kortvarigt..

Nu säger jag fuck NO! Jag byter tillbaka till min gamla blogg.. Blir så irriterad på denna för man kommer aldrig in! Men jag gillar bilderna här och att man kan se hur många som har läst bloggen.. Meen, aa.. Byter ändå tillbaka!

http://nostook.blogg.se

PRUTT

Hej igen (!!!)

Halloj!

Nu är det så att jag har bytt tillbaka till den här bloggen igen. Kände mig så less och irriterad på den andra, så jag får se hur det här känns nu igen. Men förmodligen kommer jag lessna lika fort här .. Time will tell.

Idag har jag inte gjort så mycket. Varit på skolan och mest slöat. Har haft så ont i huvudet idag så jag har inte varit så sugen på att göra varken skolarbete eller något annat.. Men jag ska iaf sätta mig med engelskan nu, den måste ju bli gjord nån gång. Och idag är ett toppen tillfälle att göra den på, så jag måste ta mig i kragen och inte hitta någon urdålig bortförklaring till varför jag inte kan göra den idag.. haha. och jag måste erkänna att jag är ganska bra på URdåliga bortförklaringar. Så vi får se hur det här slutar! =P
Men när man väl kommer igång brukar det ju vara relativt lugnt iaf.

Annars ikväll tror jag inte det händer så mycket, jo jag ska fika med mina girls. Men sen ska jag ta det lugnt. =) skönt, för jag börjar bli sjuk.. vilket jag inte vill, speciellt inte såhär inför lovet.
Påtal om lov, den 28/3 så ska jag till sjukhuset och operera mig (ÄNTLIGEN!!!!!!!!). Ska operera näsan, och nej, ingen plastikoperation =D haha, utan jag har ju varit täppt i näsan i lite över 5 år. Så det är dags att det händer något nu, att dom fixar det här. Så jag hoppas verkligen att det blir bättre, för annars skär jag av mig näsan och vandrar runt utan! =P

Men som sagt, nu MÅSTE jag pugga. 3 månader kvar i skolan, sen är det klart, för alltid om jag inte vill plugga vidare till något. Ojoj, paniken börjar komma. hoho.

Men ja, på återseende!

image75