassen har typ ramlat av, ja så ser den ut nu.. inte så bekvämt att sova i direkt...¨

Annars är jag supernöjd med det mesta, ledig i tre dagar, har min nya braiga dator (!!!!) och jobbet verkar faktiskt gå riktigt bra nu. :)

Imorgon ska vi förmodligen ut till martin och fira midsommar där. Ska bli trevligt.

Ne, nu måste jag bädda! Ha det fint =)
Pussis


(har inga bilder på den här datorn, ska fixa det någon dag...)

Tjaaaa =)

Idag är det en bra dag! För idag har jag köpt mig en ny dator... =D
Det vart en compaq HP nånting =) Den verkar heeeeelt bra för mig!

Nu sitter jag och väntar på ode, vi ska typ se en film eller nånting =) mysigt.
Jobb imorgon, en riktigt stressig dag, så jag måste vara pigg!

Nu ska jag fortsätta pilla med datorn. Ha det fint =) Heeeej

It's me and you

Nu är jag hemma efter en dag på jobbet. Jag vart lite piggare när jag kom dit iallafall.. ;P hehe.
Har varit mycket att göra och det är superkul! men ibland är det lite svårt att bara ta orken till att börja, men när man väl har kommit igång så rullar det på fort som tusan!

Iallafall, nu ska jag ta och laga lasagne. Har gruvat mig i över en vecka och nu känner jag att det är på tiden. Jag måste ju ha matlåder i frysen så när man skiter i att äta middag, eller äter ute så har man nåt att äta på jobbet ändå. =)

Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag. Det visar sig!

have fun

today

God morgon =)

Just nu sitter jag i sängen och veeeerkligen gruvar mig för att göra mig iordning...  Men jag känner ändå att det ska bli kul att gå till jobbet idag. Vi har en hel del att göra, och jag tror jag kommer vakna till och bli på topp bara jag börjar göra mig klar.

Igår jobbade jag heldag, det var en riktigt lång dag och jag var super trött. Men det gick bra. När jag kom hem så slängde tess (äntliiiiiigen) i hår färg på mig. Tack!
Så nu är utväxten borta för ett tag.
Sen lagade jag lite mat och efter det kom André hit ett tag. Vi kollade lite på tv och sådär.

Ja, annars händer det inte så mycket. Har jag berättat att malin har åkt hem till hällefors? Det har hon gjort iallafall...
Snart är det gatufesten och jag känner mig rätt opeppad. Vet inte varför, men det känns liksom lite jobbigt. Fast det som känns ännu jobbigare, det är midsommar! Vafan ska man göra då liksom? haha, samma problem varje år. Det som är bra är att det är stängt på stan i hela tre dagar, vilket betyder att jag är LEDIG!! =)

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, lär väl bli så att jag och tess hyr en film och myser lite =) Jag vill att det ska bli fint väder så man kan gå och sätta sig vid hamnen och bara vara. Men nu bara man går utanför dörren så antingen fryser man ihjäl, eller bli genomblöt (regn).... =P

Nä, nu måste jag skynda mig. Heeejs

Här får ni två toppseriösa bilder på mig (;




haha




Tork

Hej allesammans!

Jag har kommit in i värsta blogg torkan, i know!

Just nu känner jag mig som en hemmafru, jag har precis städat hela lägenheten och nu håller jag på o steker kött och gör potatisgratäng. Tänkte överaska T, hon kommer nämligen snart hem från jobbet. Okej, hon vet att vi ska käka kött, men hon vet inte att jag redan har börjat ;) ..

Annars händer inte så jätte mycket, jag jobbar på som tusan och livet rullar på =) Malin tog studenten häromdan och då vart det partaj.

Nä nu måste jag skynda mig o vända köttet!
Ha en bra helg =)

Strålande!

Det händer så mycket just nu, och jag vet inte riktigt vart jag ska börja.
Iallafall, jag och malin tog oss en cider förut, och sen gick vi på bio. Den var helt okej! Jäkligt rolig faktiskt. Nu ska vi nog fortsätta dricka lite, det är ju trots allt malins sista helg in el sundsvallo.

Och om en vecka då är det Diana Krook som är Butiks chef på Glitter. De ni. Jag ser fram emot det så jäkla mycket nu, kommer bli TOPPEN.

Nä, vet ni vad? Vi ses i vimlet!


Första klassfesten! Miss you guys!

hehe

God morgon mina solstrålar =)

Just nu sitter jag här o äter på en macka. Ska snart blåsa håret o börja göra mig iordning. =)
Visste ni att om två veckor så kommer jag vara vik. butickschef! =D jag är super nervös men det ska ändå bli riktigt roligt :)

Ne nu måste jag ta och göra mig klar, ska jobba med birstas butikschef för första gången, så jag är lite lätt nervös över det också.. Hehe :P Vad ska man prata om liksom? Jaja, det där löser sig garanterat! =)