Namnsdag

Idag är det verkligen Diana-dagen! För ett år sedan när jag satt och bläddrade i tidningen så kom jag in på de som har namnsdag sidorna.. Och så ser jag en bild på MIG, där dom förklarar vad namnet betyder.. Jag vart jätte arg! för fy vilken ful bild.... Men men(; man känner sig rätt speciell...

Jag vaknade för ett litet tag sen, och fy vad trött jag e idag. Och snorig! Jag vill verkligen inte bli sjuk nu, vad orättvist livet skulle vara då.. haha

Nä, nu ska jag äta frukost!


Snabb tjej, NOT

Ja, jag måste då säga att Malin är då inte snabb på att duscha iaf.... nu är det dax att skölja ur håret och hon står fortfarande kvar i duschen! haha, vem vet, jag kanske kommer med kolsvart hår imorgon när det borde ha varit mörkbrunt... 8-) Haha!

Utkast: Denna dag ...

Denna dag började med att Malin.L ringde och väckte mig, drooooog mig långsamt upp ur sängen och gjorde mig iordning för att senare träffa henne på stan :) Vi gick runt och kollade på en massa affärer och jag har riktigt blivit kär i massa kläder idag. Såklart blir man det när man inte har ett öre att spendera! suck..

Sen jobbade jag och hon var gullig o underhöll mig ett bra tag ;) kom tillochmed med middag till mig! lyxigt!
Efter jobbet så träffade vi upp Malin.O och gick på body pump, ett jäkligt hårt pass var det kan jag lova! fyihelvete.. Haha, har inte många fungerande muskler i min kropp kan jag lova! =P he he

Efter träningen så gick vi hem till mig och hämtade hårfärg och locktång för att sedan fortsätta vandringen bort till M. Så nu har M precis lagt i färgen och hon står i duschen medans det verkar :) Efter så ska vi våga håret och kolla på lite tv tror jag =).. Sen blir det hem till sängen.

Igår och idag

Ja, då var vi inne på måndag. Igår hände då inte mycket.. Jobb tre timmar, hem o äta middag, och sen träning. Sen var  nog den dagen över ^__ ^

Ja, och tisdag den har ju precis börjat.. Malin O kom precis hit och vi ska käka nånting och sen ska jag jobba.. kuljul. Efter jobbet blir det lite streetdance :P Fan vad sämst man kommer att vara.. aja!

Nu = stuvade makaroner och köttbullar...

Kalas nr två

Söndagen innehöll mitt andra kalas den helgen, nämligen min bror fyllde hela 14 år. Lillskiten har blivit en liten fjortis ;).. höhö
Åt en massa mer bullar den dagen och han fick en hood av mig och Johan, juste ja, pappa fick ett par träningsdojjer av mig o johan.. intressant, jag vet. (;
Ja, efter allt kalas var det dags för träning, jag och M.larsson tänkte att vi skulle gå på arobics, men icke sa nicke, tidsoptimist som man är, så missade vi det. Så vi körde gymmet istället. =)
Sen när jag kom hem var jag sjukligt hungrig, jag och T hade bestämt att vi skulle käka fläskfile, men då har vi glömt att tina den och klockan var så mycket, så det kändes så jobbigt.. Så vi bestämde oss för att gå över på olearys o käka där (;. Sagt och gjort, vart en hamburgetallrik. Smarrigt.

Sen började jag packa ihop mitt rum, eftersom jag och T ska byta nu =) Sen vart det sömn!

Kalajs nr 1

I lördags så var det en liten filur som fyllde hela 45 år! Nämligen min bonuspapie =)! Så lördagen spenderades av jobb och sedan åkte jag upp till mitt gamla hem (höhö) och åt en massa tårta och bullar. Dessutom hade jag de lyxet att jag vart bjuden på middag, potatisgratäng, lövbiff och beasås. Det var så gott så jag åt för tre personer tror jag ;).
Sedan tog jag bilen i snöovädret och åkte ner till videoteket och mötte upp malin L och nathalie, vi hyrde två filmer, köpte karra och åkte till M och såg på dom. Det var super mysigt, vi tog en liten pause i första filmen och agerade chaffis jag och M. Sen andra filmen var för läskig för att jag skulle våga se den så jag såg till att jag somnade ;)..

Sen skjutsade vi hem halva stan tror jag och sen åkte vi hem och sov!

Här bjuds det också på lite bilder ! ;)

när bloggen fungerar som den ska....

Open mind!

I fredags var det open mind på oscar, och fy tusan vad roligt vi hade.. haha, jag och tjejerna + martin gick dit och dansade arslet av oss! Sjukt roligt hade vi både där och på förfesten, kvällen hade kunnat slutat på ett annorlunda sätt för min del, men that's life!

Här kommer lite bilder :)

Jag är ledsen, det får komma bilder senare, för bloggen är lite störd!

träning

En ny dag är avklarad och idag hann jag med en hel del! Jag klev upp runt 9.30 och fixade mig, träffade Lina på stan och vi gick en sväng, jag köpte en ny kofta och så tog vi en fika =)
Sen gick jag på  jobbet och jobbade med världens bästa kollega! Var så länge sen så det var superkul!
När hon slutade så gick tiden jätte segt, så runt sex kom M och joinade mig.. jag bjuppade på en kopp kaffe och snackade en massa skiiit =)
Sen när jag hade stängt igen butiken så tog vi vårt pick och pack till el ego och tränade gym idag igen! sjukt skönt.. och fan vad roligt vi hade! haha, skrattade som fan!;P
Efter träningen så unnade vi oss med skräpmat, nämligen max :P satt där och snackade i ett tag och sen vandrade vi hemmåt! Nu ska jag ta och sova, imorgon ska nämligen jag o anna packa ner en massa saker i förrådet osv! =) nice nice!

God natt =)

!

Ja, jag klarade mig nätt och jämt från att förvandlas till ett snömonster! det var ju skönt att jag slapp det iaf (;..
Jag o M skulle mötas klockan 8 på ego, och för en gångs skull var jag hela fem minuter tidig, meeeeen, då var malin tjugo minuter sen istället! typiskt! :P
Vi körde bara gymmet idag, det var skönt.
Efter träningen så gick jag hem och åt smörgåstårta med tess, det var gött som M säger!

Det är så jävla roligt med dom där jävla plogbilarna.... dom plogar alltid hela nätterna här utanför! och det låter inte lite...... undra hur bra det kommer gå att somna i natt.. 8-|
Nu ska jag kika runt lite, sen ska jag kanske slå på ett avsnitt av lipstick jungle som jag laddade ner för ett tag sen! höhö, nördy me!



GODNATT

Snöööö

Nu är jag precis hemkommen från jobbet =) Och gud vilket fint hem jag kom hem till =P.. Tess mamie har nog hållt på hela dagen och hon har lyckats riktigt bra! Tända ljus var det också! mysfaktor tio av tio!

Gick en sväng på stan förut med tessan o mallan på lurren ;) haha, men pank som man är så blev det ingen shopping.. men en fika vart det iaf! =) och sen har jag lyckats fått till så jag kommer jobba softa tider hela veckan ;).. känns bra!

Nu ska jag ta och försöka laga ihop nån mat (kanske blir lite smörgåstårta som står i kylen, ska fråga tessan ;) ) och sen ska jag o M gå o träna.. om man tar sig dit vill säga, det snöar så otroligt mycket! När jag kom hem från jobbet så såg jag ut som en snögubbe.. haha

Nu ringde precis M och tjatade.. så blir inge käk innan träningen, utan vi ska träffas om 30 min.. BLÖH... har ingen ork/lust alls idag. men men! Vad gör man inte? ;P

Måste hurrycurry mig nu, seeya

ps. måste bara säga att jag är sjukligt stolt över min baby! hon bara pluggar, pluggar, pluggar och DESSUTOM jobbar! Du är bäst!


Dessutom måste jag säga att jag saknar ida och emma ! come hoooome!

För att inte ta ihjäl varandra...

.. så har jag och tess beslutat om att byta rum! Det känns mest logiskt och båda tror att det kommer att bli MYCKET bättre! För som det är just nu så tar vi fan ihjäl varandra om det fortsätter, jag vill se på på nån film som börjar klockan 21 på tv, men då måste tess plugga.. Och då kan inte jag kolla på tv.. och då blir jag grinig och tess desamma, sen är hon en person som behöver väldigt mycket egentid.. och inte jag =P.. Vi ska bara köpa skynken och sen blir det ett byte! I cant wait ;)..

Annars är det väldigt mycket jobb nu.. Så det enda jag gör på dagarna är att jobba, träna och äta typ =P.. Men det känns skönt, jag längtar tills det ger resultat, både fastare kropp och en fet lön! =D
Tess mamma är här och ska bo hos oss i några dagar! Det är supermysigt att ha en mamma i hemmet som fixar till vårt kaos som har blivit i all stress.. =) Hon kom igår kväll och när jag klev upp i morse så såg jag redan resultat ;).. undra hur det då ser ut om några dagar?! haha! nedå! Men hon är iallafall supergullig! =)

I lördags så var hela gänget på bio, vi såg benjamin buttons otroliga liv, jag var lite skeptisk till vad det skulle vara för film.. men snacka om att det är en av de bästa filmer jag sett! Och den rör en verkligen! Både tjejer och killar! Nä, gud vad jag tjöt på bion! haha
Efter det gick vi på irish och tog oss en öl som slutade i fem öl ;) Jag och malin var på G så vi gick på efterfest hos Alex och partade lite till.. Sen kände jag hur plikten kallade så jag gick hem och sov eftersom jag skulle jobba dan efter! work, work, work......!

Just nu ligger jag i sängen, igen(måste bara påpeka till tess att jag har varit uppe och ätit frukost och kollat på tv ;P), och tittar runt på internet, lyssnar på musik och sådär, ska strax försöka välja kläder. Det är ju lite svårt när nästan alla kläder är skitiga :P orkar inte tvätta.. Och sen ska jag gå och jobba faktiskt för ovanligheternas skull! (ja, jag tycker sjukt synd om mig själv.. fattar inte hur jag ska klara ett heltidsjobb! haha) Efter jobbet så ska jag och M.larsson gå och träna :), idag blir det bara i gymmet dock eftersom jag inte slutar förns sju och passet vi vill gå på börjar fem över så kan det bli lite tajt ;).. men äh! ska köra mage/rygg + kondis idag tror jag! =) Fick en träningsbh av mamma igår, så jag tänkte inviga den och jag tror det kommer bli mycket skönare faktiskt! Då studsar dom inte runt överallt! haha.
Dessutom ska jag ta och försöka hitta mig en tröja som jag kan träna i, det är viktigt att man känner sig bekväm, och det gör jag verkligen inte nu:P hehe.

Jaja, nu ska jag göra mig iordning! Ha det bra =)



(L)

Jag & tess satt o pratade förut om gamla tider.. så jag fick lust att lägga ut lite bilder från åren som gått =P enyoy!

    
         

Jag fick en fin dikt av tess för cirkus ett år sedan.. visst är den helt fantastisk? ;)

Diana är bra när hon är gla´
hon är bra på att prata och på att tjata
hon gillar mig för jag är hennes tjej
hon är lat men med lite tjat blir hon smart
när magen skriker är tacos det bästa att stoppa i den
jag lagar, diana klagar
om morgonen är hon trött speciellt när hon fött
en bajskorv så lång, oj vad hon är trång
på kareoke hon rockar, folk nästan krockar
när bilen hon kör så att nej man nästan dör
jag blir rädd, diana blir sedd
en gång när hon bada kom det en trana
diana tjöt när hon blev blöt
nu blev jag trött diana är en mört


Hurtig!

Japp, nu är man precis hemkommen från ett träningspass! Började med 20 mins uppvärmning på en "trampmaskin" och det var jobbigt som fan kan jag lova! sen gick vi in på ett core pass och tränade mage och rygg! Haha, snacka om att jag inte har en enda muskel i magen! haha.. =P

Känns riktigt skönt att komma igång iallafall, man blir mycket piggare på dagen och mår bättre själsligt! =) Nu ska jag försöka äta nånting! Hörs!


Norge, det nya sundsvall?

Ja, det verkar som det.. Nu har nämligen vårat järngäng blivit splittrat för en period framöver... Emma åkte till norge för en vecka sen och ida åker imorgon för att jobba.. Det hade varit riktigt roligt om vi hade åkt allihopa och levt riktigt snålt i sådär ett halvår och sen kommit hem igen och verkligen levt livet! ;)
Men jag är jätte glad för deras skull och såklart kommer vi åka och hälsa på! Dock så kommer det kännas riktigt tomt här hemma utan er! Men ni kommer ju tillbaka, får jag hoppas ;)..

Här kommer lite bilder på el järnogängo!
















2009

Hej allihopa! Tänkte ta och uppdatera lite sådär nu när jag väl sitter vid datorn, har blivit lite av det nu på slutet eftersom min jävla dator är helt crazy! Anyways..

Det har ju hänt lite sådär på slutet, det är ett nytt år och nyårsafton spenderades med mina girls tess, ida och malin hos M's storebror mattias och hans tjej johanna :) Där bjöds det på sjukt mycket mat och skratt, singstar var självklart igång och det kan ju alltid få igång en fest! ;) Innan tolvslaget så tog vi alla en taxi ner till stadshuset där en privatfest hölls, så tolvslaget spenderades med massa folk och champagne utanför :) mysigt!



Annars händer det väl inte mycket i mitt liv just.. Vart en utgång igår och det var ju trevligt :) förmodligen blir det en idag också, såklart.... hehe

Nu ska jag lägga mig i soffan med Ida :) väntar på att ems ska duscha klart så jag kan hoppa in! :)

PUSS